Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.4.2013 15:26:31
ziki
Zbog ovog te prljavo te grozno nikad nisam ni bila Na velikoj plaži je, a gužvi se obzirom da idemo sad za 1,5 ne nadam. Sestre su bile prije 2 godine i oduševljene su, a i mm je ko momak ljetovao tamo(dok ga nisam uzela pod svoje i zabranila odlaske južnije od rafailovića ) I još su mi rekli da je Ulcinj povoljniji od Hrvatske mnogo, al to ću se presabrat na kraju, ako nam ne zeznu godišnji
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.4.2013 15:31:31
Medić*
IZVORNA PORUKA: Nedi
IZVORNA PORUKA: ziki
Ove godine smo planirali Ulcinj ako Bog da. Idemo u privatni smještaj kod roditelja prijateljice. Ja bila toliko južno nisam, imala sam averziju tešku prema ulcinju al nadam se da će nam bit lijepo.
A jel idete u grad Ulcinj ili izvan grada gdje se nalazi velika plaža?
Ovo je veoma bitna informacija jer grad je uzasan i gradska plaza isto. Kao da si dosla među ciganiju i sve je jedno na drugom i prljavo ma uzas.
A velika plaža je divna. Racunaj u budžet i rentanje sucobrana i ležaljki svaki dan. Pogledaj nase slike na fb od ove i prosle godine
Slozila bih se sa Nedi.
Mi volimo otici u C.g..ipak mi je porijeklo od tamo pa me i dodatno vuce
Vezano za iznajmljivanje suncobrana rece Nedi takodjer ali ne morate iznajmljivati, ponesete svoj, par peskira, satorcic, a samo 1 euro platite mjesto az suncobran,,,lezaljke ne morate iznajmljivati
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.4.2013 15:43:22
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: hanabanana
nama rekoše da ima i prirodni hlad, odnosno ležaljke u ovoj borovoj šumi?!
da ima u travi ...al nije bas u sljunku plaze ... kod hotela ivan je to bas kao u parku ... izmedju bazena i plaze pa se stave lezaljek u travu... lijepo je al nij eono klasicno u sljunkukao sto sam ja navikla recimo :) Mislim da je i kod andrije isto tako nekako
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.4.2013 17:46:25
calahoe
mi za 2 dana odosmo za Side na 5 dana ,nakon toga jos 5 u Marmaris.I nije nam neki extra period za more ,al hajde,ispalo nam je jako povoljno zato i idemo sad.U septebru aBd u Çeşme jednu sedmicu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.4.2013 19:00:36
Alverde
http://www.royal-azur.com/ otidjite na ovu stranicu, u Crnoj Gori se nalazi,ja i mm smo zadnje dvije godine tamo ljetovali,odlicno je,imate bazen u sklopu smjestaja,cijene se jako pristupacne,imate mjesto gdje mozete auto ostaviti,plaza vam je blizu,u prizemlju se spremaju obroci,mozete dog na samom pocetku da vam oni spremaju ili vi sebi kuhate.Mi smo bili prezadovoljni,i skoro sve vrijeme proveli na tom bazenu,na kome ima plici zasticeni dio za mali djecu,suncobrane i sjedaljke na bazenu ne placate.Toplo preporucujem
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.4.2013 16:25:01
bookah
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Neki kažu da su malene sobe...da je plaža ovakva i onakva...hajd živa bila reci iz prve ruke kako je bilo???
moji prijatelji bili prošle godine ...bilo im extra... a za djecu RAJ .. sigurna sam da ćeš uživati maksimalno
Sobe jesu male. Tus kabina premala, nezgodno je kad djecu moras kupati, ali su plaze ODLICNE ali se posebno placa i lezaljka i suncobran. Van sezone bilo je 8 Eura za lezaljku/suncobr.
A i cijena je stvarno povoljna, samo što se mora iskoristiti u junu, što je nama OK. Javim utiske
ovo je bas ekstra ja evo citam nekoliko puta .... bas je jeftino i ne mogu da vjerujem da je za 4 osobe:) Emy jesi li dobila jos neke dodatne informacije vezano za ove da podjelis sa nama :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.4.2013 21:52:10
leona81
ja sam bila u Lidu di Jesolu 2 puta, i nije mi bas wow, slike su ludilo ali nije to bas ovako, i meni se ne svidjaju njihove plaze...takodjer jako puno ekskurzija ide tamo pa bas i nije za porodicu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.4.2013 22:09:25
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: leona81
ja sam bila u Lidu di Jesolu 2 puta, i nije mi bas wow, slike su ludilo ali nije to bas ovako, i meni se ne svidjaju njihove plaze...takodjer jako puno ekskurzija ide tamo pa bas i nije za porodicu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.4.2013 13:26:18
kula
Ja bih vrlo rado na more ove godine, ali ne znam koliko minimalno bebać treba biti star da bi ga mogli maltretirati sa vožnjom do mora... Meni termin u julu...tako da ništa ne bi ni došlo u obzir prije septembra....a i to ne znam kako sa bebom....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.4.2013 14:00:01
hanabanana
IZVORNA PORUKA: kula
Ja bih vrlo rado na more ove godine, ali ne znam koliko minimalno bebać treba biti star da bi ga mogli maltretirati sa vožnjom do mora... Meni termin u julu...tako da ništa ne bi ni došlo u obzir prije septembra....a i to ne znam kako sa bebom....
Moja S. je imala dva i pol mjeseca kada smo išli na more. Nikad se nisam odmorila kao tada.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.4.2013 14:10:01
kaktuscic
Mi smo prosle godine isli sa bebom od 3 mjeseca i djecakom od 3 godine. Bebu ni osjetili nismo, sve vrijeme je bio u lezaljci na plazi, spavao, dojio i tako u krug, ali zato stariji djecak nije stao bukvalno 7 dana! Ove godine ne zelim da razmisljam kako ce biti, jedan ce imati cetiri, a jedan godinu i 2-3 mjeseca. Mi idemo u Caklje ako Bog da, krajem augusta. Radujem se, mada znam da mi odmora u smislu izlezavanja nema