|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
18.1.2015 9:47:06   
Amanni
Jutro Dame moje ! Ja se jos izlezavam:-) Samy dobro dosla zelim ti ugodnu trudnocu. Kodnas danas jako hladno najavili su snijeg da ce pasati. Mene beba Sinoc toliko gurala dole da sam plakala mislila sam da ce ispasti to u prvoj trudnoci nijednom mi se nije desilo. Mi smo danas 38 nedelja

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1026
18.1.2015 9:56:26   
samy_lo

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Jutro drage mooje,jeste se naspavalle:)) ja jesam hB.... Valjda sam premorena vise od prosle sedmice pa rano legnem i bas fino mashalla spavam hihi,da se ne ureknem..doduse budim se nocu,sve me boli kad se okrenem na strano no ok....

Mala c user posted image nek si rekla neke stvari,nsmoj sutiti nikome pogotovo ako te muz podrzava..a inshalla kad dodje tvoja bebica ne daj joj ni da je pogleda!!!! Takkve to zasluzuju....

Samy dobro nam dosla draga user posted image naravno da te primamo ovdje,drago nam je kad nam se jave nove trydnice :))... Draga jako mi je zao zbog svega sto si prosla,od bitke za bebu do tvvog oca :( alu Bog jedini zna zasto nesto ne da kad hocemo u zasto nam da kad se najmanje nadamo...sve je u njegovim rukama hvala Bogu pa in xna kad je nesto najbolje za nas...ja ti savjetujem da ides odmah ginekologu ili barem krv vadi da ti se to tacno utvrdi :)))) i da ti budes rahat...cestitam na user posted image da aBd bude sve ok user posted image

HVALA ti puno..sutra cu odmah odletiti do ginekologa :)

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1027
18.1.2015 9:57:21   
bejbibi
Amanni draga i tebi se blizi user posted image .....

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1028
18.1.2015 10:00:46   
Amanni
Jeste bejbibi moze svaki dan malog sam rodila u 39 nedelji mislim da cu i malu Prije takav imam osjecaj Opet dragi Allah znam samo nek prodje sve ako bgd kako treba

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1029
18.1.2015 10:05:48   
bejbibi
Bice aBd sve dobro :)...
Samy draga odmah sutra ginekologu da on to potvrdi i onda se posveti sebi ;))

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1030
18.1.2015 10:08:30   
Elllma
Jutro drage zene.user posted image
Samy dobro nam dosla,zelim ti urednu trudnocu i brz oporavak tvome ocu.Sad ocekujte samo lijepe stvari aBd user posted image

bejbibi evo i mene bona,nista se ne desava jos uvijek a ja cekam li cekam user posted image Masallah i kod tebe to ide,vec 8. mjesec user posted image

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1031
18.1.2015 10:41:26   
rose 87
jutro i od nas
Amanni i ja osjecam nekad takav pritisak,jos kad se krene protezati imam osjecaj da stavim ruku dole tacno bih mu mogla nogu dirnuti,valjda mi je samo takav osjecaj
mirah,ellma sretno drage kad god da krene,da nam imate lake porode i zdrave bebice aBd
samy dobro nam dosla,cestitam na plusicu,zelim ti urednu trudnocu i zivu i zdravu bebicu,ja bih takodje odmah do ginekologa jer punooo ti kasni pa da sve to fino provjeris i obavezno nam se javi sa lijepim vijestima sa pregleda
kod mene noc uzasna opet,kasalj suhi i zgaravica me slomili,spava mi se a nemogu,bas sam ovaj mjesec dobila dobar trening pred bebu,a i ova upala dole me ne popusta,jucer sam litar brusnice popila,evo i sad cu je skuhati,ginekologa tek u srijedu trebam zvati da se narucim za pregled,

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Elllma)
Neposredna veza do poruke: 1032
18.1.2015 10:43:05   
Mir@H
Eh kod mene je ispao sluzni cep,a ja se sva preoala ko malo dijete,drhtala sam... Beba se pomjera al nisko skroz.

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu Elllma)
Neposredna veza do poruke: 1033
18.1.2015 10:50:30   
rose 87
ahhhh user posted image user posted image user posted image eto nama bebice aBd,mogu misliti da si nervozna draga,samo polako,mada da znas da on moze i dosta ranije ispasti,boli li te sta

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1034
18.1.2015 10:56:22   
bejbibi
Mirahuser posted image polako draga,bez nervoze :)) bice sve dobro aBd..... Imas li boloove

Rose kolko rabine to.ispadne,sta je to uopste hahaha ja nemam iskustva stim.ni sa vodenjakom tako da bas ne znam sta da ocekujem...

Neki autor...

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1035
18.1.2015 11:08:31   
Mir@H
Ma nisam sad ni nervozna,al u trenutku kad ugledah zadrhtala sam,ja sve kontam prenijet cu bar 7dana od termina. A mozda i hocu,kazi ispadnebon nekome i 10tak dana ranije. Izgleda kao zelatina,valjda je to to :) nisan ja to prvi puta ni primijetila. Bolovr nemam,odoh u setnju valjda se ne porodim usput user posted image

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1036
18.1.2015 12:11:56   
Amanni
Mirah ako bgd brzo ces ti drzati svoju bebicu u rukama. Rose 87probaj za kasalj secer karamelizirati i zalit sa 2dc mlijeka i da prokuha i pi toplo, a zgaravicu rjesavam bademima i jabukom probaj i ti . Zene sta kuhate danas ja cu da motam sarmu svije volimo.

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1037
18.1.2015 13:41:55   
rose 87
bejbibi bas kao sto mu ime kaze sluzavo hahaha,moze biti tragova krvi kao kod mene sto je bilo,ima ga podosta pa nemozes bas zamjeniti za obicni iscjedak,bar je kod mene tako bilo,a kod mene je ispao ujutro,nista me nije bolilo ali na ctg-u je pokazivalo bolove i kaze meni dok. do veceras ces ti poceti a mozda se i poroditi,medjutim ja nisam osjecala te bolove,bila kod kuce i legla navecer,kontam ako me zaboli i probudit ce me,i probudim se u wc,kad sam ustajala sa wc ono neka voda iz mene,ja odmah skontala da je vodenjak jer to nemozes kontrolisati nije ono kao da imas nagon da piskis vec jednostavno bez kontrole i najave samo iscuri,uh jesam detaljna Boze sacuvaj
mirah draga vratil se iz setnje,javi nam se obavezno,jedino ako nebude expresni porod pa se iz setnje vratis sa svojom bebicom hehe,sretno u svakom slucaju
Amanni hvala na savjetu,moracu probati to mlijeko veceras,zgaravicu i ja rijesim bademima ali ih po belaju sinoc nisam imala user posted image ,i ja mislila sarmu danas ali nije bilo kupusa u ovoj nasoj prodavnici a mrsko mi ici gdje dalje da trazim,sad cemo na rodjendan,pa cemo valjda u gradu naci sta da jedemo

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1038
18.1.2015 13:56:08   
morenaa
Samy dobrodoslauser posted image zivot je bas nepredvidiv, vjerujem da se sve dogadja s razlogom i da ta bebica raste ispod tvog srca da ti donese radost nakon svih losih trenutaka koje si dozivjela..
mir@h tijelo se sprema,bebica moze svaki cas..opusti se koliko god mozes..
rose zelim ti da brzo ozdravis,ja sam takodjer prehladjena al lijecim se nekako cajevima i c vitaminom..

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1039
18.1.2015 14:23:50   
bejbibi
Rose hvala na detaljnom objasnjenju hehhe..da znam ako me zadesi jer u prvoj trudnoci su mi u bolnici pukli vodenjak nisam ni osjetila jer su nas doktori svako malo dole gledali jesmo li otvorene, samo se sjecam u jednom trenutku da sam krenula ustati i vidjwla nesto nalik na krv, mokro i bas se prepala i pitam seatru ata je to kaze vodenjak heheh...

Mirah mozda nam se i porodila heheh, sto kazete expresno ;)) daj Boze da nam svima bude expresno :)....

Mi bili mqlo vani, odveli M u igraonu..dusa moja hehe plasi se druge djece pa se samo sklanja.. Valjda kako je uvijek sam :( ali se kasnije uhodao hihi...morat cu ga u vrtic barem na pola dana da se malo druzi, bas mi ga je zao ovako samog uvijek :(

Neki autor...

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 1040
18.1.2015 15:25:07   
Mir@H
Evo mene iz setnje :) Skuhali smo se,bas je ugrijalo. S bebom sve isto,ne mrda...S smori nanu,mi ne postojimo user posted image

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1041
18.1.2015 16:46:48   
Amanni
Evo i mene malo sam legla Zamoras sam veliku serpu sarme pa me ledza bas bole valjda od stojanja pa cu jedan dio zaledit a danas i sutra imam rucak . Bejbibi ako imas mogucnost bolje bi bilo da ga upises u vrtic djete se osamostali druzi sa svojim vrsnjacima sad ako bgd kad dodze beba neces mu moci odma kao sad posvetiti paznju mm ti Ode na posao njemu ce biti u kuci dosadno.Mirah odmori se draga prije poroda.

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1042
18.1.2015 17:54:54   
bejbibi
Mirah jos uvijek 2 u1 :))) a bebac se umirio kazes..dusa se sigurno sprema za izlazak hehe....javljaj nam se iglavnom...zelim.lagan porod draga aBd...

Amanni pa.razmisljamo da ga upisemo da se malo.socijalizuje dijete hehe....ali da to uradimo prije.poroda da se ne bi osjecao odbacenim a ovako ce se vec navici na drugare pa ce i sam htjeti ici a ja cu moci oko bebice da se vrtim.bez griznje savjesti...jako me strah da ne zapostavim.svog M :(((.... Morat cemo nesto skontati na vrijeme.i ono sto je najbolje za njega... A jako.mi tesko pada da ga upisujem u vrtic,nekako nemam povjerenja :S

Neki autor...

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1043
18.1.2015 17:56:10   
bejbibi
Gdje ste zene nedtale?????

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1044
18.1.2015 18:00:34   
Vanja88
Meni je sluzni cep ispao oko 36/37 nedelje,znam tacno kad sam bila na kontroli u 37oj nedelji da ga nije bilo........i na kraju u 39+4 rodila i to na CR inace bolova nisam imala,simptoma poroda nista zivo... kazu zna to ispasti i par nedelja pred porod,a mozes se poroditi u roku 24h svako je drugaciji.
Ja kao padobranac upadam vam na temu user posted image sorry!!!!

2010: Andjeo 1 ..6w3d
2011: Andjeo 2 .. 8w0d
2013: Andjeo 3...12w4d
8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3
6.7.2015 Biohem. 5w5d

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1045
18.1.2015 18:12:04   
bejbibi
Ma vanchi.slobodno.se ti nama javi :))) kako bebac,slusa li

Neki autor...

(odgovor članu Vanja88)
Neposredna veza do poruke: 1046
18.1.2015 18:41:44   
rose 87
vanchy neka si nam se javila ja bas neki dan pitam za tebe,ako zaviris ponovo bas me zanima sto oni tebi na kraju uradise CR,kako bebac,jesi se ti snasla
bejbibi ako ga mislite upisati bolje je sto prije bebice,da se bas ne osjeti odbaceno,moj srecom ovdje ima 2-3 drugarice a imamo i dosta prijatelja sa djecom tako da se druzi poprilicno,mozda da nam je obdaniste blize isao bi,ovako je prilicno daleko tako da nista od toga
mi bili na rodjendanu,poslije odemo na cevape,sad odmaramo,moram ici praviti sebi onaj caj od secera jer me ovaj kasalj ne popusta

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1047
18.1.2015 18:57:29   
Mir@H
Vanchy neka si nam bas uskocila :) znam ja da je kod tebe dosta rano ispao,al meni danas termin pa mi malo frka bilo :)
Hvala vam drage sto mislite na mene,sutra u 11h imam kontrolu.
Bejbibi necemo mi zapostaviti nase "velike bebe",sve ce se to fino posloziti aBd. Mm je u petak upisao S u vrtic,al od septembra tek krece aBd.

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1048
18.1.2015 19:29:07   
bejbibi
Rose, ove cemo sedmice ic posjetit i drzavne i privatne vrtice pa cemo vidjeti gdje je bolje i gdje primaju naravno...

Mirah bas sam zbog toga zabrinuta vjeruj..M je jako vezan za mene a i ja za njega, on jos spava sa nama...nekako se bas zabije uz mene dusa moja hihi..a da ne pricam o.tome kako mora s vremena na vrijeme pomaziti meme hahahha a pogotovo pred spavanje....aBd namjetavam i da ga stavim u sobicu svoju da namjestim, isto prije poroda.. Iako je on jedno vrijeme sam.spavao, preko ljeta al sad hladno pa ne moze...ma samo da je njemu dobro i da se ne osjeca odbaceno,zamjenjeno...bas me to rastuzi :(

Neki autor...

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1049
18.1.2015 19:37:22   
Disa100
Dobro vece moje dame... Zasto ne mogu poslati privatnu poruku? user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *