|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
5.8.2012 1:21:16   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: vjestica

ma nas crnogorci nisu nikad gnjavili na granici niti pretresali
a svašta smo nešto donijeli na vikendicu dole, od namještaja, bijele tehnike do materijala raznog
kad smo prvi put krenuli sa psom, mi je čipovali, cijepili protiv bjesnila, stavili poazadi,sve po ps-u (na hrvtskoj granici znaju pravo izgnjaviti radi psa, čak zanju da te ne puste ako enma veterinara) a oni nisu pogledali ni njen pasoš user posted image
s nama bio moj braco sa djevojkom, ali su oni došli busom ( preko Hrvatske), pretresli su ih Hrvati od do (doduše i moj braco je ćelo, možda bi i nas pretresli da je s nama išao )
a to za isto ilegalni prelaz 99 išle seka i ja noćnim busom u Budvu, bud prepun, ljudi stoje user posted image , došli na granicu i izašli 5 min, sve mrak, samo jedna baraka, mi tražimo wc, nema wc, kad jedna crnogorka čučnu na kraju ceste (a ne viidš ništa, samo je čuješ) i mi kukamo gdje ćemo u wc, a ona kaže hajde jadna popišaj se "user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a ovo stajnje u autobusu...ja doživjeh u autobusu za beograd...hej iz sarajeva ( ono lukavica9 do beograda oni stoje user posted image user posted image
na palama ja pošla da se utanem jednoj teti...reko to po 2-3 tsanice...
kad meni kolega koji je sa mnom putovao uhavti me za ruku ''kaže sjedi bleso neš stajat do beogarad, ovo je normala''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3401
5.8.2012 1:22:05   
vjestica
handy ne znam akd si išla preko trebinja za herceg novi, ali pravo se sredili tu cestu, s obje strane
ja kad sam prvi put išla tuda za baošić (btw jedno od najljepših ljetovanja) to je bila užas cesta, pogotovo kad se spuštaš na meljine kod herceg novog, ma šćepan polje je mala maca

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3402
5.8.2012 1:23:57   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: magbi

salim se je bas tako nezgodno pogotvo jos sa djecom ja i suprug smo preko scepan polja isli u igalo i herceg novi pa na dubrovnik ali hvala vise nebih u cg,ja fino dan prije mora kod mame u mostar odmorim se naspavam pa na more,ljepotauser posted image user posted image user posted image

pa nemamo svi mamu u mostaruuser posted image user posted image

šalim se...

mah...
ja sma bila i na crnogoskom...
al iskreno...nemam dole doživljaj mora ...džaba...
iako i prije rata sa roditeljima bila sma i u baušićima i herceg novom itd...
al jok...
nekako makarska rivijera mi je ipak moreuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 3403
5.8.2012 1:26:14   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: vjestica

handy ne znam akd si išla preko trebinja za herceg novi, ali pravo se sredili tu cestu, s obje strane
ja kad sam prvi put išla tuda za baošić (btw jedno od najljepših ljetovanja) to je bila užas cesta, pogotovo kad se spuštaš na meljine kod herceg novog, ma šćepan polje je mala maca

sređena je ona...dobra za putovat...al meni sablasno...preprazno nekako i one ravnice sa strana...ma ne znam fakat il je sve do navike...
i mi smo se na meljine spustili...pa u igalo...a u meljine smo na plažu išli...
ja pretporšle taj put upoznahuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3404
5.8.2012 1:26:31   
teacher75
i ja sam do rata svako ljeto isla u bijelu-kod baosica, pa u herceg novi i tako to, al nista mi nije ko dalmacija a hrvatska ostrva pogotovo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3405
5.8.2012 1:28:02   
Hanady RR
ja volim hvar...
al sa djecom nisma još spremna na touser posted image
nikako....
user posted image

a kontam i nije za djece nikako...
a strah me i da ne pokvarim onja lijepi sojećaj ''hvara je raj na zemlji''user posted image
jer sa njima ipak ću ga više gledati po danuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3406
5.8.2012 1:29:57   
bambi7

ja vala nesto sa djecom nisam za crnu goru volim vise platit smjestaj u hr ali je barem blize nego guzvat se sa djecom po ovoj vrucini nemoze ni stalno klima u autu nije bas zdravo,ja sam za opciju hr uvjek

To da je blize postujem, ali je nama i putovanje dozivljaj. Uvijek krenemo bas rano tako da u Dubrovniku jedemo. Koja je to ljepota rano jutro,more,brodovi...Pa kafa u Budvi-kako je to mijesto cisto,ja sam ostala bez texta,bar ono sto sam u putu mogla da opazim,ja papiric na ulici nasam vidjela.U Baru se rijetko zadrzavamo, al obavezno prodjemo kroz grad-da me zelja mine...Krace stanke da ne nabrajam,zavisi gdje nas sila natjerauser posted image
Mah....idemo na odmor da uzivamo, a ne na trke...par sati gore dole, pa necete zakasniti na plazu...

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 3407
5.8.2012 8:04:10   
bebacha
jel iko isao u Kastel Luksicuser posted image
mi bi trebali tamo,ovi nasi sto ide vec par godina kazu da je super,pogotovo za djecu al et damije jos neko misljenje

i ja volim putovanje vise nego samo moreuser posted image nevolim biti nigdje duze od 2-3 danauser posted image user posted image

mi krenemo navece kasno,oko 12,i putujemo cijelu noc a u povratku krenemo ujutru pa svratimo na Bunu,Mostar,Sarajevo.to mi je super

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 3408
5.8.2012 11:08:08   
bebacha
ipak necemo u Kasteluser posted image

dajte preporuke za smjestaj al da nije bas paprena cijena.mjesto nije bitno,samo da je pogodno za djecu

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3409
5.8.2012 11:39:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bambi7

ja vala nesto sa djecom nisam za crnu goru volim vise platit smjestaj u hr ali je barem blize nego guzvat se sa djecom po ovoj vrucini nemoze ni stalno klima u autu nije bas zdravo,ja sam za opciju hr uvjek

To da je blize postujem, ali je nama i putovanje dozivljaj. Uvijek krenemo bas rano tako da u Dubrovniku jedemo. Koja je to ljepota rano jutro,more,brodovi...Pa kafa u Budvi-kako je to mijesto cisto,ja sam ostala bez texta,bar ono sto sam u putu mogla da opazim,ja papiric na ulici nasam vidjela.U Baru se rijetko zadrzavamo, al obavezno prodjemo kroz grad-da me zelja mine...Krace stanke da ne nabrajam,zavisi gdje nas sila natjerauser posted image
Mah....idemo na odmor da uzivamo, a ne na trke...par sati gore dole, pa necete zakasniti na plazu...

a mi opet jedva cekamo da stignemo na odredisteuser posted image curica povraca u voznji pa je moramo "drogirati" a mali sad po gradu vristi cim stanemmo na semaforu, vidjecemo kako ce biti kad budemo putovali sad s njim prvi put abd. neka nam je bog na pomociuser posted image zato smo i izabrali klek, nema blizeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 3410
5.8.2012 11:46:49   
Visnja RR
kad snmo mi isli ove godine u HR nismo vidjeli da su ikoga pretresali na granici...

osim u povratku dvojicu "celavaca" ...ali jbg vozili su bjesnog mercedesa pa jos i kabriolet... a ni jedan nije imao vise od 25 godina...

sljedece godine ce biti vjerovatno strozije ako Hr udje u EU... a mi kontali ici na jednu turu u apartman... kako prenijeti hranu? ili cemo opet kao i dosad ici na polupansion...vec razmisljam user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3411
5.8.2012 11:51:28   
anidla
Ma hoce li mi iko pomoci? user posted image

opet kaze naImageshack It*s too big to upload?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3412
5.8.2012 11:55:25   
draguljče
IZVORNA PORUKA: bambi7

user posted image Isto, boldirano posebno.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 3413
5.8.2012 11:56:01   
Visnja RR
kliknes na fotku desnim klikom...pa ides na open with...pa idi na Microsfot office picuture manager...pa kad ti se otvori fotka idi na Edit picture ...pa na Resize...user posted image

03.04.`08

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3414
5.8.2012 12:00:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

ipak necemo u Kasteluser posted image

dajte preporuke za smjestaj al da nije bas paprena cijena.mjesto nije bitno,samo da je pogodno za djecu

bebača hoćeš da porbaš živogošćće...
mislim da cijena nije paprena...kad ste planirali ići...sve ovisi do perioda...
blizu plače, borovina na plaži, sve na ruku...nema mamipara al je baš lijepo za djecu ...
ja sma svašta obišla...sa ove tačke gledipta plan mi je u budućnosti ista destinacijauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3415
5.8.2012 12:01:13   
Visnja RR
juce me nasa fiorumasica prosvjetlin na RR BB ...prekon ove stranice fotka se pojavljuje na forumu

http://www.dodaj.rs/

user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 3416
5.8.2012 12:02:40   
Visnja RR
a ako zelite sve fotke odjednom umaniti korisite program
http://download.cnet.com/Light-Image-Resizer/3000-12511_4-10529104.html

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 3417
5.8.2012 12:05:34   
bebacha
Hanady mi i trazimo neko mirno mjesto,bez previse sadrzaja
planirali smo odma poslije bajrama
koliko ste vi placali smjestaj i mozel link

Neposredna veza do poruke: 3418
5.8.2012 12:06:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

Hanady mi i trazimo neko mirno mjesto,bez previse sadrzaja
planirali smo odma poslije bajrama
koliko ste vi placali smjestaj i mozel link

tražiš ono što nudimuser posted image

sad ću ja tebi PP poslati :)

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3419
5.8.2012 12:19:15   
draguljče
Bebacha, Čanj nije loš, a cijene su baš prihvatljive. Imaju fine plaže, nema nekih sadržaja i super je za porodice sa djecom.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3420
5.8.2012 12:24:36   
anidla

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

kliknes na fotku desnim klikom...pa ides na open with...pa idi na Microsfot office picuture manager...pa kad ti se otvori fotka idi na Edit picture ...pa na Resize...user posted image

i na koliko da je smanjim?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 3421
5.8.2012 12:34:15   
anidla
http://img440.imageshack.us/img440/5392/dsc03984e.jpg

http://img833.imageshack.us/img833/2121/dsc03987d.jpg

http://img10.imageshack.us/img10/8898/dsc04035nz.jpg

uspjela sam

valjda...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3422
5.8.2012 12:36:26   
bebacha
prelijepo
gdje ste ovo vi bili

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3423
5.8.2012 12:36:54   
draguljče
anidla, gdje je ovo? Prelijepo je.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3424
5.8.2012 12:40:52   
anidla
I jest prelijepo, najljepsi do sada definitvno godisnji odmor,pogotovo jer nam je kuca u prvom redu do mora, ove dvije slike su slikane sa balkona....

smjestaj je predobar, sve novo, sve americki.....

mjesto kao mjesto nije nesto jer je sve u brdu, ali mi smo imali dobar smjestaj pa i dobru plazu i 10 metara da dodjemo do iste....

mjesto je malo i zove se Nemira, izmedju Omisa i Splita, od OmisA 3 km a od Splita 25 km.....

samo smo jednu noc otisli do Omisa i jedan dan do Splita,. nije nam se dalo jer smo na plazi uzivali do 9 navece, jakopuno hlada ima, sad cu staviti i plazu desno od nase kuce....

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 3425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *