Disa100 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (17.1.2015 17:44:07)
|
caoo.. meni su doktori ta antitijela odmah provjerili,inace mi ne bi propisali tu inekciju..Sto se tice te krvi,znas da sam pisala da mi je onaj ginekolog,neznalica,kad me pregledao uputio za gradinu da provjerim krv,al posto mi je slagao da nisam trudna,htjele smo svekrva i ja malo pricekati,pa otici kod privatnika,pa sta mi on kaze tako i uraditi..No kod tog doktora sam otisla tek kad sam pocela krvariti..Sto se tice odnosa s muzem,meni je doktorica rekla da se ne smijem upustati u to 20-tak dana,a da mogu praviti bebu,poslije prve menge od kiretaze,jer sam mlada pa ce mi to sve brzo zamladiti..Ali ne znam nesto,bojim se,pricekat cu bar 2-3 menge,pa onda.Citala sam na jednom forumu da zena poslije spontanog isla kod ginekologa na kontrolu,pa joj je rekao isto kao i meni doktorica,da moze odmah ostati trudna,ako pije prenatal tablete,sto je i uradila,pa je rodila zivo i zdravo dijete.. Imala sam potpuno isto iskustvo kao ti. Moj doktor (jako optimisticna osoba) mi je predlozio da ne cekam ni tren nago da pijem redovno prenatal i radim na bebi. Nakon prve user posted image ja i MM smo se bacili na posao i bi trudnoca i bebica bez ikakvih problema i posljedica. Sada je mojoj dragoj skoro 2 godine. Samo naprijed bez straha i mnogo razmisljanja evo to je to... Ja moram u ponedjeljak na kontrolu pa cu vidjeti sta ce meni reci
|
|
|
|