Vanja88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (19.1.2015 0:12:09)
|
Bejbi - mislis slusamo li mi njega :)? Moramo,on je gazda kuce sad hehe... a dobrica je,skoro pa i ne place samo kenjka i nogama udara po krevecu dok ga ja ne uzmem i nahranim ..spava po 3,3,5h u komadu nekada sastavi i duze ako je bio budan po cijeli dan a nekad nece preko dana uopste da zaspe...Sva sreca na moga muza je miran inace da je kao ja uh :) kako si ti,kako tvoja cura,kako trudnoca napreduje,jos malo blizi se...kako vrijeme leti kao da si se juce pridruzila hehe Rose - Meni je radjen cr jer je beban bio pokrupan...Vece pred porod kad sam otisla na ctg kad je dezurni doktor vidio moj stomak odmah je zatrazio ultrazvuk... Po ultrazvuku on je zakljucio da ce beba biti preko 5kg i rekao je da bi prirodnim putem mogla glava da prodje ali ne ramena,ja se salila reko imam kosarkasku loptu od bebe kaze on,ne bas vise kao loptu za plazu po velicini. [sm=jezicek.gif] Ja sam vec bila 39 nedelja termin bio za 3 dana i nije bilo potrebe da cekamo...Inace vece pred porod sam saznala jako ruzne vijesti i to me potreslo i zbog toga sam otisla na ctg i pritisak bio haos.....ostavili me u bolnici,sutradan ujutru rodila. Hoces li i ti ovaj put CR? BebeBucko - i ja takodje savjetujem da ako vec moras da pijes antibiotike,ja sam ista kao ti sto se njih tice pogotovo dok sam bila trudna...ljetos sam imala jaku upalu uha i sve sam moguce pokusala da ne bi morala antibotike medjutim,doktor mi fino objasni da postoje antibiotici sigurni za tebe i bebu,i bolje da to na taj nacin izlecis nego da se ne daj Boze upala prosiri onda je tek sranje. Ipak drzi se brusnice,vode i nemoj uvin caj, nadji negdje u apoteci caj za trudnice ako ima ili uroloski caj neke mjesavine .. Ima li ko da se cuje sa marinci? mirah tebi zelim lak porod posto vidim ti ces ubrzo
|
|
|
|