|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
30.4.2013 14:25:23   
kaktuscic
Ma ono sve zavisi kakva je beba, mi sa prvim sinom nismo ni pomisljali da idemo na more, jer smo jedva u kuci prezivjeli user posted image njegovo plakanje i nosanje puna 4 mjeseca, stvarno mi nije bilo ni do cega, a kamoli do mora, ali sa mladjim sinom mogli smo na kraj svijeta, on je samo spavao i nikad, ali nikad nije plakao!

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3626
30.4.2013 14:25:23   
palachinken

IZVORNA PORUKA: kula

Ja bih vrlo rado na more ove godine, ali ne znam koliko minimalno bebać treba biti star da bi ga mogli maltretirati sa vožnjom do mora... Meni termin u julu...tako da ništa ne bi ni došlo u obzir prije septembra....a i to ne znam kako sa bebom....user posted image

Ove pameti bih otišla u septembru. I moj je bebač rođen u julu. Tad me bilo nešto strah.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 3627
30.4.2013 15:30:29   
kula
Uh, baš ste me ohrabrile...da onda muž svakako planira godišnji odmor u septembru, pa kako god, otišli ili ne!
Meni se ide u Ulcinj, ali malo mi je podalek put sa jednom bebom i djetetom od 3 godine, pa ćemo najvjerovatnije izabrati nešto bliže... I za Hrvatsku i za CG nam trebaju pasoši za djecu, tako da nam je to svejedno...ove godine svakako svi odreda vadimo pasoše!

Moji prijatelji su bili u Dubrovniku prošle sedmice i oduševili su se novim graničnim prelazom na izlazu iz Neuma, kaže da su Hrvati već počeli masovno pretresati vozila...kako li će tek biti kad stupe u Evropsku Uniju... user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3628
30.4.2013 15:57:16   
EEDITH
mi išli sa bebom mlađom od 2 mj. krajem,avgusta ,i bez problema,
poslije isto jedno 4 god i beba od 8 mj

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 3629
2.5.2013 14:35:57   
Sandrich
drage moje, ima li neko preporuku da je vec bio..Hrvatska,neko manje mjesto,da je blizu plaza?prosle godine bili u Tucepima a da nam je sad malo promjenit a neznamo ni sami gdje bi pa ako neko ima kakve kontakte,linkove dobro bi doslo a da nije plaho skupo user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 3630
14.5.2013 15:48:26   
Lejla Ka
Slično kao Sandrić, trebaju mi preporuke za neko malo, majušno mjestašce, privatni smještaj sa pristojnim apartmanom (odvojenost i kuhinja mi je jedino što mi je pod moranje da ima), cijena mi nije toliko bitna koliko da mjesto nije izvikano, prenatrpano. Pravo bih volila da neko samnom podijeli tajnu o nekoj svojoj tajnoj logi gdje niko ne ide, sa malom plažicom i par borića hlada :) na pp

Gledali smo mi svašta, ali nam se čini da na internetu nema onih pravih bisera koje bi mi željeli.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3631
14.5.2013 16:14:10   
morenaa
od mene preporuka za gradic Jelsa na otoku Hvaru..mjesto je idealno za ljetovanje s malom djecom,nema guzve,plaza ima nekoliko za svaciji ukus, sto je najvaznije ima puno hlada(borova suma),a mene su posebno odusevili parkovi za djecu predivno uredjeni..

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 3632
14.5.2013 17:27:50   
mamina princeza

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Slično kao Sandrić, trebaju mi preporuke za neko malo, majušno mjestašce, privatni smještaj sa pristojnim apartmanom (odvojenost i kuhinja mi je jedino što mi je pod moranje da ima), cijena mi nije toliko bitna koliko da mjesto nije izvikano, prenatrpano. Pravo bih volila da neko samnom podijeli tajnu o nekoj svojoj tajnoj logi gdje niko ne ide, sa malom plažicom i par borića hlada :) na pp

Gledali smo mi svašta, ali nam se čini da na internetu nema onih pravih bisera koje bi mi željeli.

eto ako neko bude lejli slao pp nek proslijedi i meni jer me isto interesuje:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 3633
14.5.2013 17:45:20   
aazra
Ja vam predlazem da pogledate ponude za mjesta Srebreno i Mline kod Dubrovnika, ili nesto jos blize..Brist user posted image

U super oglasima, ne znam za pik, bude dobrih ponuda bas za ova mjesta.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 3634
16.5.2013 17:32:34   
teacher75
jel neko bio u hotelu komodor- orebic? ovo zvuci jako povoljno:
http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=18454%3Aputovanje-autobusom-provedite-sedam-dana-na-moru-u-hotelu-za-samo-379-km&catid=49%3Akultura&Itemid=67

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 3635
18.5.2013 11:47:29   
Sandrich
i meni meni treba neotkrivenih mjesta kao i lejli user posted image user posted image ja bih negdje i na otok al ne znam bas koliko je pametno sa bebom od 1,5 godinu usudit se i jos ja trudna,al eto ako neko ima bilo sta provjereno nek javlja user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3636
18.5.2013 11:49:28   
Sandrich
Tiki ovo nije lose za ovaj hotel,super cijena!mada meni jedino frka zbog malog,ne ide mi se u sobu a i hrana je belaj user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3637
18.5.2013 12:14:06   
teacher75
mi rezervisali u kleku jambo apartmani-bungalovi- 45 aura u sezoni- 4+1, dvije sobe, kuhinja i dnevna. super cijenauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3638
18.5.2013 13:15:33   
niki83
Znaci u Kleku jos uvijek prilicno jeftino user posted image
Mi smo te bungalove 2008 god.placali po 40 eura..user posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 3639
18.5.2013 13:20:57   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi rezervisali u kleku jambo apartmani-bungalovi- 45 aura u sezoni- 4+1, dvije sobe, kuhinja i dnevna. super cijenauser posted image

tiki jel ovo?

http://www.jambo.hr/klek/apartman.asp

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 3640
18.5.2013 13:51:03   
ajla86
jeftino al daleko plaza.
ja nekontam da sam na moru ako ujutru uz kafu negledam u more ...to mi gušt veliki.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3641
18.5.2013 13:56:54   
teacher75
jestem visnjam to je to. nije uopce daleko od plaze. bili smo prosle godine u kleku pa smo vidjeli koliko je daleko, otprilike 200 metara ravnicom. klek je sav ravan i nema brda. a obicni apartmani uz samu plazu su od 65 eura pa nadalje sto je velika razlika u cijeni. tako da nam nije frka ujutro prosteti malo a mi ionako pijemo kafu na moru u kaficima a ne u apartmanuuser posted image

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 3642
18.5.2013 14:20:14   
ajla86
na mapi se cinilo bas daleko,a eto nije.kafu pijem prije nego se beba probudi da dodzem sebi jer kad je tu nista od kafe moje.
a i inace se budim prije mm da ocejfim kafu sama u tisini jer mm cim se probudi prica ko navijen a ja neznam kud gonim.
prosle god nisam bila na moru,jedva cekam da se dograbim plaze....

Neposredna veza do poruke: 3643
18.5.2013 14:23:48   
Ben 10
U Kleku je sve na dohvat ruke ,jer je malo mjesto.
Mi cesto skoknemo na dan ,ono prahne nam oko podne da se u moru brcnemo i pravac Klek.
Citavo naselje se prostire ja mislim kilometar sa kilometar...

< Poruku je uredio Ben 10 -- 18.5.2013 14:25:04 >

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 3644
18.5.2013 14:36:09   
Visnja RR
I ja jedva čekam more... mi standardno isto mjesto, ista kuca (zaokružih je crvenim) , ista plaža user posted image Kraj Brela - plaža Jakiruša... i tako 17 godina user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 18.5.2013 14:37:11 >

03.04.`08

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 3645
18.5.2013 14:57:31   
ajla86
svaka cast na vjernosti....
mi smo prije bebe,spakujemo se pare u dzep i idemo gdje pojma nemamo user posted image
i godisnji provedemo 3 dana budva,2 sutomore,5 dubrovnik,2 neum,2 makarska ili tucepi i dodzemo sa odmora slomljeni....nemamo zivaca nijedno dugo biti na jednom mjestu.kad cujem da neko bude 10 dana na moru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3646
18.5.2013 17:11:16   
Sandrich
Visnja mozes li mi reci imaju li apartmani i koliko kostaju?slike neke da pogledam?i

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 3647
18.5.2013 18:08:18   
škorpija
tiki ovi aprtmani NEMAJU klimu, jesi li to vidjelauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3648
18.5.2013 18:43:15   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Visnja mozes li mi reci imaju li apartmani i koliko kostaju?slike neke da pogledam?i

kod nas nema sve se rezervise vec u martu/aprilu...

posalji upit ovoj vili...
imali su jedan apartman prije deset dana
http://www.jakirusa.com/hr/9/gornji-apartman/

rekli su mi i da ima u ovoj kuci

www.apartmanibrela-natalija.com

03.04.`08

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3649
18.5.2013 21:17:58   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

tiki ovi aprtmani NEMAJU klimu, jesi li to vidjelauser posted image

mene je ionako strah klime pa je i kod kuce rijetko ukljucujem, a rekli su mi da je ovaj nas bungalov u hladoviniuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *