Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2012 11:33:28
henna ze
ma i budva je ok..mi smo išli na plažu bečiće..isto pijesak.. samo onaj red leskovačkog roštilja na plaži...da umreš..od toga sam bježala u bečiće..naveče je malo drugačije..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2012 11:44:34
vjestica
ma ja sam sa sestrom ljetovala u Budvi kad smo cure bile naravno da mi je bilo i do plaže i do noćnog života i do svega, grehota bilo spvati uopšte ne znaš šta je bolje moram postaviti , sad me nostalgija povuče http://www.youtube.com/watch?v=yB0MBVmgx1E
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2012 15:00:05
aazra
Meni je Orebic super, kao i trpanj, a od ovih blizih mjesta uz makarsku rivijeru mislili smo otici par dana u Brist, vjerovatno je neka od vas bila, kakve su plaze, smjestaj...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2012 16:22:32
Adana
Brist je OK... Malo je mjesto skroz tako da nemoj imati puno ocekivanja. Plaze su solidne, samo nema mnogo hladovine, ali moze se naci. I plaze su sasvim OK. Ako budete negdje na izlazu iz Brista prema Makarskoj bolje je ici na plazu na pocetku Podaca, mnogo je ljepsa, veca, ima hladovine... U Bristu imaju mozda 2 prodavnice, male. Ima prodavnica voca i povrca i mala pijaca. 3-4 restorancica, pekara, kolica sa kuhanim kukuruzima, trampoline za djecu. Ima jos nesto i uz magistralu ali nisam obracala paznju. Moze se naci i povoljan smejstaj, i ako je smjestaj i iznad magistrale nije daleko, Brist je nekako uzak. :) Tako da je sve blizu. Gradac je jako blizu i Brist je sa njim povezan set_nicom uz samo more koja je osvjetljena. Prelijepo! U Gracu vec ima svega i svacega. :)
< Poruku je uredio Adana -- 6.8.2012 16:23:42 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2012 16:26:39
Adana
Evo da sama sebe citiram od prije par mjeseci opet na temu Brista. I mi bi trebale opet u Brist pocetkom septembra. :)
IZVORNA PORUKA: Adana
IZVORNA PORUKA: Tajno moja
Ipak,ćemo mi vjerovatno ove godine i to negdje početkom septembra negdje bliže granici,jer neda nam se nešto dalje vozariti....E sad,koja mjesta predlažete da su za dvogodišnjaka i da ima hladovine: Gradac,Brist,Podaca,a da smještaj nije pretjerano skup i da je kuća u blizini plaže?Sva iskustva i prijedlozi su dobrodošli ;)
Meni je Gradac lijep, lijepe su i plaze, vece je mjesto, ima se gdje i prostetati, ima ljekar, apoteka cini mi se, prodavnica, restorana, skoro sve sto treba. Sad samo zavisi gdje se nadje smjestaj tj. koliko daleko od plaze.
Brist je malen skroz. Cak i kada je smjestaj iznad magistale i dalje je blizu plaze. :) Mi smo prosle godine dva puta bili u Bristu. :) U mjestu ima pekara, prodavnica voca i povrca i mozda 2-3 prodavnice. Ima i mala pijaca. Dva restorana. Ima i jedno mjesto sa trampolinama za djecu uz neki kao Fast Food... Setnicom je povezan sa Gracom i Podacom. I prelijepo je! Plaze nisu lose, ako se na vrijeme zauzme dobro mjesto. :) Nema bas puno hlada, nekako su kratke, i nema puno zelenila. Imaju tuseve.
Podaca ima lijepe plaze. Drugi put kada smo bili u Bristu bili smo skoro na izlazu iz mjesta pa nam je plaza u Podaci bila bliza. I super je! Nije mala, ima hladovine, tuseve, klupe. To je plaza bliza Bristu, ona druga prema makarskoj je isto lijepa i zelena. :) Jedino je bitno naci smjestaj malo blize plazi ili ne puno iznad magistrale jer je brdovito pa se valja naset_ati u povratku. Mi smo bili drugi put u septembru i vjerj bilo je vruce nego u julu. Nije bila velika guzva kao u julu. Ako se izuzme vikend kada je bilo nekih tinejdzera i raje iz Hercegovine koji su dosli na ''obdan''. I ove godine gledamo smjestaj izmedju ostalog i u Podaci, pa pogledaj na netu ovaj smjestaj Apartmani Antonia Podaca, ciko ima pristupacne cijene.
Tako da je Gradac mozda najbolji zbog sadrzaja koji ima. Mada, ako idete autom svojim onda vam je svejedno. :)
Evo i par slika :)
Slika jedne plaze u Podaci iz Bista. :) I na samoj plazi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2012 16:42:07
selebriti
Adana, gdje je bio vaš smještaj u Bristu, koliko ste plaćali? Je li na plaži, jeste li imali apartman...? Imaju li neko ograničenje u broju noći npr. minimalno 3 i sl.?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2012 16:57:47
Nedi
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: anidla
zove se Nemira, izmedju Omisa i Splita, od OmisA 3 km a od Splita 25 km.....
Mm i ja smo jedne godine bili ovdje, s tim da nam se nije svidjelo ono njihovo brdo Dusa ti na nos izadje dok se doguras do apartmana ... ali da je plaza lijepa i da je cisto to je istina. Vama je super vidim sto ste na samoj litici imali smjestaj, prelijep je pogled.. I obje su mi plaze lijepe, a ima i onih malih neistrazenih tamo na lijevu stranu Super je, istina.
anidla da li imaju i manjih apartmana? koliko koraka ima do plaaze i koliko je brdo?
Mi trazimo nesto za vikend ima li ko kakav prijedlog?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2012 0:38:42
aazra
Adana, hvala ti puno , sad po ovim slikama ljepsi su mi Podaci...U Gradcu sam bila nekad davno, nije lose, ali nema bas ni nekog sadrzaja ili bar nije bilo tada - to je bilo prije nego sto su napravili setaliste prema Bristu, dakle bas davno. Izgleda da je jedina prednost Brista sto je lakse naci smjestaj uz plazu ali ne znam dosta ga hvale svi koji su bili tamo, mislila sam da je interesantniji od tih okolnih mjesta...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2012 14:30:12
Adana
IZVORNA PORUKA: selebriti
Adana, gdje je bio vaš smještaj u Bristu, koliko ste plaćali? Je li na plaži, jeste li imali apartman...? Imaju li neko ograničenje u broju noći npr. minimalno 3 i sl.?
Mi smo bili kod ove tete, teta je Sarajka i jako je pristupacna i susretljiva :) Ako se dobro sjecam placali smo oko 40€ u julu prosle godine. Imali smo bracni krevet i jos dva kreveta, balkon, kuhinju, kupaonicu i jos jednu sobicu u kojoj smo drzali stvari. :) Mislim da je to studio apartman jer je sve bilo u jednoj prostoriji. http://www.gdjenaodmor.com/mora/brist/veronika_numic.html
Smjestaj je tacno iznad magistrale, iznad autobuskog stajalista u Bristu. Brist je tako uzak i vjeruj sve je blizu pa cak i ono iznad magistrale. Trebalo nam je par minuta do plaze, imaju stepenice. Malena mi tada nije imala ni pune 3 godine i nije bilo problema. Ne znam za ogranicenja u broju noci, zaista nismo pitali, ali mislim da se pocesto 3-4 noci placaju dodatno...
Moze se naci povoljan smjestaj. I meni je Brist malo bolji od Podaca zbog tog setalista prema Gracu, a i prema Podacama. I malo je ravniji. Podace su bas u brdu i male su...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2012 14:35:13
Adana
A u septembru prosle godine smo imali smjestaj na samom izlazu iz Brista, pa nam je plaza u Podacama bila malo bliza. Smjestaj je bio u sobama, zove se Maslina. To je bilo nesto preko sindikata penzionera ili ovako nesto... Znam i da neka agencija dar Prirode ili tako nekako (ima na netu katalog) takodjer organizuje smjestaj kod njih. To su ustvari 3 jedinice: Palma, Mimoza i Maslina gdje se iznajmljuju sobe s kupaonicom i uglavnom ima i terasa, uz dorucak/rucak/veceru u restorancicu koji se nalazi u Mimozi, nekako je u sredini objekat i svima je ejdnako blizu. Tu je smejstaj 300KM po osobi, za djecu do 3 godine je smjestaj gratis. I ako se ide preko penzonerskog ceka uplacuje se na 10 rata. A preko ove agencije mislim da je 322KM i placa se u 5 rata.
Ovo su cijene za juni i septembar. :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2012 15:55:27
tajcika
opet ja sa Puntom u Igranima al neke od forumasica su mi javile da bi voljele znati kako se cijene krecu krajem sezone pa sad ovako za 7 nocenja u najskupljoj sobi u hotelu morate izdvojiti 549 KM po osobi,a najjeftinija opcija je studio apartman sa uslugom hotela ultra all. inc. cijena od 472 KM po osobi,jedno dijete do 12 god. gratis.... pa eto... od povoljnih hotela jos ima i Alem cija je cijena do 31.08.-460 KM,a od 01.-14.09. - 362 KM
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2012 16:47:55
hapymum
Adana interesuje me ovaj apartman Antonia,gdje se nalazi,mi vec 8 god ljutujemo u podacama ali uvijek nam je smjestaj na magistrali eh sad smo s bebom pa nam treba nesto "na plazi"
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2012 17:43:10
Adana
IZVORNA PORUKA: hapymum
Adana interesuje me ovaj apartman Antonia,gdje se nalazi,mi vec 8 god ljutujemo u podacama ali uvijek nam je smjestaj na magistrali eh sad smo s bebom pa nam treba nesto "na plazi"
Iskreno, ne znam... Ja sam ih nasla na PIK.ba pa mi je ciko poslao mail. Kada ih ukucas na Google mozda ti izbaci neku sliku/adresu koja ce tebi biti poznata... Vidjeh da ima par linkova koji vode do njih... Mislim da su blize plazi, ono ispod magistrale...
Evo ovo nadjoh na PIKu: "Apartmani "Antonia" smješteni su u samom centru mjesta, udaljenost od plaže je 120 metara, a od lokalnog prodajnog centra studenac dvadeset_ak metara. U ponudi imamo apartmane i sobe (s upotrebom kuhinje i kupaonice i terase) po veoma prihvatljivim cijenama. Svi apartmani također imaju zaseban balkon terasu i sav pripadajući inventar i namještaj. Za sve goste osiguran je gratis parking!"
< Poruku je uredio Adana -- 7.8.2012 17:44:46 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.8.2012 13:09:25
bambi7
u junu bila nista spešl. od zabave samo pedalina, hlada ni na mapi. niz iznad plaze sa kaficima i onim dzidzama za plazu. tad je bio i jezeva. mozda se neko javi sa svjezijim informacijama
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.8.2012 10:10:43
kaktuscic
Ako neko ima kontakt u Promajni ili Baskoj vodi za apartman koji je udaljen najdalje 50-70 m od plaze i koji ima terasu s pogledom na more, neka mi poslaje na pp ili ovdje.