|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
18.5.2013 21:19:01   
pahuljica_25
Ima li neko finih preporuka za neki apartman u Zaostrogu?

03.11.2011.maleni princ obogatio naš život.....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3651
18.5.2013 21:20:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ajla86

na mapi se cinilo bas daleko,a eto nije.kafu pijem prije nego se beba probudi da dodzem sebi jer kad je tu nista od kafe moje.
a i inace se budim prije mm da ocejfim kafu sama u tisini jer mm cim se probudi prica ko navijen a ja neznam kud gonim.
prosle god nisam bila na moru,jedva cekam da se dograbim plaze....

ja se probudim kad me djeca probude jer su ranoranioci tako da je to jutarnje ispijanje kafe bez djece za mene misaona imenicauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 3652
18.5.2013 21:32:43   
škorpija
joooj ja sam zadnji put kao djevojka bila ua aprtmanu bez klime rekla nikad više, barem ne otišla na more, sjećam se da sam se mokrim ručnikom pokrivala i okrenem ventilator na najjače da puše u mene, neznam kako nisam facijalis fasovala. e sad moram imati klimu pa makar je i neuključila, čisto iz psiholoških razloga, a znam da puno raje o tome ni ne razmišlja kad krene na more, šega im što stalno pitam ima li aprtman ili soba klimuuser posted image , a šta ćeš, psiha je čudo

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3653
18.5.2013 21:48:57   
teacher75
pa ne znam, ja nemam takvo iskustvo, nikad nam do sad nije bilo prevruce na moru a nismo ni ukljucivali klimu. meni je i kod kuce uzas pa ne ukljucujem, jer me strah prvo ljeto kad smo postavili klimu i kad sam je ukljucivala lana mi dobila tih dana upalu pluca pa me strah da nije od toga i od tada sam bas oprezna, ukljucujem je samo kad smo vani da se ko fol malo rashladi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3654
20.5.2013 14:42:21   
pocahontas
je li neko nekad bio na bracu, supetar?

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 3655
20.5.2013 17:38:23   
mala86

IZVORNA PORUKA: pocahontas

sta te interesuje?
ja sam tamo zivjela 2 godine isla u skolu,a svake godine sam dole,tetka mi zivi user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3656
22.5.2013 10:55:36   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: mala86

sta te interesuje?
ja sam tamo zivjela 2 godine isla u skolu,a svake godine sam dole,tetka mi zivi user posted image

pa ovi hoteli Velaris, hotel Amor konkretno...vidim da je hotel stvarno ok, zanima me plaza, udaljenost, ima li sadrzaja. guzve..nemam predstavu uopste kako je tamo..zanima me mir i tisina, granap i neka ambulanta i priroda, borovina, more, setnje uz rivu user posted image ima li togA?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3657
22.5.2013 11:01:20   
ajla86
http://www.royal-azur.com/images/headerimage.gif

jel iko bio ovdje?super izgleda.....ide nas 4 sa 2 male djece....

Neposredna veza do poruke: 3658
22.5.2013 11:07:44   
Lulu_08
Mi ove godine, tj sredinom juna, idemo na Pag kod MM tetke u apartman, nismo ranije nikada bili, svi hvale a mi cemo vidjeti pa vam kazemo kako nam je bilo :)

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 3659
22.5.2013 11:22:14   
mama75

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

Mi ove godine, tj sredinom juna, idemo na Pag kod MM tetke u apartman, nismo ranije nikada bili, svi hvale a mi cemo vidjeti pa vam kazemo kako nam je bilo :)

Biće ovako user posted image
user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 3660
22.5.2013 11:25:01   
ajla86
e bit ce ludo i nezaboravno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 3661
22.5.2013 11:39:34   
MicoTico
Ako nađu nekog da im djecu pričuva, lako bi ona i m mogli kao na sliciuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 3662
22.5.2013 11:41:47   
teacher75
ma pag je inace miran otok, jedino na plazi zrce je ludo, ostala mjesta su penzijauser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3663
22.5.2013 11:44:57   
mama75

IZVORNA PORUKA: teacher75

ma pag je inace miran otok, jedino na plazi zrce je ludo, ostala mjesta su penzijauser posted image

Zar ima ostalih mjesta user posted image

Neposredna veza do poruke: 3664
22.5.2013 11:46:11   
teacher75
ima, ima, vidjela sam iz auta u prolazu kad sam isla na zrce prije par godinauser posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 3665
22.5.2013 11:47:07   
ajla86

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ako nađu nekog da im djecu pričuva, lako bi ona i m mogli kao na sliciuser posted image

zato i ide kod tetke u apartman....tetka pozelila djecu user posted image user posted image user posted image user posted image
lulu uvali kinderčad i razbacaj se.....

tiki ma ja zrce namjensi napravljeno da se izludujes i da se smekaju zgodni preplanuli komadi user posted image user posted image user posted image user posted image
hmmm idi ajla peri prozore pametnije ti je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3666
22.5.2013 11:49:45   
teacher75
ja sam se iskreno razocarala kad sam tamo otisla, sve sami puteri od 20ak godina, ja sa svojih 30ak godina tada sam bila medju nasjtarijimauser posted image nedajboze da sada odem, bila bih im ko mamauser posted image

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 3667
22.5.2013 11:55:05   
pocahontas
meni taj Pag tj. Zrće uopšte više nije špica..postalo mi je totalno out i izlizano..to je bilo hit prije 10 godina...

ok ako ides sa familijom na ta penzija mjesta sto tiki kaže..to je drugo..ali ono techno, party, rave, house user posted image ma niđe veze---

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 3668
22.5.2013 12:01:02   
teacher75
ja sam tamo naletjela jednu noc da vidim kako je (da sta ne propustim slucajnouser posted image )prije nekih 7 godina, kad je bilo in, al bezveze. sama studentarija. al ono sto sam vidjela u prolazu je jako lijepo, sam otok je mirnjak i bas cisto i fino kao i svi otoci

Neposredna veza do poruke: 3669
26.5.2013 22:50:17   
lala0606
eeeeee drage zenice vi sve vidim planirate gdje cete , sta cete.... tako bi volila sa sincicem i muzem da odem na more. muz planiro godisnji u julu i to na peljesac da idemo, ali sve nam je palo u voduuu zbog nase drzave i ne odgovornih ljudi u njoj. moj bebac nema pravo na slobodu kretanja, oduzeli su mu ne odgovorni ljudi. kratko receno NEMA JMB- nema nista!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3670
26.5.2013 22:59:01   
MicoTico
Lala0606, kako nema ništa - ima roditelje koji ga vole , paze i maze!
A biće mora i putovanja!user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 3671
27.5.2013 0:34:33   
mala86

sta te interesuje?

pa ovi hoteli Velaris, hotel Amor konkretno...vidim da je hotel stvarno ok, zanima me plaza, udaljenost, ima li sadrzaja. guzve..nemam predstavu uopste kako je tamo..zanima me mir i tisina, granap i neka ambulanta i priroda, borovina, more, setnje uz rivu user posted image ima li togA?

hoteli su im svi blizu plaze user posted image
guzve bude,ali uvijek se nadje mjesto na plazama
od plaza gradskih su naspoznatijE -Pliva (pjesak i moze se daleko setati,voda je dugo plitka i tu imas dosta hladovine)
pa 3 mosta-kamenje fino,tu slabije imas hlada,ali imaju suncobrani i lezaljke i ima jos jedna Banj slicna kao i prethodna(na njoj ima neki tobogan,pedaline,......)
ambulanta ima u centru Supetra,2 apoteke
ima setaliste lijepo,dugo,navece bude pravo lijepo
Supetar sam od sebe nije veliki,tako da ne ocekujes previse
od trgovina imas velike supermarkete konzum,lidl i tomi se dosad otvorio ,a ima i puno manjih studenac,kerum...

ako ides autom moja preporuka je da obavezno obidjete i druga mjesta Zlatni Rat na primjer

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 3672
27.5.2013 8:41:12   
pocahontas

sta te interesuje?

hoteli su im svi blizu plaze user posted image
guzve bude,ali uvijek se nadje mjesto na plazama
od plaza gradskih su naspoznatijE -Pliva (pjesak i moze se daleko setati,voda je dugo plitka i tu imas dosta hladovine)
pa 3 mosta-kamenje fino,tu slabije imas hlada,ali imaju suncobrani i lezaljke i ima jos jedna Banj slicna kao i prethodna(na njoj ima neki tobogan,pedaline,......)
ambulanta ima u centru Supetra,2 apoteke
ima setaliste lijepo,dugo,navece bude pravo lijepo
Supetar sam od sebe nije veliki,tako da ne ocekujes previse
od trgovina imas velike supermarkete konzum,lidl i tomi se dosad otvorio ,a ima i puno manjih studenac,kerum...

ako ides autom moja preporuka je da obavezno obidjete i druga mjesta Zlatni Rat na primjer

hvala ti puno, ovo zvuči lijepo..još ćemo vidjeti user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3673
27.5.2013 8:52:59   
yasemin
mi ćemo u Neum moji imaju kuću išli smo i lani kad je bebać imao 3 mjeseca , ove godine ćemo 2 put akobogda sad u junu i u augustu poslije bajrama, neum nije nešto ali kad imaš svoj smještaj najbolji je izbor za malo dijete .
Inače prije smo ja i muž dok smo bili solo ljetovali u antaliji i Alanji , hrvatska je isfurana totalno barem meni

yasemin

Neposredna veza do poruke: 3674
27.5.2013 9:45:19   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: yasemin

mi ćemo u Neum moji imaju kuću išli smo i lani kad je bebać imao 3 mjeseca , ove godine ćemo 2 put akobogda sad u junu i u augustu poslije bajrama, neum nije nešto ali kad imaš svoj smještaj najbolji je izbor za malo dijete .
Inače prije smo ja i muž dok smo bili solo ljetovali u antaliji i Alanji , hrvatska je isfurana totalno barem meni

mi smo bili sada u Antaliji tj. Belek i to sa dvoje djece 2,5 godine i 9 mjeseci i bilo nam je super djeca su nas bas bas ispostovala :) u putu tako da nismo nikakvih problema imali sve je super proslo ja bih rado opet :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 3675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *