Blue rose RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.6.2013 11:12:06)
|
IZVORNA PORUKA: draguljče IZVORNA PORUKA: Blue rose RR IZVORNA PORUKA: draguljče IZVORNA PORUKA: Blue rose RR :) Mi ćemo u Petrovac ove godine, prvi put idemo, pa valjda će biti OK. Na kraju krajeva i da bude "zimovanje", ponijet ću kaput, "izlogovat se iz vanjskog svijeta", i odmarati :) Jedno od najljepših mjesta u CG. Prelijepo porodično mjesto. Mi smo išli već 4 godine zaredom. Je li, već kad imam priliku pitati, kakvo je stanje dubine mora, valova u toku dana, plaže (znam da nema hlada, to mi i nije bitno), gdje ručate (čiko kod kojeg odsjedamo kaže da ima lijepih restorana u blizini-doduše Petrovac nije velik grad). More bude super, naravno zavisno od vremena. Plićak taman kako treba, plaža Lučice najljepša, sitni pjesak, a ona prilično velika. Valovi kako kad, i nije ih nešto bilo, samo jedne godine pred kraj avgusta neki vjetar puhao pa je bilo valovito, ali ne previše. Super je za djecu. Hlada i nije da nema, ima ga, ali nije neki. Ručak, kako kad. Hrana i restorani su dobri. [sm=smiley1.gif] Hvala ti puno na detaljima, dobro dođu nekad :)
|
|
|
|