tukica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (19.1.2015 16:34:58)
|
evo i mene kao padobranac, povremeno upadnem... vidim pricate o kolacima... ja bas pitu od jabuka ne volim, ali imam u planu pravljenje krofni... inace, ulazim u 37. sedmicu i evo nikako da svog Nikulina nafatam za pregled, tek u ponedjeljak aBd, pa onda vjerovatno na komisiju, pa nalazi, pa carski... valjda ce ici tako... Kod moje curice od 4 godine se pojavio bruh, nemam pojma od cega, dr.na djecijoj hirurgiji nas pozurila da povadimo nalaze i operisemo je kao dok sam ja jos uvijek trudna, vodili je privatno na UZ, kaze ta druga dr.ovo nije bruh nego granulom i ne mora se operisati. Odnesemo nalaze opet ovoj na djecijoj, ona govori ma ovo je bruh, ali nije hitno za operaciju (da ne govorim da nije ni pogledala snimku UZ [sm=zmeden.gif] )... uglavnom, odgodili smo to zasad, pa vidjecemo... kako smo pozurili i uradili briseve, ispostavi se da curica ima bakeriju i u grlu i u nosu, a ja u grlu. sad obje pijemo antibiotike [sm=smiley13.gif] s tim da je ona sad i prehladjena... valjda od tolikog hodanja po dr. pokupila negdje neku prehladu. I pitanje za duple mame, ako ih ima, kako vi ukapate ikakve kapi u nos djeci... kod moje je to nemoguca misija...
|
|
|
|