Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.4.2013 21:13:44
teacher75
IZVORNA PORUKA: shpagica
Meni ovo djeluje kao da je tamo prema Vučinama
mi smo bili bas u centru, ne svidja mi se tamo prema vucinama jer su samo vucine blizu, a onda u povratku iz centra ima ona uzbrdica, nezgodno sa djecom mi smo ionako stalno bili na gradskoj plazi zbog sitnog pijeska, samo smo jednom otisli na vucinu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.4.2013 21:33:50
melin
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Apartamni 0 bodova Isplatniji nam je hotel definitivno.
Ma dole je bas skupo,znam da mi nismo mogli naci jedne godine ispod 90 eura u Baskim,mozes komotno i u hotel
mi smo svake godine isli tako po apartmanima koji kostaju bruka para samo za spavanje,prosle godine uhvatim tako neku ko akciju za iste pare smo bili u hotelu s 4 zvjezdice i ukljuceno light all inclusive znaci dorucak i vecera...ma extra ja prezadovoljna ove godine nismo jos odlucili gdje al definitivno opet cu uganjat neki hotel za nas...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.4.2013 13:14:55
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: shpagica
Meni ovo djeluje kao da je tamo prema Vučinama
mi smo bili bas u centru, ne svidja mi se tamo prema vucinama jer su samo vucine blizu, a onda u povratku iz centra ima ona uzbrdica, nezgodno sa djecom mi smo ionako stalno bili na gradskoj plazi zbog sitnog pijeska, samo smo jednom otisli na vucinu
jeste tiki ne penjes se uzbrdo ima jedna puteljak prije brda i skrenes i na kraj njega znaci ne moras uz brdo , ja sam ovdje geldala pred prosle godine samo je ovaj gornji sprat bio u izradnji , mi smo htjeli ostat jos u Zuljanama ali nismo imali rezervisano i jakoo je lijepo mirno u prirodi lijepo je (ako je to sto ja mislim a po prilicno sam sigurna).
Eh sada sto se tice hotela u HR skupi su brate skupi a ne dobijes ni blizu ono sto bi negdje drugo dobio kao prvo a kao drugo meni radi hrane ne odgovara ALl inclusive u Hr.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.4.2013 14:04:29
mamina princeza
Vjerovatno znas osnovne podatke al evo i to. Solaris Resort ima cini mi se 5 hotela u svom sklopu i kamp sve je to kao jedno naselje ekstra uredjeno. ja sma bila u hotelu ivan...soba jeste bila mala al sam j abila u sobi 2+1 , bracni i mali pomocni krevet. ..predpostavljam da ste vi uzeli vecu jer imas doje djece. Porodicna soba u Ivanu je bila dovoljno velika koliko sam mogla vidjeti:) Zapikala sam je nekad u buducnosti Sto se plaza tice one su ok ..samo sto nema priordnog hlada kao recimo u makarskoj rivijeri nego veliki suncobrani sa po dvije lezaljke koje se placaju Slicno je u Turskoj na nekim plazama.( ne mogu se sjetiti tacne cijene al mislim da je tada bilo 50 kuna )2 lezaljke i jedan suncobran. . A ne moras to uzeti mozes se ugurati s peskirom. Mi smo bil oko 20og juna 2011 godine i uopste nije bilo previse guzve moglo se fino zauzeti mjesto na tim lezaljkama i u podne Plaze imas razne u tom solarisu cijelom... imas sljunak, sitni sljnak i pjesak. Ono sto je posebno u odnosu na ostale djelove u hrvatskoj -sadrzaj za djecu . Od jahnja konja, parkica, nekih parkica sa piratima.... solaris vozica koji je i za odrasle da se voze po cijelom solarisu. Ako ides polsije 1.jula onda je jos bolje jer tad pocinje da radi taj njihov Solarko ... kao maskota i klub za djecu pa roditelji starije djece kazu da bas uzivaju. Moja curica je imala nepune 3 godine i uzival aje bas...iako mi nismo docekali solarka...a i bila je mala...a i sada cesto kaze jedva ceka ponovo u Šibenik. Meni je to nekako drugacije od ostalih odmara u Hrvatskoj ....
Blizu je grad Šibenik ako volite setati, ... par kilometara su Vodopadni Krke koje nemojte propustiti ako niste bili .... Sve u svemu meni je bilo bas lijepo al kosta ...heheh... racunaj da ce ti djeca uzeti vise od planiranog sto je uosotalom uvijek situacija.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.4.2013 14:09:53
mamina princeza
Sad se na ovim slikama podsjetih plaze ispred Adrije ...znaci tu nije bilo suncobrana postavljnih.... tako ako imas suncobran da ti poneses super bi bilo, mada vjerovatno ima tamo za iznajmiti negdje ...vidis na ovom sto si ti postavila to je odmah plaza ispred vaseg hotela ... a apr metara u produzetku je plaza sa postavljenim suncobranima.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.4.2013 14:55:56
ziki
Ove godine smo planirali Ulcinj ako Bog da. Idemo u privatni smještaj kod roditelja prijateljice. Ja bila toliko južno nisam, imala sam averziju tešku prema ulcinju al nadam se da će nam bit lijepo.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.4.2013 15:05:02
Nedi
IZVORNA PORUKA: ziki
Ove godine smo planirali Ulcinj ako Bog da. Idemo u privatni smještaj kod roditelja prijateljice. Ja bila toliko južno nisam, imala sam averziju tešku prema ulcinju al nadam se da će nam bit lijepo.
A jel idete u grad Ulcinj ili izvan grada gdje se nalazi velika plaža?
Ovo je veoma bitna informacija jer grad je uzasan i gradska plaza isto. Kao da si dosla među ciganiju i sve je jedno na drugom i prljavo ma uzas.
A velika plaža je divna. Racunaj u budžet i rentanje sucobrana i ležaljki svaki dan. Pogledaj nase slike na fb od ove i prosle godine