RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

lala0606 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.5.2013 13:58:51)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Lala0606, kako nema ništa - ima roditelje koji ga vole , paze i maze!
A biće mora i putovanja![sm=smiley31.gif]

[sm=jezicek.gif] ma naravno draga da ima nas[sm=smiley1.gif]. ali mislila sam na JMB nema br - nema nista... ni pravo na osiguranje ni slobodu kretanja... sve su nam uskratili

Mirkica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.5.2013 14:19:13)

IZVORNA PORUKA: lala0606

eeeeee drage zenice vi sve vidim planirate gdje cete , sta cete.... tako bi volila sa sincicem i muzem da odem na more. muz planiro godisnji u julu i to na peljesac da idemo, ali sve nam je palo u voduuu zbog nase drzave i ne odgovornih ljudi u njoj. moj bebac nema pravo na slobodu kretanja, oduzeli su mu ne odgovorni ljudi. kratko receno NEMA JMB- nema nista![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

nisam razumjela kako ti djete nema pravo da napusti drzavu ??????

SailorMoon -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.5.2013 14:34:17)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: lala0606

eeeeee drage zenice vi sve vidim planirate gdje cete , sta cete.... tako bi volila sa sincicem i muzem da odem na more. muz planiro godisnji u julu i to na peljesac da idemo, ali sve nam je palo u voduuu zbog nase drzave i ne odgovornih ljudi u njoj. moj bebac nema pravo na slobodu kretanja, oduzeli su mu ne odgovorni ljudi. kratko receno NEMA JMB- nema nista![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

nisam razumjela kako ti djete nema pravo da napusti drzavu ??????

Drzava nema maticnih brojeva, bez maticnog nema pasosa. I tako da beba nema pasosa i s time nemoze nikuda

Mirkica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.5.2013 14:40:23)

Svasta da i toga ima :( zao mi je nadam se da cete uskoro uspjeti otici gdje a ni Neum nije los ja bas volim Neum al nikako da nagovorim muza :) za NEum.

SailorMoon -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.5.2013 14:42:55)

Mi smo rezervisali opet u turskoj i ove godine.Pocetkom septembra idemo i bas se radujem. Idemo sa mojima zajedno mada ce nam svakako biti super. Ovaj put idemo u Lara, blizu Antalya.

Mirkica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.5.2013 14:50:22)

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Mi smo rezervisali opet u turskoj i ove godine.Pocetkom septembra idemo i bas se radujem. Idemo sa mojima zajedno mada ce nam svakako biti super. Ovaj put idemo u Lara, blizu Antalya.

hahah dobro je kada imas nekoga da A. ostavis a da se vas dvoje opustite pa makar jednu noc da izadjete mi smo posle mini disca u sobu djeca na spavanje mi na balkonu ipak je bilo lijepo

SailorMoon -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.5.2013 15:05:53)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

hahah dobro je kada imas nekoga da A. ostavis a da se vas dvoje opustite pa makar jednu noc da izadjete mi smo posle mini disca u sobu djeca na spavanje mi na balkonu ipak je bilo lijepo

I mi smo do sad tako i ipak nam je super bilo. Sobu smo imali uvjek sa ljepom pogledom, donesemo koktele, pratimo show i sjedimo na balkonu.

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (29.5.2013 13:28:28)

maloprije BR napisa , hoće li nam na ovom moReu trebati i kaputići [sm=smiley1.gif]

može i da oblačno bude samo ne hladno.... jedva čekam... ove godine idemo s prijateljima pa se Asja posebno raduje ljetovanju s omiljenom drugaricom

Blue rose RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (29.5.2013 13:37:56)

:)
Mi ćemo u Petrovac ove godine, prvi put idemo, pa valjda će biti OK. Na kraju krajeva i da bude "zimovanje", ponijet ću kaput, "izlogovat se iz vanjskog svijeta", i odmarati :)

ninuska -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (29.5.2013 14:50:14)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Mi ćemo u Petrovac ove godine, prvi put idemo, pa valjda će biti OK. Na kraju krajeva i da bude "zimovanje", ponijet ću kaput, "izlogovat se iz vanjskog svijeta", i odmarati :)

Mi smo isli prije tri godine po preporuci prijatelja i vratimo se u Hrvatsku [sm=smiley36.gif]. Meni se nije svidjelo,prevelika guzva, vrlo malo hlada

Mala Selma -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (31.5.2013 14:36:41)

Mi ove godine ako Bog da idemo u Korculu,rezervisali smo hotel i idemo krajem osmog mjeseca.Bili smo mm i ja bez Afana i super nam je bilo,pa nadam se da ce i sa njim biti uzbudljiv odmor[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ruby_ -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (31.5.2013 22:35:56)

Bila bih zahvalna ako bi mi neko poslao kontakt za smještaj u Promajnoj

chuci -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (1.6.2013 13:07:58)

mi smo najviše zbog teacherke rezervisali žuljanu ove godine. nadam se da će djeca a i mi uživati.
interesuje me šta je tamo s prodavnicom da se mogu pripremiti. ima li konzum ili studenac i koliki je.

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (1.6.2013 16:57:24)

IZVORNA PORUKA: chuci

mi smo najviše zbog teacherke rezervisali žuljanu ove godine. nadam se da će djeca a i mi uživati.
interesuje me šta je tamo s prodavnicom da se mogu pripremiti. ima li konzum ili studenac i koliki je.

Gdje vam je smjestaj i kad idete?

Ja koliko znam ima jedna prodavnica.

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (1.6.2013 17:59:58)

IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: chuci

Gdje vam je smjestaj i kad idete?

Ja koliko znam ima jedna prodavnica.

ima samo mali granap, ali u stonu ima konzum i pijaca a to je 10ak minuta autom, pa najbolje da tamo nakupujete sve sto vam treba

chuci -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (2.6.2013 10:14:08)

teacher hvala puno, onda ćemo tamo obavljati kupovinu kad zatreba.

selebriti idemo poslije bajrama aBd odmah u nedjelju. smještaj je na samom kraju mjesta na suprotnoj strani od vučine plaže, što meni i odgovara jer mi planiramo ići na one male plažice koje su izdvojene i nalaze se na toj strani obale. vide se na google maps kad zumiraš [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (2.6.2013 10:57:32)

meni je i gradska plaza super jer je sitni pijesak i plicak, lana je bas uzivala tamo. mi smo samo jednom otisli na vucine plazu, ostalo smo bili na toj gradskoj i jednom otisli u sreser. nije nam se dalo vozikati[sm=smiley1.gif]

draguljče -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (2.6.2013 12:43:36)

Jedno od najljepših mjesta u CG. Prelijepo porodično mjesto. Mi smo išli već 4 godine zaredom.

djordje5 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.6.2013 23:40:54)

Dobro narode, a dali je nekome Hvar interesantan?

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.6.2013 23:45:34)

IZVORNA PORUKA: djordje5

zanima al je dalekoooooooo

djordje5 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.6.2013 10:39:51)

pa da ti kazem da i nije daleko, ma nije valjda da se javljas iz australije..

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.6.2013 10:50:27)

to reklama apartmana?

Blue rose RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.6.2013 11:05:29)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Jedno od najljepših mjesta u CG. Prelijepo porodično mjesto. Mi smo išli već 4 godine zaredom.

Je li,
već kad imam priliku pitati, kakvo je stanje dubine mora, valova u toku dana, plaže (znam da nema hlada, to mi i nije bitno), gdje ručate (čiko kod kojeg odsjedamo kaže da ima lijepih restorana u blizini-doduše Petrovac nije velik grad).

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.6.2013 11:07:44)

pa da ti kazem da i nije daleko, ma nije valjda da se javljas iz australije..

daleko je sa malom djecom...
ovo je porodični portla...uglvanom najveći broj nas ovdje traži mirno mjesto sa djecom...

relano meni je Hvar divan...
najrađe bih tamo svako ljeto...
ali još relanije...plaže mi nisu savršene za djecu...
blizina partmana i plaže da imama i hlad i da nije stjena, ploće itd je komnlikovana...
a noćni život je fantastičan...smao što bih ja sa njim da svije ''bebe''[sm=smiley36.gif]

draguljče -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.6.2013 11:13:35)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Je li,
već kad imam priliku pitati, kakvo je stanje dubine mora, valova u toku dana, plaže (znam da nema hlada, to mi i nije bitno), gdje ručate (čiko kod kojeg odsjedamo kaže da ima lijepih restorana u blizini-doduše Petrovac nije velik grad).

More bude super, naravno zavisno od vremena. Plićak taman kako treba, plaža Lučice najljepša, sitni pjesak, a ona prilično velika. Valovi kako kad, i nije ih nešto bilo, samo jedne godine pred kraj avgusta neki vjetar puhao pa je bilo valovito, ali ne previše. Super je za djecu. Hlada i nije da nema, ima ga, ali nije neki. Ručak, kako kad. Hrana i restorani su dobri. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>