|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
11.8.2012 15:35:15   
sporty mamaa
Mi jucer nakon mjesec dana dosli s mora. Sve nam je zapaprilo kad se beba razbolila. Pa ljudi moji je li moguce da pregled kod pedijatra kosta 360 kn, vadenje crp-a jos 60 i na kraju lijekovi oko 130??? Toliko smo sve platili. Bitno je da je beba bolje, ali zar dvije drzave nemaju nikakav sporazum oko ovoga?

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 3476
11.8.2012 15:44:08   
palachinken
Pa zar niste izvadili putničko osiguranje?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 3477
11.8.2012 15:48:40   
bebacha
Sporty jel nesto ozbiljnouser posted image

mi ako Bog da idemo 19 na Ciovo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3478
11.8.2012 15:54:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa zar niste izvadili putničko osiguranje?

i mi uvijek vadimo osiguranje,s djecom nikad ne znasuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3479
11.8.2012 15:56:11   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: bebacha

ma imala je 40 temperaturu, upala uha... nismo vadili putnicko...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3480
11.8.2012 15:58:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

ma imala je 40 temperaturu, upala uha... nismo vadili putnicko...

da ste vadili sad bi vam vratili pare, imate pouku za ubuduce ,nazalostuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 3481
11.8.2012 16:02:08   
veki_aki
ljudi ima li ko da mi preporuci smjestaj u Zaostrogu a da je blizu plaze?Moze na pp i broj, cjena, treba mi za zadnju sedmicu u avgustu.Fala!!!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3482
11.8.2012 16:28:25   
bebacha
a koliko kosta to osiguranje

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3483
11.8.2012 16:31:18   
selina
crnogorci digli cijenu na moru

http://www.smedia.rs/biznis/vest/37544/Crna-Gora-Crnogorci-iznenada-digli-cene-Budva-Crnogorci-iznenada-digli-cene.html

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3484
11.8.2012 17:02:24   
Adana

Mi uzimamo putno osiguranje preko Sarajevo Osiguranja i cijena je 1.05KM po danu boravka. na licu mjesta uz pasos od djeteta uzmes, za par minuta sve gotovo.

A znam i da ima nesto preko socijalnog, ali ne sjecam se sada cijene, znam da treba malo vise hodanja i vremena da se dobije. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3485
11.8.2012 17:47:14   
škorpija
Mi aBd idemo u Živogošće, nisamo nikad tamo bili, znam da je malo mjesto, ali interesira me ima li kafić, prodavnica, kiosk s nobvinama, kakave su cijene u prodavnici itd

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 3486
11.8.2012 17:57:13   
bebacha
to pitaj Hanady.ona je tamo bila ove godine.ona kaze da tamo nema neki sadrzaja.e sad vjerovatno ima to osnovno

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3487
11.8.2012 18:22:01   
škorpija

to pitaj Hanady.ona je tamo bila ove godine.ona kaze da tamo nema neki sadrzaja.e sad vjerovatno ima to osnovno

e dobro si, gledala sam njeneo fotke na fb, sad se sjetih da je ona tamo bila. ma sadržaji mi apsolutno nikakavi ne trebaju, osim plaže, šljunka i novina user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3488
11.8.2012 18:25:20   
hapymum
Ima li iko neki kontakt i preporuku smjestaja uz more Podaca,Gradac,Zaostrog,Promajna,Baska Voda ili Zivogosce

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3489
16.8.2012 9:53:39   
idana_85
Mi smo bili u Podacima, super je bilo, prlijepo, za porodicu i djecu. More cisto, plaza puna hlada, sve borovina, cesta daleko...ma prelijepo. Mi nismo bili bas uz more, ali pogledaj na netu upisi apartmani podaca u google imas link privatni smjestaj imad dosta ponude pa odaberi.

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 3490
16.8.2012 9:55:46   
anidla
Nama se smjesi jos jedan vikend na moru user posted image

od mm roditelji pitali nas zelimo li s njima 4 dana, naravno nisam odbila user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 3491
16.8.2012 10:07:41   
hapymum

IZVORNA PORUKA: idana_85

Mi smo bili u Podacima, super je bilo, prlijepo, za porodicu i djecu. More cisto, plaza puna hlada, sve borovina, cesta daleko...ma prelijepo. Mi nismo bili bas uz more, ali pogledaj na netu upisi apartmani podaca u google imas link privatni smjestaj imad dosta ponude pa odaberi.

Hvala ti draga,nasli smo sinoc i dogovorili,mi idemo u podace godinama ali uvijek smo gore visoko,sad smo nasli na plazi aprtman(to je ona plaze bliza bristu) za 35 Eura bas sam se iznenadila.

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 3492
16.8.2012 10:27:58   
mama75

IZVORNA PORUKA: škorpija

Mi aBd idemo u Živogošće, nisamo nikad tamo bili, znam da je malo mjesto, ali interesira me ima li kafić, prodavnica, kiosk s nobvinama, kakave su cijene u prodavnici itd

Mi bili u Maloj Dubi (pored Zivogosca) i isli smo u Zivogosce u kupovinu jer kod nas bio samo mali granap, pijaca i restoran. U Zivogoscu imas kiosk, 2 prodavnice, restoran, kafic, ima cak i hotel. A blizu je Podgora (5-6km) ako ti zatreba veca kupovina. Mjesto je inace na pola puta izmedju Graca i Makarske, udaljeno po 20km od oba.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3493
16.8.2012 10:38:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

Mi bili u Maloj Dubi (pored Zivogosca) i isli smo u Zivogosce u kupovinu jer kod nas bio samo mali granap, pijaca i restoran. U Zivogoscu imas kiosk, 2 prodavnice, restoran, kafic, ima cak i hotel. A blizu je Podgora (5-6km) ako ti zatreba veca kupovina. Mjesto je inace na pola puta izmedju Graca i Makarske, udaljeno po 20km od oba.

a u koje živogošće ideš škorpijauser posted image
imaš živogošće gdje je hotel ninfa...tu imaš sve što nabrajamama75...
a u živogošću Blato gdje sma ja bila imaš jedna granap...imaš pijacu na rivi ...nekoliko stolova sa džidžama, kafića 4, restorana 2 ....
i trampolinu onu veliku za djecuuser posted image
iz blata najbliže je ić nazad do drvenika u konzum ili onaj njihov tomy ako trebaš nešto više nabavke...
il u kretanju prema tamo svatiš i kupiš odmahuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 3494
16.8.2012 10:54:57   
mama75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a u živogošću Blato gdje sma ja bila imaš jedna granap...imaš pijacu na rivi ...nekoliko stolova sa džidžama, kafića 4, restorana 2 ....
iz blata najbliže je ić nazad do drvenika u konzum ili onaj njihov tomy ako trebaš nešto više nabavke...

Aaaa, vi ste u Blatu bili user posted image Ja mislila u onom veeelikom Zivogoscu. Kod nas nije bilo razglednica pa smo morali ici u "veliko" Zivogosce da kupimo. Nema ni ovih dzidza, ma milina prava.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3495
16.8.2012 10:56:38   
Hanady RR

Aaaa, vi ste u Blatu bili user posted image Ja mislila u onom veeelikom Zivogoscu. Kod nas nije bilo razglednica pa smo morali ici u "veliko" Zivogosce da kupimo. Nema ni ovih dzidza, ma milina prava.

mah milina nego šta...što manje dždiža to bolji odmoruser posted image
mrzim mami pare...user posted image
smao smo jednu noć u makarsku otišli...i ne sjećaju s ekkao treba a izbiše mi troje djece 360 kuna dok rekoh keks...
e reko dobro zamaptite kad ćete više makarsku vidjetuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 3496
21.8.2012 12:55:29   
felix
mi smo zvali dvije zene , al nema mjesta ništa do 1. septuser posted image htjeli u tucepe ipak al nema , imal neko br . drugi da pokušamo kod dr. nazvati ......
il da idemo na " blint" a to mi se ne svidja ajojjjjjj bem ti .......!!!!!!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3497
21.8.2012 12:56:56   
veeseelaa
felix ja nikad nisam skužila gdje ti živiš?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 3498
21.8.2012 13:42:16   
maja78 RR

Zivogosce se sastoji od tri mjesta: mala Duba, Blato i Porat

Mi prosle godine bili u Poratu i ja ruznijeg mjesta u zivotu nisam vidjela, u njemu je taj hotel. Mjesto je svo u brdu, ima mala plaza sa tri drveta i hotelska plaza bez i jednog drveta, za setnju nista nije povezano tako da imas sveukupno za deset minuta setnje uzduz. Ima jedan granap, jedna pekara, jedna kafanica na plazi, i uz hotel na njihovoj plazi jedna kafanica, i dva restorancica.

znaci mjestu dajem -10

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 3499
21.8.2012 13:45:30   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Adana

Mi uzimamo putno osiguranje preko Sarajevo Osiguranja i cijena je 1.05KM po danu boravka. na licu mjesta uz pasos od djeteta uzmes, za par minuta sve gotovo.

A znam i da ima nesto preko socijalnog, ali ne sjecam se sada cijene, znam da treba malo vise hodanja i vremena da se dobije. :)

ovo preko socijalnog izadje na 8 km, s tim sto sa njim kad odes doktoru kao da imas njihovo osiguranje, a kad sa privatnim osiguranjima odes moras platiti pa ti oni naknadno refundiraju

hvala Hanady na uputstvu za osiguranje

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 3500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *