mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (19.1.2015 13:23:54)
|
Evo i ja jela.Danas sam kontala praviti pohovani pil file i pasirani spinat.Malo zeljeza da unesem u org.A u zadnje vrijeme tako sam "navalila" na sir i kajmak.To mi je jedini izvor Ca koji unosim u organizam.Mlijeko ne pijem,jogurt snizi mi pritisak. A da,prezivjela sam s tim da sam se jucer doooooobro istresla na mm.Jucer ujutro ustala prva i onako razmisljam,svasta mi kroz glavu prolazi. Krenula praviti kolac i cijela smjesa mi se prospe po kuhinji.Uhvatila me huja,morala sam tri sata cistiti,ima masnoce od butter [sm=smiley13.gif] sve masno........... Onda mm mi nesto u sali rece i ja se napusem na njega,nisam ciheli dan progovorila.Navecer dosao po mene da idemo kod njegovih na kafu pa na veceru.I u autu se izderem na njega[sm=smiley13.gif] Boze sta mi ovi hormoni rade,a on nista mi nije radio.Tako da sam jucer od neke huje cijeli dan preplakala. Danas sam ok ali iscrpljena[sm=smiley36.gif] To su one planirale da razvuku do poroda pa da ti budu od pomoci kada se porodis [sm=smiley36.gif] Stvarno,razliga generacija i njihova iskustva iz 60-tih ubise u pojam.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|