rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (18.1.2015 13:41:55)
|
bejbibi bas kao sto mu ime kaze sluzavo hahaha,moze biti tragova krvi kao kod mene sto je bilo,ima ga podosta pa nemozes bas zamjeniti za obicni iscjedak,bar je kod mene tako bilo,a kod mene je ispao ujutro,nista me nije bolilo ali na ctg-u je pokazivalo bolove i kaze meni dok. do veceras ces ti poceti a mozda se i poroditi,medjutim ja nisam osjecala te bolove,bila kod kuce i legla navecer,kontam ako me zaboli i probudit ce me,i probudim se u wc,kad sam ustajala sa wc ono neka voda iz mene,ja odmah skontala da je vodenjak jer to nemozes kontrolisati nije ono kao da imas nagon da piskis vec jednostavno bez kontrole i najave samo iscuri,uh jesam detaljna Boze sacuvaj mirah draga vratil se iz setnje,javi nam se obavezno,jedino ako nebude expresni porod pa se iz setnje vratis sa svojom bebicom hehe,sretno u svakom slucaju Amanni hvala na savjetu,moracu probati to mlijeko veceras,zgaravicu i ja rijesim bademima ali ih po belaju sinoc nisam imala [sm=smiley13.gif],i ja mislila sarmu danas ali nije bilo kupusa u ovoj nasoj prodavnici a mrsko mi ici gdje dalje da trazim,sad cemo na rodjendan,pa cemo valjda u gradu naci sta da jedemo
|
|
|
|