|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
27.5.2013 13:58:51   
lala0606

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Lala0606, kako nema ništa - ima roditelje koji ga vole , paze i maze!
A biće mora i putovanja!user posted image

user posted image ma naravno draga da ima nasuser posted image . ali mislila sam na JMB nema br - nema nista... ni pravo na osiguranje ni slobodu kretanja... sve su nam uskratili

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 3676
27.5.2013 14:19:13   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: lala0606

eeeeee drage zenice vi sve vidim planirate gdje cete , sta cete.... tako bi volila sa sincicem i muzem da odem na more. muz planiro godisnji u julu i to na peljesac da idemo, ali sve nam je palo u voduuu zbog nase drzave i ne odgovornih ljudi u njoj. moj bebac nema pravo na slobodu kretanja, oduzeli su mu ne odgovorni ljudi. kratko receno NEMA JMB- nema nista!user posted image user posted image user posted image

nisam razumjela kako ti djete nema pravo da napusti drzavu ??????

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 3677
27.5.2013 14:34:17   
SailorMoon

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: lala0606

eeeeee drage zenice vi sve vidim planirate gdje cete , sta cete.... tako bi volila sa sincicem i muzem da odem na more. muz planiro godisnji u julu i to na peljesac da idemo, ali sve nam je palo u voduuu zbog nase drzave i ne odgovornih ljudi u njoj. moj bebac nema pravo na slobodu kretanja, oduzeli su mu ne odgovorni ljudi. kratko receno NEMA JMB- nema nista!user posted image user posted image user posted image

nisam razumjela kako ti djete nema pravo da napusti drzavu ??????

Drzava nema maticnih brojeva, bez maticnog nema pasosa. I tako da beba nema pasosa i s time nemoze nikuda

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3678
27.5.2013 14:40:23   
Mirkica
Svasta da i toga ima :( zao mi je nadam se da cete uskoro uspjeti otici gdje a ni Neum nije los ja bas volim Neum al nikako da nagovorim muza :) za NEum.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 3679
27.5.2013 14:42:55   
SailorMoon
Mi smo rezervisali opet u turskoj i ove godine.Pocetkom septembra idemo i bas se radujem. Idemo sa mojima zajedno mada ce nam svakako biti super. Ovaj put idemo u Lara, blizu Antalya.

< Poruku je uredio SailorMoon -- 27.5.2013 14:44:14 >

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3680
27.5.2013 14:50:22   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Mi smo rezervisali opet u turskoj i ove godine.Pocetkom septembra idemo i bas se radujem. Idemo sa mojima zajedno mada ce nam svakako biti super. Ovaj put idemo u Lara, blizu Antalya.

hahah dobro je kada imas nekoga da A. ostavis a da se vas dvoje opustite pa makar jednu noc da izadjete mi smo posle mini disca u sobu djeca na spavanje mi na balkonu ipak je bilo lijepo

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 3681
27.5.2013 15:05:53   
SailorMoon

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

hahah dobro je kada imas nekoga da A. ostavis a da se vas dvoje opustite pa makar jednu noc da izadjete mi smo posle mini disca u sobu djeca na spavanje mi na balkonu ipak je bilo lijepo

I mi smo do sad tako i ipak nam je super bilo. Sobu smo imali uvjek sa ljepom pogledom, donesemo koktele, pratimo show i sjedimo na balkonu.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 3682
29.5.2013 13:28:28   
Visnja RR
maloprije BR napisa , hoće li nam na ovom moReu trebati i kaputići user posted image

može i da oblačno bude samo ne hladno.... jedva čekam... ove godine idemo s prijateljima pa se Asja posebno raduje ljetovanju s omiljenom drugaricom

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 3683
29.5.2013 13:37:56   
Blue rose RR
:)
Mi ćemo u Petrovac ove godine, prvi put idemo, pa valjda će biti OK. Na kraju krajeva i da bude "zimovanje", ponijet ću kaput, "izlogovat se iz vanjskog svijeta", i odmarati :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3684
29.5.2013 14:50:14   
ninuska
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Mi ćemo u Petrovac ove godine, prvi put idemo, pa valjda će biti OK. Na kraju krajeva i da bude "zimovanje", ponijet ću kaput, "izlogovat se iz vanjskog svijeta", i odmarati :)

Mi smo isli prije tri godine po preporuci prijatelja i vratimo se u Hrvatsku user posted image . Meni se nije svidjelo,prevelika guzva, vrlo malo hlada

< Poruku je uredio ninuska -- 29.5.2013 14:52:44 >

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 3685
31.5.2013 14:36:41   
Mala Selma
Mi ove godine ako Bog da idemo u Korculu,rezervisali smo hotel i idemo krajem osmog mjeseca.Bili smo mm i ja bez Afana i super nam je bilo,pa nadam se da ce i sa njim biti uzbudljiv odmoruser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 3686
31.5.2013 22:35:56   
ruby_
Bila bih zahvalna ako bi mi neko poslao kontakt za smještaj u Promajnoj

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 3687
1.6.2013 13:07:58   
chuci
mi smo najviše zbog teacherke rezervisali žuljanu ove godine. nadam se da će djeca a i mi uživati.
interesuje me šta je tamo s prodavnicom da se mogu pripremiti. ima li konzum ili studenac i koliki je.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu ruby_)
Neposredna veza do poruke: 3688
1.6.2013 16:57:24   
selebriti

IZVORNA PORUKA: chuci

mi smo najviše zbog teacherke rezervisali žuljanu ove godine. nadam se da će djeca a i mi uživati.
interesuje me šta je tamo s prodavnicom da se mogu pripremiti. ima li konzum ili studenac i koliki je.

Gdje vam je smjestaj i kad idete?

Ja koliko znam ima jedna prodavnica.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3689
1.6.2013 17:59:58   
teacher75

IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: chuci

Gdje vam je smjestaj i kad idete?

Ja koliko znam ima jedna prodavnica.

ima samo mali granap, ali u stonu ima konzum i pijaca a to je 10ak minuta autom, pa najbolje da tamo nakupujete sve sto vam treba

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 3690
2.6.2013 10:14:08   
chuci
teacher hvala puno, onda ćemo tamo obavljati kupovinu kad zatreba.

selebriti idemo poslije bajrama aBd odmah u nedjelju. smještaj je na samom kraju mjesta na suprotnoj strani od vučine plaže, što meni i odgovara jer mi planiramo ići na one male plažice koje su izdvojene i nalaze se na toj strani obale. vide se na google maps kad zumiraš user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3691
2.6.2013 10:57:32   
teacher75
meni je i gradska plaza super jer je sitni pijesak i plicak, lana je bas uzivala tamo. mi smo samo jednom otisli na vucine plazu, ostalo smo bili na toj gradskoj i jednom otisli u sreser. nije nam se dalo vozikatiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3692
2.6.2013 12:43:36   
draguljče

Jedno od najljepših mjesta u CG. Prelijepo porodično mjesto. Mi smo išli već 4 godine zaredom.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Neposredna veza do poruke: 3693
3.6.2013 23:40:54   
djordje5
Dobro narode, a dali je nekome Hvar interesantan?

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 3694
3.6.2013 23:45:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: djordje5

zanima al je dalekoooooooo

(odgovor članu djordje5)
Neposredna veza do poruke: 3695
4.6.2013 10:39:51   
djordje5
pa da ti kazem da i nije daleko, ma nije valjda da se javljas iz australije..

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3696
4.6.2013 10:50:27   
maja78 RR

to reklama apartmana?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu djordje5)
Neposredna veza do poruke: 3697
4.6.2013 11:05:29   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: draguljče

Jedno od najljepših mjesta u CG. Prelijepo porodično mjesto. Mi smo išli već 4 godine zaredom.

Je li,
već kad imam priliku pitati, kakvo je stanje dubine mora, valova u toku dana, plaže (znam da nema hlada, to mi i nije bitno), gdje ručate (čiko kod kojeg odsjedamo kaže da ima lijepih restorana u blizini-doduše Petrovac nije velik grad).

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 3698
4.6.2013 11:07:44   
Hanady RR

pa da ti kazem da i nije daleko, ma nije valjda da se javljas iz australije..

daleko je sa malom djecom...
ovo je porodični portla...uglvanom najveći broj nas ovdje traži mirno mjesto sa djecom...

relano meni je Hvar divan...
najrađe bih tamo svako ljeto...
ali još relanije...plaže mi nisu savršene za djecu...
blizina partmana i plaže da imama i hlad i da nije stjena, ploće itd je komnlikovana...
a noćni život je fantastičan...smao što bih ja sa njim da svije ''bebe''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu djordje5)
Neposredna veza do poruke: 3699
4.6.2013 11:13:35   
draguljče

IZVORNA PORUKA: draguljče

Je li,
već kad imam priliku pitati, kakvo je stanje dubine mora, valova u toku dana, plaže (znam da nema hlada, to mi i nije bitno), gdje ručate (čiko kod kojeg odsjedamo kaže da ima lijepih restorana u blizini-doduše Petrovac nije velik grad).

More bude super, naravno zavisno od vremena. Plićak taman kako treba, plaža Lučice najljepša, sitni pjesak, a ona prilično velika. Valovi kako kad, i nije ih nešto bilo, samo jedne godine pred kraj avgusta neki vjetar puhao pa je bilo valovito, ali ne previše. Super je za djecu. Hlada i nije da nema, ima ga, ali nije neki. Ručak, kako kad. Hrana i restorani su dobri. user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Neposredna veza do poruke: 3700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *