|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
31.7.2012 9:55:21   
tajcika
nema na cemu draga moja,posto ne znam postaviti slikice ako zelis rado cu ti poslati na mail pa da znas sta te ocekuje user posted image

(odgovor članu Evgenija)
Neposredna veza do poruke: 3376
31.7.2012 11:57:55   
selebriti
Ma piše 7 noći da se uzima, po ovoj cijeni, .. a to nam je puno...

A je li neko bio u Tučepima, kakva je tamo situacija ove godineuser posted image

Meni je tamo mrak.... user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 3377
31.7.2012 16:16:30   
selina
zdravo mile da li je neko od vas bio kad u crnoj gori u sutomoru?? kakvi su vam utisci i u kojim ste apartmanima boravile imate li sta za preporuku i kakve su ima cijene??? hvala

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 3378
1.8.2012 8:47:28   
babina beba
HITNO!  Poznajete li nekog da izdaje apartmane na  3 nocu u Gradcu, Bristu, Zoastrogu, da je blizu plaze, ako da molim Vas pp! Hvala

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3379
4.8.2012 3:47:03   
Halimaa
Pozdrav svima! Evo, mi smo se prije dvadesetak dana vratili iz Ulcinja, pa ukratko neki dojmovi:
- Put je zahtjevan, 12 sati treba ako se ide preko Foče, pri čemu ćete imati "nezaboravnu" dionicu preko planine, sa putevima bez branika i provalijama :) Taj dio više nikad ne bih ponovila :) Unatoč dužini puta autobusom, moj mali je uživao i nije pravio probleme.
- Cijene su veće od naših, ko kaže da je jeftinije, nije tačno, sve je za barem 1 euro skuplje. Na velikoj plaži imaju dva luna-parka na kojima vam može otići ogroman novac :) Kombiji za prevoz do grada su jeftini, dok taksi košta 5 eura. U jednom pravcu :)
- Mještani su prijazni, dosta srdačniji od Dalmatinaca, i to mi se jako sviđa.
- Brza bosanska hrana poput ćevapa, bureka itd je loša i zaista ne preporučujem osim na provjerenim mjestima koje vam mještani preporuče. Pice su odlične, mi smo kombinirali kuhanje u apartmanu i pizze u restoranu.
- Gradić je lijep, posebno za one koji vole ugođaj slike džamije kraj same plaže.
-Plaže su lijepe, naravno, ako se pripremite na pijesak pomiješan sa vodom, koji se uvlači u odjeću i torbe, pa sve morate ispirati po povratku sa plaže. Ima puno male djece, vjerovatno zbog plićaka i velikih mogućnosti igri sa pijeskom. Plaže u Ulcinju nisu "ciganske" kako reče jedna forumašica, nego su podjeljene na privatne plaže sa manjim "divljim" tj. ničijim dijelovima, na kojima nema ležaljki i onih simpatičnih suncobrana, za čije ćete korištenje izdvojiti 5 eura dnevno. Kažu da je ženska plaža posebno lijepo uređena, ja nisam bila.
Na plaži puše ugodan vjetrić i gotovo cijeli dan ima valova, meni je bilo odlično što se tiče toga.
- Sve u svemu, bilo je lijepo, ali bih sljedeći put tražila neko bliže mjesto za odmor.!

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 3380
4.8.2012 9:25:07   
vjestica
meni samo nije janso kako vam je trebalo 12 putovanja user posted image user posted image
mi kad smo išli dužim putem (upravo da izbjegnemo put prema Šćepan polju) samo putovali 7-8 sati,a preko Šćepan polja smo sad , sa pauzama(jedno 5 komada) putovali 6,5 sati lagane vožnje
inače taj dio kod Šćepan polja je 13 km lošijeg puta, ali nije ni izbliza tako loš kakav je bio prije 15-tak godina (kad sam sa sestrom išla u Budvu, traume smo proživljavale od tog puta redovno)
sad skontah da spominješ autobus, kojim autobusom ste išli?
koliko je meni poznato ima samo centrotrans, koji ide preko Dubrovnika, i on vozi oko 10 sati,a (tako su mi rekli) da nema više busa iz Istočnog Sarajeva koji vozi preko Šćepan polja

