RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

muaaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.6.2013 23:30:52)

IZVORNA PORUKA: teacher75

jedino da idemo avionom[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

aviJonom

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.6.2013 23:33:08)

imaju sad ovi jeftini letovi al nemaju za prag[sm=smiley13.gif]

dzenyA -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.6.2013 23:47:16)

Moj muz isao prosle sedmice u B.vode ,bio sa kolegama i ja ga evo pitam kako na granici kaze nista samo pitali da li imate sta prijaviti i to je to [sm=smiley1.gif]

Tiki ne se sekirati

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 9:40:21)

http://www.bh-index.com/u-hrvatsku-se-ne-moze-unijeti-ni-litar-mlijeka/

bebacha -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 9:42:45)

IZVORNA PORUKA: dzenyA

Moj muz isao prosle sedmice u B.vode ,bio sa kolegama i ja ga evo pitam kako na granici kaze nista samo pitali da li imate sta prijaviti i to je to [sm=smiley1.gif]

Tiki ne se sekirati

al nisu jos usli u EU
tako ja mislim od 1.7 ce se svasta promjenit

veeseelaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 9:58:36)

ma ja tamo ne bi ni išla

ladyblue RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:07:41)

podržavam! dosta je više seljakluka po plažama!

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:09:43)

ja znam da su vec sad na granici puno rigorozniji

ja vjerujem da s enecu usuditi ove godine nositi

veeseelaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:15:56)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

hahahah
kako to sve izgleda? ja nešto nisam obraćala pozornost
naravno vidim na plažana CG da s enešto pojede al ne izgleda mi to sad nepristojno, i to ljudi kupuju u obližnjim prodavnicama, ne donose iz zemlje iz koje dolaze

ladyblue RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:24:16)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: ladyblue

hahahah
kako to sve izgleda? ja nešto nisam obraćala pozornost
naravno vidim na plažana CG da s enešto pojede al ne izgleda mi to sad nepristojno, i to ljudi kupuju u obližnjim prodavnicama, ne donose iz zemlje iz koje dolaze

strašni sud bona! najgori su oni što dolaze ujutro i pred veče se vraćaju. to se frižideri vade, šerpe, filovane paprike.i sve to na Ambasador dekama. ma fuj!

EEDITH -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:34:19)

zašto nose mlijeko,kada i ovdje kupuju dukat?

minja_ -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:35:00)

ma ja ne mogu bez seljakluka [sm=jezicek.gif] i moje omiljene morske hrane - Argete, kupljene naravno u BiH[sm=jezicek.gif] i paradajza, naravno višićkog[sm=jezicek.gif]

Ja kako sam skontala, mi ćemo od 1. jula kupovati u Hrvatskoj, bice jeftinije nego kod nas, plus povrat poreza, kao sto su oni npr. kupovali u Orasju i na kasama dobivali povrat poreza, a sad ce biti obrnuto.

Jedva cekam da nafilujem metkovljanske paprike original hrvatskom junetinom iz Konzuma[sm=jezicek.gif]

ladyblue RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:40:23)

ja uvijek stanem u Metković i pokupujem što mi treba u Lidl-u i Konzum-u.

minja, porez nećeš tako lako vratiti jer računi moraju biti preko 500 kn
http://www.matis.hr/pravni_savjeti/povrat_poreza_na_dodanu.pdf

EEDITH -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:42:02)

zar neće biti €,jeli to nedaju lasicu(kunu) [sm=smiley36.gif]

ladyblue RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:43:34)

IZVORNA PORUKA: eldinky

zar neće biti €,jeli to nedaju lasicu(kunu) [sm=smiley36.gif]

ma jok bona. Slovenci godinama čekali dok su dobili Euro. ne ide to automatski. mora EU odobriti. i građani se izjasniti na referendumu žele li Euro.

minja_ -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:48:55)

pa necu ici po zvake u Zupanju[sm=jezicek.gif] vec u pravu podmjeru [sm=jezicek.gif]. Izvjestaj vam podnesem u "Potrosackoj korpi" Hrvatska vs. Bingo, pa da vidimo hoce li se isplatiti regionalno druženje u Slavoniji, mi u bus, a iza nas šleper s namirnicama za 6 mjeseci [sm=jezicek.gif]

EEDITH -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:51:41)

znam bona,nego se zezam,znaš da nas uopšte i ne pominju kao turiste ,a ako i pomenu mi smo ta nekultura,
a česi im isto svu hranu donesu sa sobom ,
nadaju se turistima sa lovom,a ponuda je -krafne,štrudeli ,kukuuuuuruuuz [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

EEDITH -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:52:56)

IZVORNA PORUKA: minja_

pa necu ici po zvake u Zupanju[sm=jezicek.gif] vec u pravu podmjeru [sm=jezicek.gif]. Izvjestaj vam podnesem u "Potrosackoj korpi" Hrvatska vs. Bingo, pa da vidimo hoce li se isplatiti regionalno druženje u Slavoniji, mi u bus, a iza nas šleper s namirnicama za 6 mjeseci [sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ladyblue RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:54:11)

IZVORNA PORUKA: eldinky

znam bona,nego se zezam,znaš da nas uopšte i ne pominju kao turiste ,a ako i pomenu mi smo ta nekultura,
a česi im isto svu hranu donesu sa sobom ,
nadaju se turistima sa lovom,a ponuda je -krafne,štrudeli ,kukuuuuuruuuz [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

zavisi gdje ideš...MAkarska rivijera je hala a Istra je šminka mrtva i ponuda je gošparska. koliko para-toliko muzike.

MicoTico -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:58:26)

meni je Istra ljepša od Dalmacije, ali je i vrijeme varljivije u odnosu na južni dio, vazda ti lutrija sa vremenom.

minja_ -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 10:59:27)

nego, ja cu se drzati Panonca, tamo na ambasadorki posluze CITAVO janje i kubik lepina, pravi makarski dozivljaj[sm=jezicek.gif], ako si dovoljno mastovit[sm=jezicek.gif]

EEDITH -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 11:00:08)

slažem se,već nekoliko godina nismo išli u istru,nešto mi daleko sa djecom putovati 9-10 sati,
ali ipak kompletna ponuda Cro je diskutabilna [sm=zmeden.gif],a more prelijepo ,samo da je to nekome poduzetnom ?

leona81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 11:04:37)

citala sam i ja da se nece moci nositi lijekovi. posto su mi vec rekli da dalsy kod njih moze samo na recept, znaci da bi i oko njega pravili problem...eh sad...kako da nosim M apoteku? kad je vecina kod njih tih lijekova na recept. i da li ce nas peglati kod mene su svi Hrvati osim mene?

MicoTico -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 11:04:40)

Nam nije sad nešto Istra daleka, mala razlika u vožnji u odnosu na Dalmaciju. A i cesta nam puno bolja do tamo. Ali mm samo Dalmaciju preferira.
Prošle godine ga na Tursku nagovarala, nije htio ni da čuje.
Mislili smo i u Grčku, ali nam baš daleko sa ovim malim ići tamo, pa će na kraju opet izgleda biti Dalmacija.

leona81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 11:07:56)

u Istru al samo bez M...predivna je...savrsena, da imam para tamo bi sebi kupila kucicu...cak i ne mora da je odmah uz more, jednostavno mi je svaki dio Istre divan. cak i zimi[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>