|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
18.4.2013 15:18:48   
veeseelaa
ko Ulcinj velik, od V.plaže do Male s autom za pet min
valjda ide na veliku, na malu plažu je pregusto

Ziki iznajmljivanje suncobrana + 2 ležaljke od 5-6 eura dnevno
krofnice, 10 malih = 1 euro user posted image user posted image user posted image

Urnoneuser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 18.4.2013 15:22:18 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 3601
18.4.2013 15:22:40   
Nedi

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ko Ulcinj velik, od V.plaže do Male s autom za pet min
valjda ide na veliku, na malu plažu je pregusto

Ziki iznajmljivanje suncobrana + 2 ležaljke od 5-6 eura dnevno
krofnice, 10 malih = 1 euro user posted image user posted image user posted image

Mi smo plaćali 7 eura ali sta bih sad kad smo bili smjesteni kraj najskuplje privatne plazeuser posted image

Nije ulcinj velik ali iz grada su kolone mi smo predprosle godine znali ici po 2 sata u koloni

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3602
18.4.2013 15:26:31   
ziki
Zbog ovog te prljavo te grozno nikad nisam ni bilauser posted image Na velikoj plaži je, a gužvi se obzirom da idemo sad za 1,5 ne nadam.
Sestre su bile prije 2 godine i oduševljene su, a i mm je ko momak ljetovao tamo(dok ga nisam uzela pod svoje i zabranila odlaske južnije od rafailovićauser posted image )
I još su mi rekli da je Ulcinj povoljniji od Hrvatske mnogo, al to ću se presabrat na kraju, ako nam ne zeznu godišnji

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 3603
18.4.2013 15:31:31   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: ziki

Ove godine smo planirali Ulcinj ako Bog da. Idemo u privatni smještaj kod roditelja prijateljice. Ja bila toliko južno nisam, imala sam averziju tešku prema ulcinju al nadam se da će nam bit lijepo.

A jel idete u grad Ulcinj ili izvan grada gdje se nalazi velika plaža?

Ovo je veoma bitna informacija jer grad je uzasan i gradska plaza isto. Kao da si dosla među ciganiju i sve je jedno na drugom i prljavo ma uzas.

A velika plaža je divna. Racunaj u budžet i rentanje sucobrana i ležaljki svaki dan. Pogledaj nase slike na fb od ove i prosle godine

Slozila bih se sa Nedi.

Mi volimo otici u C.g..ipak mi je porijeklo od tamo pa me i dodatno vuce user posted image

Vezano za iznajmljivanje suncobrana rece Nedi takodjer ali ne morate iznajmljivati, ponesete svoj, par peskira, satorcic, a samo 1 euro platite mjesto az suncobran,,,lezaljke ne morate iznajmljivati user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 3604
18.4.2013 15:43:22   
mamina princeza

IZVORNA PORUKA: hanabanana

nama rekoše da ima i prirodni hlad, odnosno ležaljke u ovoj borovoj šumi?!

da ima u travi ...al nije bas u sljunku plaze ...
kod hotela ivan je to bas kao u parku ... izmedju bazena i plaze pa se stave lezaljek u travu... lijepo je al nij eono klasicno u sljunkukao sto sam ja navikla recimo :)
Mislim da je i kod andrije isto tako nekako

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 3605
18.4.2013 16:11:56   
Emmy
Mi idemo ovdje, ako je kao na slikama, bice superuser posted image . Budemo vidjeli....

http://www.megapopust.ba/odmor-u-italiji-8-dana-i-7-nocenja-za-4-osobe-u-apartmanima-lido-di-jesolo--platite-565-km-umjesto-1329-km#

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 3606
18.4.2013 17:46:25   
calahoe
mi za 2 dana odosmo za Side na 5 dana ,nakon toga jos 5 u Marmaris.I nije nam neki extra period za more ,al hajde,ispalo nam je jako povoljno zato i idemo sad.U septebru aBd u Çeşme jednu sedmicu.

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 3607
18.4.2013 18:12:11   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Emmy

Mi idemo ovdje, ako je kao na slikama, bice superuser posted image . Budemo vidjeli....

http://www.megapopust.ba/odmor-u-italiji-8-dana-i-7-nocenja-za-4-osobe-u-apartmanima-lido-di-jesolo--platite-565-km-umjesto-1329-km#

izgleda fenomenalno

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 3608
18.4.2013 18:39:20   
ajla86
i ja sam ovo gledala al mi se datum nepoklapa sa godisnjim muza....piso godisnji krajem avgustauser posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 3609
18.4.2013 19:00:36   
Alverde
http://www.royal-azur.com/ otidjite na ovu stranicu, u Crnoj Gori se nalazi,ja i mm smo zadnje dvije godine tamo ljetovali,odlicno je,imate bazen u sklopu smjestaja,cijene se jako pristupacne,imate mjesto gdje mozete auto ostaviti,plaza vam je blizu,u prizemlju se spremaju obroci,mozete dog na samom pocetku da vam oni spremaju ili vi sebi kuhate.Mi smo bili prezadovoljni,i skoro sve vrijeme proveli na tom bazenu,na kome ima plici zasticeni dio za mali djecu,suncobrane i sjedaljke na bazenu ne placate.Toplo preporucujemuser posted image

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 3610
19.4.2013 8:54:54   
Emmy
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

izgleda fenomenalno

A i cijena je stvarno povoljna, samo što se mora iskoristiti u junu, što je nama OK. Javim utiskeuser posted image

< Poruku je uredio Emmy -- 19.4.2013 8:55:21 >

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 3611
19.4.2013 16:25:01   
bookah

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Neki kažu da su malene sobe...da je plaža ovakva i onakva...hajd živa bila reci iz prve ruke kako je bilo???

moji prijatelji bili prošle godine ...bilo im extra... a za djecu RAJ .. sigurna sam da ćeš uživati maksimalno

Sobe jesu male. Tus kabina premala, nezgodno je kad djecu moras kupati, ali su plaze ODLICNE ali se posebno placa i lezaljka i suncobran. Van sezone bilo je 8 Eura za lezaljku/suncobr.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3612
19.4.2013 16:26:53   
bookah

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: bookah

IZVORNA PORUKA: bucasanja

Jel moze neki kontak u Zuljani-Peljescu

http://www.dalmatiaparadise.com/ ako vec nije rezervisano, super su.

a gdje se nalaze, u kojem dijelu, jel blizu plaze? ovdje se ne moze vidjeti lokacija

klikni na THE APARTMENTS i pokazaće fotografije...daleko je od plaže

Da, mozda 300m, neznam se orijentisati. Doduse isla sam prije djecice pa je to meni bilo 5 minuta setnje. Sad i ja volim da je direktno na plazi.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3613
24.4.2013 22:30:27   
azra I ADI
Šta mislite hoće li se ovo ljeto moći u Hrvatsku sa starom ličnom, ili da ipak vadim pasoš?user posted image

(odgovor članu bookah)
Neposredna veza do poruke: 3614
24.4.2013 22:36:03   
malenaa
2.juna turska antalija... Danaa rezervisano srce ko kucaaaaaaa :))))

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 3615
25.4.2013 8:25:06   
mamina princeza

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

izgleda fenomenalno

A i cijena je stvarno povoljna, samo što se mora iskoristiti u junu, što je nama OK. Javim utiskeuser posted image

ovo je bas ekstra ja evo citam nekoliko puta .... bas je jeftino i ne mogu da vjerujem da je za 4 osobe:) Emy jesi li dobila jos neke dodatne informacije vezano za ove da podjelis sa nama :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 3616
25.4.2013 21:49:36   
leona81

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Šta mislite hoće li se ovo ljeto moći u Hrvatsku sa starom ličnom, ili da ipak vadim pasoš?user posted image

od 01.07 se nece moci, jer ulaze u EU

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 3617
25.4.2013 21:52:10   
leona81
ja sam bila u Lidu di Jesolu 2 puta, i nije mi bas wow, slike su ludilo ali nije to bas ovako, i meni se ne svidjaju njihove plaze...takodjer jako puno ekskurzija ide tamo pa bas i nije za porodicu.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3618
25.4.2013 22:09:25   
mamina princeza

IZVORNA PORUKA: leona81

ja sam bila u Lidu di Jesolu 2 puta, i nije mi bas wow, slike su ludilo ali nije to bas ovako, i meni se ne svidjaju njihove plaze...takodjer jako puno ekskurzija ide tamo pa bas i nije za porodicu.

predpostavljala sam da je nesto ovako ....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3619
29.4.2013 22:08:41   
lejlaze
mi smo planirali i ove godine u Labinecu -Gradac. 20.06. - poslali smo upit za rezervaciju, jedva cekamo potvrdan odgovor.

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 3620
30.4.2013 8:24:33   
azra I ADI
Lejlaze-koliko košta smještaj? I mi ćemo u Hrvatsku, doduše mi ćemo u Makarsku, pa me zanima jesu li cijene smještaja slične.

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 3621
30.4.2013 13:26:18   
kula
Ja bih vrlo rado na more ove godine, ali ne znam koliko minimalno bebać treba biti star da bi ga mogli maltretirati sa vožnjom do mora... Meni termin u julu...tako da ništa ne bi ni došlo u obzir prije septembra....a i to ne znam kako sa bebom....user posted image

Neposredna veza do poruke: 3622
30.4.2013 14:00:01   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: kula

Ja bih vrlo rado na more ove godine, ali ne znam koliko minimalno bebać treba biti star da bi ga mogli maltretirati sa vožnjom do mora... Meni termin u julu...tako da ništa ne bi ni došlo u obzir prije septembra....a i to ne znam kako sa bebom....user posted image

Moja S. je imala dva i pol mjeseca kada smo išli na more.
Nikad se nisam odmorila kao tada.
user posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 3623
30.4.2013 14:10:01   
kaktuscic
Mi smo prosle godine isli sa bebom od 3 mjeseca i djecakom od 3 godine. Bebu ni osjetili nismo, sve vrijeme je bio u lezaljci na plazi, spavao, dojio i tako u krug, ali zato stariji djecak nije stao bukvalno 7 dana! Ove godine ne zelim da razmisljam kako ce biti, jedan ce imati cetiri, a jedan godinu i 2-3 mjeseca.
Mi idemo u Caklje ako Bog da, krajem augusta. Radujem se, mada znam da mi odmora u smislu izlezavanja nema user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 3624
30.4.2013 14:13:26   
hatepsut
Moj T. nije imao ni 2mj. kad smo isli na more.Bilo nam divno,bas smo uzivali.

I da i ja sam se porodila u julu 27og u septembru smo bili na moru.

< Poruku je uredio hatepsut -- 30.4.2013 14:16:03 >

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 3625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *