|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
8.9.2011 22:19:40   
Hannica
IZVORNA PORUKA: ena23

Šta osjećate dok žvačete žvakaću gumu - Five - !?

Osjećam da sam za te pare mogao da žvačem ćevape.

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 2026
8.9.2011 22:22:38   
Hannica
IZVORNA PORUKA: chantal

Hahahhha

Bakica kod doktora s neugodnim problemom.

- Doktore, prdim nonstop, ali nit se čuju, nit smrde. Evo, od kad sam u ordinaciji, bar sam dvadeset tih nečujnih, bezmirisnih prdaca ispustila.

Doktor joj propiše pilule tri put na dan. Za tjedan dana bakica na kontroli.

- Doktore, problem je još i gori!! Prdim i dalje nesmiljeno i dalje su nečujni, ali sad smrde k'o vrag!!!

Doktor odgovara:

- Odlično, sinuse smo pročistili, sad još da riješimo gluhoću!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 2027
8.9.2011 22:25:39   
kupina
IZVORNA PORUKA: teacher75

a ima i ovaj:
skinula baba gace i rasirila noge pred dedom i deda kaze: "skupi baba te noge, sakrij to groblje!". a baba ce njemu: "e moj deda, u moje groblje mozda jos neko i zadje a tvog mrtvaca iz groba niko dici nece!"user posted image user posted image user posted image

slican:
kaze baba,vidi deda koliko mogu dici noge,mogla bih se i *ebati,a deda ce: mogao bih i ja, samo ne znam ko bi nas *ebo!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2028
8.9.2011 22:26:52   
kupina
Tri žene stalno zajedno piju kavu u firmi i časkaju u vrijeme pauze.
- Zamislite, - reče jedna od njih, - pipnem ja jutros jaja mome Peri, a ona hladna kao led.
Sutradan druga kaže:
- Provjerila sam: i mome Ivanu su isto ledena jaja. Baš je to čudno!
Slijedećeg dana nema one treće žene.
Ona se pojavi tek posle 5-6 dana sa vidljivim modricama i šljivama.
- Pa gdje si ti ? - pitaju je.
-.... i ja pipnuh jaja mome Milanu, a ona vrela!
Pitam ga ja: A, kako to da su tebi jaja vrela, a Peri i Ivanu su jaja hladna…!?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 2029
9.9.2011 23:21:04   
Anoniman
Učiteljica: "Perice, zašto služi biber?"
Perica:"Pa, za spavanje."
Učiteljica:"Pa kako to Perice za spavanje?"
Perica:"Pa, tata svaku noć kaže mami hajde da ti ga zabiberim bolje ćeš spavati."

(odgovor članu kupina)
  Neposredna veza do poruke: 2030
9.9.2011 23:21:30   
Anoniman
Kaže zeko zmiji:"Izvini što sam te neki dan zezao sto nemaš noge."
Na to će zmija: "Ma nema veze, bilo pa prošlo."
Na to će zeko:"E svaka ti čast! Evo ruka!"

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2031
9.9.2011 23:22:57   
Anoniman
Kaže sarma šnicli : " Blago tebi, tebe stalno t*c*ju."
Odgovara šnicla :" Ko te j**e kad si smotana."

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2032
9.9.2011 23:23:52   
Anoniman
Došla nevestina majka u ćerkinu novu kuću da vidi gde joj dete živi. Nakon dužeg razgledanja obraća se priji:-"Lepo se udala moja ćerka. Blizu joj je crkva, pa može i sa prozora da sluša misu."
Tek će prija na to:"Da, da, a koliko joj je dug jezik, može sa balkona i da se pričesti!"

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2033
9.9.2011 23:25:07   
Anoniman
Dve bakice setaju plazom i vide tipa zatrpanog u pesku samo mu ona stvar viri iz peska.

E bas nema pravde!-rece prva

- A zasto? pita druga.

- Kad sam imala 20 to me je zanimalo,
- Sa 30 sam uzivala u tome,
- Sa 40 sam trazila al nisam uvek dobijala,
- Sa 50 sam placala da dobijem,
- Sa 60 sam molila Boga da mi neko da,
- Sa 70 sam vec zaboravila da to postoji,
A danas ova stvar raste u pesku, a ja ne mogu ni cucnuti ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2034
9.9.2011 23:28:05   
Anoniman
Ulazi Mujo u kafanu i vikne na sav glas:"Ljudi, dobio sam tri sina! Dok je moja žena bila trudna, čitala je "Tri musketara!"
Na to se oglasi Haso:"Odo' ja kući, moja žena čita "Alibabu i 40 razbojnika"

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2035
9.9.2011 23:38:44   
Anoniman
Dune vetar i oduva milicajcu kapu. On potrči, dohvati je, krene da je stavlja na glavu i kaže: -Nabijem te na k...cuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2036
9.9.2011 23:41:54   
Anoniman
Lijep sunčan dan, ženski glas se čuje kroz dvorište :
-"Safeteeee , evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!"

zena:ajde da zamenis plocice u kuhinji, vreme im je
muz:sta sam ti ja,keramicar?i ode
sutradan,zena:ajde da zamenimo kazance,puklo je
muz:sta sam ti ja,vodoinstalater??mani me
dan kasnije,zena:ajde da okrecis hodnik,molim te
... muz:ma sta sam ti ja,moler?
sledeceg dana,sve sredjeno,kazance,hodnik,plocice
muz:ko je sve ovo zavrsio?
zena:pa komsija
muz:sta je trazio zauzvrat?
zena:ili da mu napravim kolace il da se kresnemo.
muz:i?napravila si mu kolace?
zena:sta sam ti ja,poslasticar?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2037
9.9.2011 23:44:45   
Anoniman
Sva deca u razredu se slikala za razrednu fotku, i učiteljica ih posle uverava da kupe sliku: • Deco, pomislite samo, za dvadeset godina kad budete gledali sliku, reći ćete: ovo je Sonja, ona je pravnik, a vidi i Vladu, on je lekar.. A tihi glasić iz pozadine dobaci: • A ovo je učiteljica, ona je mrtva.

Dosta za veceras vidim ja niko se ne smije user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2038
9.9.2011 23:47:32   
Anoniman
Dosadio ginekologu njegov posao i odluči potražiti posao automehaničara.
Dođe kod automehaničara i zatraži ga posao, a ovaj mu veli da će mu dati 1000€ ako pravilno rastavi motor i 1000€ ako ga pravilno sastavi.
Kad je ginekolog završio posao dođe mehaničar i dade mu 3000€ uz obrazloženje da mu je 1000€ jer je pravilno rastavio motor, 1000€ jer ga je sastavio i još 1000€ jer je to sve napravio kroz auspuh....<<<<

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2039
9.9.2011 23:52:40   
Anoniman
Žena se žalila doktoru da joj opadaju stidne dlačice.
Koliko često imate seks -upita doktor.
Dva,tri puta dnevno,a i noću toliko odgovori žena.
Pa gospođo, ni na auto putu ne raste trava odgovori doktor....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2040
9.9.2011 23:55:06   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Sva deca u razredu se slikala za razrednu fotku, i učiteljica ih posle uverava da kupe sliku: • Deco, pomislite samo, za dvadeset godina kad budete gledali sliku, reći ćete: ovo je Sonja, ona je pravnik, a vidi i Vladu, on je lekar.. A tihi glasić iz pozadine dobaci: • A ovo je učiteljica, ona je mrtva.

Dosta za veceras vidim ja niko se ne smije user posted image user posted image

jeste crnjak ali istinit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2041
10.9.2011 6:58:59   
mersiha 77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MarinaDK ma gdje ih samo zeno iskopas,kako se nesmije
nego nam stopa rr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2042
10.9.2011 12:42:50   
Anoniman
Znate li kako se na hrvatskom kaže SUPRUG I LJUBAVNIK...
Suprug-JEBNIK..
Ljubavnik-DOJEBNIK

Izvinite na ovom j ali kad bi ztavila h izgubilo bi strast user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 2043
10.9.2011 12:55:13   
vila_7

Dođe kod automehaničara i zatraži ga posao, a ovaj mu veli da će mu dati 1000€ ako pravilno rastavi motor i 1000€ ako ga pravilno sastavi.
Kad je ginekolog završio posao dođe mehaničar i dade mu 3000€ uz obrazloženje da mu je 1000€ jer je pravilno rastavio motor, 1000€ jer ga je sastavio i još 1000€ jer je to sve napravio kroz auspuh....<<<<

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2044
10.9.2011 13:04:05   
Anoniman
Došla nevestina majka u ćerkinu novu kuću da vidi gde joj dete živi. Nakon dužeg razgledanja obraća se priji:-"Lepo se udala moja ćerka. Blizu joj je crkva, pa može i sa prozora da sluša misu."
Tek će prija na to:"Da, da, a koliko joj je dug jezik, može sa balkona i da se pričesti!"

Ovo treba staviti na temu svekrve!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2045
10.9.2011 14:15:24   
reallove

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2046
10.9.2011 14:44:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

MarinaDK ma gdje ih samo zeno iskopas,kako se nesmije
nego nam stopa rr

Ma sinoc saltala po netu pa naletila na vic0ve, pa reko da i ja turim kojiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 2047
10.9.2011 14:51:14   
Saly
Zec: Imas kupus? Medved: Nemam. Zec: Imas kupus? Medved: Nemam. Zec : Imas kupus? Medved: Ako me jos jednom pitas to, zakucacu te za zid. Zec: Imas eksere? Medved: Nemam. Zec: Imas kupus?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2048
11.9.2011 0:47:19   
gvendolina
Tri roma sjede u kafani za stolom i hvale se jedan drugom:
- ˝Ja sam za 15 dana skinuo 35 kg!˝
- ˝Ja sam za 10 dana skinuo 40 kg!˝ -pohvali se drugi
- ˝A ja sam za 7 dana skinuo 45 kg˝-rece treci
Slusa to konobar sa strane pa im rece:
-˝Ma daj,ne lazite!Nemoguce je da covjek skine toliko sala za tako kratko vrijeme!˝
-˝Ko govori o salu,glupane!?Pricamo o bakarnim olucima˝user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Saly)
Neposredna veza do poruke: 2049
11.9.2011 0:49:03   
chantal

Znate li kako se na hrvatskom kaže SUPRUG I LJUBAVNIK...
Suprug-JEBNIK..
Ljubavnik-DOJEBNIK

Izvinite na ovom j ali kad bi ztavila h izgubilo bi strast user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *