Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.8.2012 12:58:55
anidla
IZVORNA PORUKA: draguljče
Ma predivno, nevjerovatno čisto. Kakve su cijene smještaja i uopšte?
ovo gdje smo mi bili su nasi poznanici za koje nismo ni znali da imaju kucu na moru, nama su izasli u susret i dali nam apartman od 120 kvadrata, sve ful novo, za 40 eura....
inacetaj apartman iznajmljuju za 80 eura, gdje mogu stati dvije cetveroclane porodice a da niko nikom ne smeta, jer svaka spavaca soba ima svoje kupatilo, ogromna terasa (ko moja dnevna )
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.8.2012 18:52:35
gerberka
pozdrav mamice molim za prijedlog gdje ljetovati sa 6 mjesecnom bebom? hvala puno unaprijed
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.8.2012 22:09:19
mamina princeza
mi cemo aBD sa setsomjesecnom bebom u Tucepe. iako mi je malo dosadilo svake godine evo vec nekolio zaredom ponavljam Tucepe ( drugaciji smjestaj drugi dio al eto) ipak smo s eodlucili za to jer poznajemo dobro mjesto i rezervisali smo smjestaj u onom djelu gdj e ima dostaredova borovine da uvijek ima debele hladovine. A iduce godine akoBogda promajna koja je isto super za ove male bebache ... nisma bila ljetti al sam islau martui ucinilo mi se isto super:) A kazu i da je zdrava....
U svakom slucaju mjesto koje ima hladovinu je z amale bebe... ja se tesko mogu zamisliti ispod suncobrana s tako malom bebom . za koju godinu mozda cu se usuditi i to eksperimentisati:)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.8.2012 22:13:31
teacher75
IZVORNA PORUKA: gerberka
pozdrav mamice molim za prijedlog gdje ljetovati sa 6 mjesecnom bebom? hvala puno unaprijed
mi idemo ove godine u klek jer nam je najblizi a neum je blizu za nedajboze bolesti. hlad nam nije presudan jer cemo ionako nosit suncobran i ici krajem avgusta kad nije tako vruce
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.8.2012 22:14:08
mala_sa
Zene sa malim bebicama; gdje god da odete bit ce vam prelijepo, samo nek ima dosta hladovine. Male bebice slusaju na moru za ne povjerovati, mi A prosle godine (imao je 2,5mj) osjetili nismo. On je samo sikio i spavao
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.8.2012 23:26:41
niki83
IZVORNA PORUKA: anidla
zove se Nemira, izmedju Omisa i Splita, od OmisA 3 km a od Splita 25 km.....
Mm i ja smo jedne godine bili ovdje, s tim da nam se nije svidjelo ono njihovo brdo Dusa ti na nos izadje dok se doguras do apartmana ... ali da je plaza lijepa i da je cisto to je istina. Vama je super vidim sto ste na samoj litici imali smjestaj, prelijep je pogled.. I obje su mi plaze lijepe, a ima i onih malih neistrazenih tamo na lijevu stranu Super je, istina.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2012 0:03:54
snjeguljicaa
Drage moje ja sam nova, pa sam nesto citala vase postove pa reko ako moze ko da mi kaze kako je u Ulicinju jer mislim da idem tamo za 2 dana pa ako ima ko kakvi primjedbi ili pohvala bilo bi mi drago da cujem. Muz i ja sami idemo jer jos nemamo zanima me smestaj, hrana, plaza itd. unaprijed hvalaaaaa
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2012 11:25:34
Halimaa
IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa
Drage moje ja sam nova, pa sam nesto citala vase postove pa reko ako moze ko da mi kaze kako je u Ulicinju jer mislim da idem tamo za 2 dana pa ako ima ko kakvi primjedbi ili pohvala bilo bi mi drago da cujem. Muz i ja sami idemo jer jos nemamo zanima me smestaj, hrana, plaza itd. unaprijed hvalaaaaa
eto ti na dvije-tri stranice unazad dosta o Ulcinju. Vala, ako idete sami, ja bih preporučila nešto življe od Ulcinja :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2012 11:29:09
henna ze
IZVORNA PORUKA: Halimaa
IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa
eto ti na dvije-tri stranice unazad dosta o Ulcinju. Vala, ako idete sami, ja bih preporučila nešto življe od Ulcinja :)
ako već morate u cg...preporučujem Budvu..mi smo bili na medenom..ima noćnog života.. ulcinj..samo hodaš u gužvi ko blesav....