Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.4.2013 14:25:23
kaktuscic
Ma ono sve zavisi kakva je beba, mi sa prvim sinom nismo ni pomisljali da idemo na more, jer smo jedva u kuci prezivjeli njegovo plakanje i nosanje puna 4 mjeseca, stvarno mi nije bilo ni do cega, a kamoli do mora, ali sa mladjim sinom mogli smo na kraj svijeta, on je samo spavao i nikad, ali nikad nije plakao!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.4.2013 14:25:23
palachinken
IZVORNA PORUKA: kula
Ja bih vrlo rado na more ove godine, ali ne znam koliko minimalno bebać treba biti star da bi ga mogli maltretirati sa vožnjom do mora... Meni termin u julu...tako da ništa ne bi ni došlo u obzir prije septembra....a i to ne znam kako sa bebom....
Ove pameti bih otišla u septembru. I moj je bebač rođen u julu. Tad me bilo nešto strah.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.4.2013 15:30:29
kula
Uh, baš ste me ohrabrile...da onda muž svakako planira godišnji odmor u septembru, pa kako god, otišli ili ne! Meni se ide u Ulcinj, ali malo mi je podalek put sa jednom bebom i djetetom od 3 godine, pa ćemo najvjerovatnije izabrati nešto bliže... I za Hrvatsku i za CG nam trebaju pasoši za djecu, tako da nam je to svejedno...ove godine svakako svi odreda vadimo pasoše!
Moji prijatelji su bili u Dubrovniku prošle sedmice i oduševili su se novim graničnim prelazom na izlazu iz Neuma, kaže da su Hrvati već počeli masovno pretresati vozila...kako li će tek biti kad stupe u Evropsku Uniju...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.5.2013 14:35:57
Sandrich
drage moje, ima li neko preporuku da je vec bio..Hrvatska,neko manje mjesto,da je blizu plaza?prosle godine bili u Tucepima a da nam je sad malo promjenit a neznamo ni sami gdje bi pa ako neko ima kakve kontakte,linkove dobro bi doslo a da nije plaho skupo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.5.2013 15:48:26
Lejla Ka
Slično kao Sandrić, trebaju mi preporuke za neko malo, majušno mjestašce, privatni smještaj sa pristojnim apartmanom (odvojenost i kuhinja mi je jedino što mi je pod moranje da ima), cijena mi nije toliko bitna koliko da mjesto nije izvikano, prenatrpano. Pravo bih volila da neko samnom podijeli tajnu o nekoj svojoj tajnoj logi gdje niko ne ide, sa malom plažicom i par borića hlada :) na pp
Gledali smo mi svašta, ali nam se čini da na internetu nema onih pravih bisera koje bi mi željeli.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.5.2013 16:14:10
morenaa
od mene preporuka za gradic Jelsa na otoku Hvaru..mjesto je idealno za ljetovanje s malom djecom,nema guzve,plaza ima nekoliko za svaciji ukus, sto je najvaznije ima puno hlada(borova suma),a mene su posebno odusevili parkovi za djecu predivno uredjeni..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.5.2013 17:27:50
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Slično kao Sandrić, trebaju mi preporuke za neko malo, majušno mjestašce, privatni smještaj sa pristojnim apartmanom (odvojenost i kuhinja mi je jedino što mi je pod moranje da ima), cijena mi nije toliko bitna koliko da mjesto nije izvikano, prenatrpano. Pravo bih volila da neko samnom podijeli tajnu o nekoj svojoj tajnoj logi gdje niko ne ide, sa malom plažicom i par borića hlada :) na pp
Gledali smo mi svašta, ali nam se čini da na internetu nema onih pravih bisera koje bi mi željeli.
eto ako neko bude lejli slao pp nek proslijedi i meni jer me isto interesuje:)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2013 11:47:29
Sandrich
i meni meni treba neotkrivenih mjesta kao i lejli ja bih negdje i na otok al ne znam bas koliko je pametno sa bebom od 1,5 godinu usudit se i jos ja trudna,al eto ako neko ima bilo sta provjereno nek javlja
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2013 13:56:54
teacher75
jestem visnjam to je to. nije uopce daleko od plaze. bili smo prosle godine u kleku pa smo vidjeli koliko je daleko, otprilike 200 metara ravnicom. klek je sav ravan i nema brda. a obicni apartmani uz samu plazu su od 65 eura pa nadalje sto je velika razlika u cijeni. tako da nam nije frka ujutro prosteti malo a mi ionako pijemo kafu na moru u kaficima a ne u apartmanu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2013 14:20:14
ajla86
na mapi se cinilo bas daleko,a eto nije.kafu pijem prije nego se beba probudi da dodzem sebi jer kad je tu nista od kafe moje. a i inace se budim prije mm da ocejfim kafu sama u tisini jer mm cim se probudi prica ko navijen a ja neznam kud gonim. prosle god nisam bila na moru,jedva cekam da se dograbim plaze....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2013 14:23:48
Ben 10
U Kleku je sve na dohvat ruke ,jer je malo mjesto. Mi cesto skoknemo na dan ,ono prahne nam oko podne da se u moru brcnemo i pravac Klek. Citavo naselje se prostire ja mislim kilometar sa kilometar...
< Poruku je uredio Ben 10 -- 18.5.2013 14:25:04 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2013 14:57:31
ajla86
svaka cast na vjernosti.... mi smo prije bebe,spakujemo se pare u dzep i idemo gdje pojma nemamo i godisnji provedemo 3 dana budva,2 sutomore,5 dubrovnik,2 neum,2 makarska ili tucepi i dodzemo sa odmora slomljeni....nemamo zivaca nijedno dugo biti na jednom mjestu.kad cujem da neko bude 10 dana na moru