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 3381
4.8.2012 16:18:00   
Nedi
Da kazem i ja koju o Ulcinju...Prije godisnjeg, kao i prosle godine, isli smo u Hrvatsku na produzeni vikend i bilo mi je uzasno. Ljudi jedni na drugima, dijete nema gdje da stane da ode do mora i napuni kanticu a kamoli kad se vrati u hladovinu nadje 1kvadratni metar da bi se igralo. Plaza je bila puna vec u 8sati. A cijene apartmana, i to predvidjenih za patuljke, u nasem terminu su bile od 60eura za dan.
I ponovo odemo u Ulcinj i zaista nam je bilo fenomenalno. Put Zenica-Ulcinj je trajao 7 sati sa najmanje 5 stajanja. Isli na Scepan polje i aBd opet cemo. Prosle godine smo bili na plazama Miamy i Evropa a ove godine MCM i prezadovoljni smo. Ako nekoga zanimaju detalji moze pogledati na mom FB profiluuser posted image
Dijete je uzivalo u pijesku i kupanju a i mi smo bili rahat jer nismo morali svaki tren paziti da nece stati na nekoga. U sam grad smo isli jednom i to da posaljemo razglednice. Cijene artikala koje sam ja gledala su iste kao i u npr Sarajevu.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3382
4.8.2012 23:22:36   
Halimaa
Uh upravu ste, sad kad izracunam bilo je 10 sati! isli smo Elketursom iz Lukavca, oni idu za Ulcinj a čak staju i u Sutomoru, može se platiti samo karta. Ali busevi im nisu nešto.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 3383
4.8.2012 23:55:11   
bambi7

IZVORNA PORUKA: vjestica

meni samo nije janso kako vam je trebalo 12 putovanja user posted image user posted image
mi kad smo išli dužim putem (upravo da izbjegnemo put prema Šćepan polju) samo putovali 7-8 sati,a preko Šćepan polja smo sad , sa pauzama(jedno 5 komada) putovali 6,5 sati lagane vožnje
inače taj dio kod Šćepan polja je 13 km lošijeg puta, ali nije ni izbliza tako loš kakav je bio prije 15-tak godina (kad sam sa sestrom išla u Budvu, traume smo proživljavale od tog puta redovno)
sad skontah da spominješ autobus, kojim autobusom ste išli?
koliko je meni poznato ima samo centrotrans, koji ide preko Dubrovnika, i on vozi oko 10 sati,a (tako su mi rekli) da nema više busa iz Istočnog Sarajeva koji vozi preko Šćepan polja

Vala ovi sto idu autom onaj put na Scepan polje nikad ne bih preporucila! Mi idemo obalom, do neuma pa nanize, pa bar imas sta i da vidis. A sve pored mora, ma ljepota pa i onaj trajekt, jest da je kratko al mi je i to poseban dozivljaj.
Jel ono kad ides na Scepan polje ima onaj neki most straaaaašni, sad ne mogu da se sjetim jel bi na toj relaciji?

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3384
4.8.2012 23:58:15   
vjestica
mi smo prije išli obalom, ali nsimo preko Neuma, to je baš previše kreuženja nego Mostar-Trebinje pa na Herceg Novi i dalje obalom
a sad smo išli na Šćepan polje i skotanli da smo bar 2 sata skratili put i nije uopšte tako strašno (koliko je bio prije kad sam ljetovala u Budvi i tuda prolazila)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 3385
5.8.2012 0:29:22   
neki x

IZVORNA PORUKA: zaha

mi bili u Neumu kod hotela Zenit,guzva je uzas,nemas gdje peskir spustiti,ako hoces normalno mjesto ides u 6h na plazuuser posted image Mislim da je u tim kucama sa privatnom plazom lijepo,mi smo tako bili dva puta,i super nam bilo,nema guzve,malo izolovano,ugodno pravouser posted image Mada mislim sad uz Ramazan da i nece biti neke guzve,na bilo kojoj plazi...

Mi kontali tako,ako nam se ne svide te privatne plaze,samo opicimo dalje,Klek,Slano itd.user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3386
5.8.2012 0:35:41   
Hanady RR

mi smo prije išli obalom, ali nsimo preko Neuma, to je baš previše kreuženja nego Mostar-Trebinje pa na Herceg Novi i dalje obalom
a sad smo išli na Šćepan polje i skotanli da smo bar 2 sata skratili put i nije uopšte tako strašno (koliko je bio prije kad sam ljetovala u Budvi i tuda prolazila)

živa istina...
preko šćepan polja sad je mnogo bolje nego recimo 2005 kad sma ja išla...
strašno je smao prvi put...svaki naredni je mnogo lakši...al ovaj je put svakakao blži...

sada je i onaj put prema foči bolji kakav je bio 2005 godine

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3387
5.8.2012 0:37:20   
Medić*
Mi idemo preko Foce, nekih 6 sati nam treba sa pauzama.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3388
5.8.2012 0:56:02   
vjestica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

živa istina...
strašno je smao prvi put...svaki naredni je mnogo lakši...al ovaj je put svakakao blži...

a tek 96-99, strava i užas
a granični prelaz isto da ilegalno prelaziš granicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 3389
5.8.2012 1:07:35   
magbi
ja vala nesto sa djecom nisam za crnu goru volim vise platit smjestaj u hr ali je barem blize nego guzvat se sa djecom po ovoj vrucini nemoze ni stalno klima u autu nije bas zdravo,ja sam za opciju hr uvjek

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3390
5.8.2012 1:08:38   
teacher75

IZVORNA PORUKA: magbi

ja vala nesto sa djecom nisam za crnu goru volim vise platit smjestaj u hr ali je barem blize nego guzvat se sa djecom po ovoj vrucini nemoze ni stalno klima u autu nije bas zdravo,ja sam za opciju hr uvjek

i jauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 3391
5.8.2012 1:10:17   
vjestica
pa nije nic rna gora preko svijeta
ulcinj jest daleko, ali ima herce novi, baošić, i slična mjesta, stigneš za 4,5 sata sa pauzama

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3392
5.8.2012 1:11:14   
Hanady RR

živa istina...

a tek 96-99, strava i užas
a granični prelaz isto da ilegalno prelaziš granicu user posted image

ti znaš mog muža..izgledom...mi 2005 prešli tamo nisu nas ni za pasoše pitali...kad smo pošli nazad...on ćelav jednom ćlavom nešto se čudnim učinio...sitresli nas iz auta...pegali...ja se sita irpičala s akolegom od tog ćelavog...a moj se hajvan samo smije ko cipiripiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3393
5.8.2012 1:13:01   
Hanady RR

ulcinj jest daleko, ali ima herce novi, baošić, i slična mjesta, stigneš za 4,5 sata sa pauzama

mi u igalo preko trebinja išli za 4 sata došli na odredište...
niđe živoga roba na cesti...
al vala jest i ono tamo kroz onaj krš...ljubinje, nevesinje etc...
gluho bilo... da se šta desi na putu...bjeruj šćepan polje i tuneli su bolja opcija za stat na sred cesteuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3394
5.8.2012 1:14:51   
magbi

gluho bilo... da se šta desi na putu...bjeruj šćepan polje i tuneli su bolja opcija za stat na sred cesteuser posted image

nemoj mi na trebinje i bilecu sve to pripada mojoj hercegovini iz krsa vino hahah

Neposredna veza do poruke: 3395
5.8.2012 1:16:45   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: magbi

nemoj mi na trebinje i bilecu sve to pripada mojoj hercegovini iz krsa vino hahah

user posted image user posted image user posted image

ma ne govorim o gradu...već ona cesta do granice...stavrno nigdje ništa...
sablasno majkemi za proć...fakat nigdje ništa...em nema saobraćajauser posted image mi nismo 2 auta sreli...em ni kuće ni ničega...
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 3396
5.8.2012 1:17:58   
vjestica
ma nas crnogorci nisu nikad gnjavili na granici niti pretresali
a svašta smo nešto donijeli na vikendicu dole, od namještaja, bijele tehnike do materijala raznog
kad smo prvi put krenuli sa psom, mi je čipovali, cijepili protiv bjesnila, stavili poazadi,sve po ps-u (na hrvtskoj granici znaju pravo izgnjaviti radi psa, čak zanju da te ne puste ako enma veterinara) a oni nisu pogledali ni njen pasoš user posted image
s nama bio moj braco sa djevojkom, ali su oni došli busom ( preko Hrvatske), pretresli su ih Hrvati od do (doduše i moj braco je ćelo, možda bi i nas pretresli da je s nama išao )
a to za isto ilegalni prelaz 99 išle seka i ja noćnim busom u Budvu, bud prepun, ljudi stoje user posted image , došli na granicu i izašli 5 min, sve mrak, samo jedna baraka, mi tražimo wc, nema wc, kad jedna crnogorka čučnu na kraju ceste (a ne viidš ništa, samo je čuješ) i mi kukamo gdje ćemo u wc, a ona kaže hajde jadna popišaj se "user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio vjestica -- 5.8.2012 1:19:08 >

Neposredna veza do poruke: 3397
5.8.2012 1:18:29   
vjestica

ma nas crnogorci nisu nikad gnjavili na granici niti pretresali
a svašta smo nešto donijeli na vikendicu dole, od namještaja, bijele tehnike do materijala raznog
kad smo prvi put krenuli sap som, mi je čipovali, cijepili protiv bjesnila, stavili poazadi,sve po ps-u (na hrvtskoj granici znaju pravo izgnjaviti radi psa, čak zanju da te ne puste ako enma veterinara) a oni nisu pogledlai ni njen pasoš user posted image
s nama bio moj braco sa djevojkom, ali su oni došli busom (tim preko Hrvatske), pretresli su ih hrvati od do (doduše i moj braco je ćelo, možda bi i nas pretresli da je s nama išao )
a to za isto ilegalni prelaz 99 išle seka i ja noćnim busom u Budvu, bud prepun, ljudi stoje user posted image , došli na granicu i izašli 5 min, sve mrak, samo jedna baraka, mi tražimo wc, nema wc, kad jedna crnogorka čučnu na kraju ceste (a ne viidš ništa, samo je čuješ) i mi kukamo gdje ćemo u wc, a ona kaže hajde jadna popišaj se "user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3398
5.8.2012 1:19:31   
anidla
kako dasmanjim sliku?

krenemjena attach na imageshack akaze da je prevelika slika user posted image

a htjela bih samo da plazu vidite gdje smo bili

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 3399
5.8.2012 1:20:02   
magbi
salim se je bas tako nezgodno pogotvo jos sa djecom ja i suprug smo preko scepan polja isli u igalo i herceg novi pa na dubrovnik ali hvala vise nebih u cg,ja fino dan prije mora kod mame u mostar odmorim se naspavam pa na more,ljepotauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

apetito
Medić*

Da li ste culi za italijanski sirup Apetito za otvaranje apetita za djecu, moja kolegica pitala u apoteci sta da daje malenoj izdvojili joj taj, i moj maleni slabije jede ovih dana pa me zanima vase misljenje:))))

da (47%)

ne (53%)

Broj svih glasova: 43

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *