Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 10:23:18
bejbibi
Dodajte se zene slobodno hhehehe...sad cu i tebe amela dodati....
Joj azraB to su uzasni napadi kod mene su ko biserna ogrlica onako uz zid zuci, mali milion, uzas....mene i strah operacije a nisam ni zbog M htjela manji je bio.. Sad opet zatrudnila ai molim Boga da sam se od onog prirodnog lijeka ocistila.... Morta cu na ultrzv vidjeti stanje....
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 10:25:57
AzraB
bejbibi nadam se da ti se nece vratiti i da se to ocistilo, ipak provjeri sada zbog druge bebice, samo se ne sekiraj i opusti se, bit ce to sve dobro aBd
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 10:27:46
bejbibi
IZVORNA PORUKA: AzraB
bejbibi nadam se da ti se nece vratiti i da se to ocistilo, ipak provjeri sada zbog druge bebice, samo se ne sekiraj i opusti se, bit ce to sve dobro aBd
Vidjet cemo aBd :) meni se to javilo poslije poroda odmah, nadam se da sad nece..... Ma progurat ce se nekako aBd..mi smo zene jake,svasta istrpimo :)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 10:32:49
Amanni
Jutro zenice ! Vidim bas ste aktivne jutros:-) Beba Buco pokusaj da se nesikiras i da se pokusas opustit radi bebice. Joj i ja bi mogla nesto slatko da napravim ja za rucak imam sarmu od juce Sao cu malo pirea da napravim. Ja sutra ako bgd imam kontrolu. Mirah znaci nema jos nisa novo kod tebe
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 10:50:56
Amela83
Bit će dobro, aBd. U petak idem na kontrolu, pa ćemo vidjeti za termin poroda. Sretno i ostalima: Mirah, Amanni, Elma i Rose , a možda nas preduhitri i neka sa kasnijim terminom
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 12:24:55
mala curica
Helooooo zeMske Evo da se i ja javim,napokon ostala sama......uhhhh kako mi prija. Sinoc mm kazem trebat ce mi cijela sedmica da dodjem sebi od vikenda. Boze tako tezak vikend kao da sam ga na ledzima nosila
Vidim nova trudnica nam je tu.Samy cestitam ti na i skolsku trudnocu ti zelim.
Bejbibi,Amani,Mir@h,AzraB,Ellma i ostale kohe sam zaboravila,
< Poruku je uredio mala curica -- 19.1.2015 12:25:42 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 13:07:42
bejbibi
Hello drage moje, evi napokon sjela huh...napravila nam dorucak,jeli i evo sad stavila pitu od jabuka jamiiii.jao ne mogu docekat da se ispece hahahah,mislim da cu je onako vrucu jesti kako vi pravite tu pitu? Ja sa prhkim tijestom,ta mi je najbolja mmmm .....za rucak cu skuhat rizu i preko mljevemo meso u salsa sosu i gotovo....al to kasnije jer smo kasno doruckovali
Javite se zemice, samo 4-5 nas aktivne ostale nista :(((...? Pisiteeeee
Evo i od mene za sve vas:)) ocekujemo lijepe vijesti od terminusa juhuuu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 13:09:31
bejbibi
Mala c prezivjela i ti goste hehhee....sad odmaraj :)) meni ipak nisu dosli svekrva i zaova,mozda naredni vikend... Kako su krenule mislim da ce na porodu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 13:23:54
mala curica
Evo i ja jela.Danas sam kontala praviti pohovani pil file i pasirani spinat.Malo zeljeza da unesem u org.A u zadnje vrijeme tako sam "navalila" na sir i kajmak.To mi je jedini izvor Ca koji unosim u organizam.Mlijeko ne pijem,jogurt snizi mi pritisak. A da,prezivjela sam s tim da sam se jucer doooooobro istresla na mm.Jucer ujutro ustala prva i onako razmisljam,svasta mi kroz glavu prolazi. Krenula praviti kolac i cijela smjesa mi se prospe po kuhinji.Uhvatila me huja,morala sam tri sata cistiti,ima masnoce od butter sve masno........... Onda mm mi nesto u sali rece i ja se napusem na njega,nisam ciheli dan progovorila.Navecer dosao po mene da idemo kod njegovih na kafu pa na veceru.I u autu se izderem na njega Boze sta mi ovi hormoni rade,a on nista mi nije radio.Tako da sam jucer od neke huje cijeli dan preplakala. Danas sam ok ali iscrpljena
To su one planirale da razvuku do poroda pa da ti budu od pomoci kada se porodis Stvarno,razliga generacija i njihova iskustva iz 60-tih ubise u pojam.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 13:27:18
bejbibi
Hahhaha jest vala al dobro, meni na jedno udje na drugo izadje.....a sta je ovo izgleda takva sedmica bila, svadja i ja sam nesto bila ljuta na mm i skojom god prijayeljicom pricam isto posvadjane hahhaha..... Ma to je od ovog vremena a i hormoni rade svasta,mi smo sada neuracunljive,nijedan sud nas ne bi osudiio
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 13:30:33
bejbibi
Proci ce to mala c,isplaci se kad ti dodje..vjeruj meni to pomogne :)) a stvarno ne placem lahko al.kad je mm u pitanju samo da me ruzno nesto pogleda il da ja tako shvatim meni odmah propadne sve hahahha.... Proci ce to, uzmi sebi malo vremena ili.koliko ti treba..vjerujem da ti je jako stresno bilo sve ovo za vikend i oni komentari i sve, guzva ovo ono.. Sve to utice na nas,pogotovo u ovakvom stanju... Samo lagano
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 13:30:43
mala curica
Suti,ja sebe nekada ne mogu poznati.Neznam sta mi je vise.Sve super smijem se i mala sitnica aljutim se i pocnem plakati. Mm kaze da ce on poludjeti od mojih hormona,ali razumije i samo jadan suti kada ja tersam. Otisla s njim domtoru i u cekaonici jedna stara zena pala i udarila se u ruku i malo krvi ima.Ja kada sam vidjela pocela plakati nisam mogla sebi doci. Njemu smijesno sto placem,zao mi je bilo Sva sreca pa razumije me.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 13:34:32
bejbibi
Pa ja.mislim da nece to nista skoditi ...barem mene kada zaboli stomak ja se isstusiram jer nemam kade da punim a sigurno.bi je punila da imam.mislim da ne skodi ako se osjecas ok?!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 13:36:57
Amanni
Ja kako sam trudna neizlezavam se u kadi bas me strah neznam koliko je pametno nego se tusiram a lezanje cu ako bgd poslje poroda ito kad prodzu 2 Mj. Jer dr naglasi da se nesmje prije mislim to ti kaze kad te izbolnice pustaju kuci
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 19.1.2015 13:38:32
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Amanni
Bejbibi jel pravis Lijenu pitu od jabuka kako je kod nas zovu ja je volim ali neznam kako se pravi:-(
Hmmm ne znam jel se tako zove.... Ovdje ide brasno 3 solje,secer 1 solja,prasak za pecivo citav i jedno jaje i 250 g margarina/ masla....i to sve mijesas i onda ja to u tepsiju nekako rukama pritiscem jer dodje vise ko grudvice... Donji sloj lijepo oblikujem, stavim.fil i.gore one grudvice razbacam...naravno pokrije se sve.... Tijesto inace podijelis na dva dijela ( donji i gornji).... Eh sad ne znam kako se zove.. Meni je ovaj recept dala jedna starija kolegica kada sam radila pripravnicki i meni je super...jos kad odstoji jedan dan jos bolja bude A u fil sam stavila.kilu jabuka,cimet,i.mljevene orahe I stavis na 180* - 40 min ma dok porumeni
< Poruku je uredio bejbibi -- 19.1.2015 13:43:49 >