|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
13.8.2011 10:03:39   
Anoniman
Leži Mujo negdje na primorju, na plaži... Prolazi kraj njega, u tanga kostimu, zgodna Slovenka.
Mujo zapazi da dotična na guzi ima dva istetovirana srca. Gleda Mujo u srca, pa reče:
- Eh, da imaš još jedno, bila bi kao Radenska!
- Bi me potem popil? - upita ona.
Mujo odgovara:
- Ne... ali bi te začepio - da ne izhlapiš!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1951
13.8.2011 11:37:03   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Leži Mujo negdje na primorju, na plaži... Prolazi kraj njega, u tanga kostimu, zgodna Slovenka.
Mujo zapazi da dotična na guzi ima dva istetovirana srca. Gleda Mujo u srca, pa reče:
- Eh, da imaš još jedno, bila bi kao Radenska!
- Bi me potem popil? - upita ona.
Mujo odgovara:
- Ne... ali bi te začepio - da ne izhlapiš!

ahhahhaa Mujo kralj.... user posted image user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1952
13.8.2011 12:24:45   
gerberka
radenskaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1953
18.8.2011 12:27:57   
zeze
Pita sudija zenu,optuzenu za kradju konzerve ananasa:
-Koliko komada je bilo u konzervi?
-Sest-odgovara zena.
-Dobro,onda cu vam dati sest dana zatvora.
U tom,ustaje njen muz i prodera se:-UKRALA JE I KONZERVU GRASKA!

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1954
18.8.2011 15:26:18   
Anoniman
Došo Harry Poter u Bosnu i otvorio Školu za Čarobnjake!
- Prijavio se Mujo!
posle par predavanja Ispiti!
- Pita Poter kako ćeš pretvoriti kokos u zmiju??
Mujo ko iz topa :
- Oženis je....

(odgovor članu zeze)
  Neposredna veza do poruke: 1955
18.8.2011 21:36:51   
reallove

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Došo Harry Poter u Bosnu i otvorio Školu za Čarobnjake!
- Prijavio se Mujo!
posle par predavanja Ispiti!
- Pita Poter kako ćeš pretvoriti kokos u zmiju??
Mujo ko iz topa :
- Oženis je....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1956
19.8.2011 0:42:06   
madam x
Ovo sam možda ovdje nekad i pročitala a meni je vrhuser posted image user posted image .

Kako se tusirati kao zena:

1. Skinite odjecu i stavite ju u kosaru za prljavo rublje. Svijetlu na jednu, tamnu na drugu stranu.
2. Ako na putu do kupaonice vidite decka/muza pokrijte bilo koji otkriveni dio tijela i zurno se zakljucajte.
3. Pogledajte svoje tijelo u ogledalu i isturite trbuh kako bi mogli jos vise kukati o debljanju.
4. Udjite u kadu ili tus kabinu. Uzmite krpicu za pranje lica, ruku i ledja, te kamen za struganje peta.
5. Operite kosu sa samponom od krastavaca i lavande te 83 dodana vitamina.
6. Operite kosu jos jednom sa samponom od krastavaca i lavande te 83 dodana vitamina.
7. Nakon toga, nanesite na kosu balzam od krastavaca i lavande obogacen prirodnim kokosovim uljem. Ne ispirite 15 minuta.
8. Istrljajte lice kremom od zdrobljenih marelica dok zdravo ne pocrveni.
9. Operite ostatak tijela s Djumbir i Jaffa Cakes gelom za tusiranje.
10. Isperite balzam s kose (minimalno 15 minuta, jer morate biti sigurni da nista nije ostalo).
11. Obrijte pazuhe i noge. Razmislite o brijanju bikini podrucja, te ga potom odlucite depilirati voskom.
12. Glasno vrisnite kada vam decko/muz potegne vodu u zahodu i tako oslabi pritisak vode.
13. Iskljucite tus.
14. Izbrisite sve mokre dijelove u kupaonici.
15. Obrisite se rucnikom velicine manje africke drzave. Zamotajte kosu u super upijajuci drugi rucnik.
16. Pretrazite cijelo tijelo za najmanji trag pristica. Napadnite noktima.
17. Vratite se u spavacu sobu u dugom bade-mantilu s rucnikom na glavi.
18. Ako po putu vidite decka/muza pokrijte bilo koji otkriveni dio tijela i odjurite u sobu na sat i pol dugo oblacenje.

Kako se tusirati kao muskarac:

1. Skinite odjecu sjedeci na rubu kreveta i ostavite je na hrpi.
2. Do kupaonice idite goli. Ako vidite curu/zenu po putu pokazite joj ga uz prikladan uzvik.
3. Pogledajte svoje tijelo u ogledalu, uvucite trbuh da vidite imate li plocice (jos nista). Divite se velicini svog drugara, pocesite si jaja i pomirisite prste nakon toga.
4. Udjite u kadu ili tus kabinu.
5. Ne trazite krpice za pranje jer vam ne trebaju.
6. Operite lice.
7. Operite pazuhe.
8. Kako samo dobro zvuci kad prdnete u kupaonici! Ha ha!.
9. Operite svog najdrazeg i okolna podrucja.
10. Operite zadnjicu i ostavite dlake na sapunu.
11. Samponirajte kosu (bez balzama).
12. Napravite sampon-irokezu.
13. Povucite zavjesu s kabine i pogledajte se u ogledalo.
14. Popisajte se u kadu.
15. Otresite se i izadjite van. Nemojte primijetiti lokvu vode na podu, nastalu jer je zavjesa cijelo vrijeme visjela s krive strane kade.
16. Djelomicno se obrisite.
17. Pogledajte se u ogledalo, protegnite misice, divite se velicini drugara.
18. Ostavite zavjesu rastvorenu i mokru prostirku na podu.
19. Ostavite svjetlo i ventilaciju upaljene.
20. Vratite se u spavacu sobu s rucnikom oko struka. Ako prodjete pokraj cure/zene, strgnite rucnik, zgrabite drugara, viknite "Ajmo mala!" i zavrtite kukovima.
21. Bacite mokri rucnik na krevet. Oblacite se 2 minute. user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1957
19.8.2011 7:25:44   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1958
19.8.2011 10:57:15   
mersiha 77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1959
20.8.2011 0:31:55   
dada83
Voze se muz i zena autom...i nakon veelike svadje...tisina...prolaze kroz neko selo i ugledaju dvije krmace kako se valjaju u blatu..pita muz zenu:je li zeno jel ovo tvoj neki rod?a zena odgovara :da svekar i svekrva user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 1960
23.8.2011 21:20:19   
M kao Mama
Nakon ove frke sa Hr. primojjer otišao Mujo u Makarsku i sa sobom kokošku uprtio. sjeo na plažu i tranžira koku. Udario Mujo po batacima i kako ih oglođe tako u more, gleda sve to lokalni dalmoš i nije mu dobro.
"Ako mogu da vas zamolim da otpatke u more", a Mujoga gleda i veli "Papak nisu ovo bolan od patke, već od kokoške"

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 1961
23.8.2011 21:42:11   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: dada83

Voze se muz i zena autom...i nakon veelike svadje...tisina...prolaze kroz neko selo i ugledaju dvije krmace kako se valjaju u blatu..pita muz zenu:je li zeno jel ovo tvoj neki rod?a zena odgovara :da svekar i svekrva user posted image

eeeee ovo je vrh hahahahahahahahaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 1962
24.8.2011 1:02:17   
ena23
Biti zaljubljen,
to je isto kao da se
useres u gace...

To svi vide,
ali samo ti imaš
onaj poseban osjecaj topline...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 1963
24.8.2011 7:55:30   
D_K
IZVORNA PORUKA: ena23

Biti zaljubljen,
to je isto kao da se
useres u gace...

To svi vide,
ali samo ti imaš
onaj poseban osjecaj topline...

Suze su me zalile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Najludji vic koji sam procitala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1964
24.8.2011 8:05:32   
vila_7
IZVORNA PORUKA: dada83

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 1965
24.8.2011 8:19:04   
10 mart 2009
Ciga u ispovedaonici na razgovoru s Velikim Bratom. 
> - Dos'o sam da t' kazem da zelim d' izadjem odavde. Ne mogu vise da budem ovdi. 
> - Ali. zasto? 
> - Pa svi su ovde anti-Romi. Ama, svi! 
> - Ma hajde, otkuda ti to pada napamet? 
> - Pa, napravio sam jedan vrlo jednostavan test: pitao sam ih sta misle o ideji da s' obesu svi Romi i svi frizeri. 
> Veliki Brat zbunjeno: 
> - A zasto frizeri? 
> - Eto, vidite, i vi ste takodje !!!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1966
24.8.2011 23:43:16   
dada83
  Kažu muškarci: “Žene, ne uzbuđujte se previše, ako trčimo za vama …Trčimo i za loptom i na kraju je ipak šutnemo …” Al’ zato žene kažu: “Muškarci ne uzbuđujte se, ako vam kažemo da smo zaljubljene u vas, zaljubimo se i u cipele pa nabavimo još 15 pari, onako za svaki slučaj …

< Poruku je uredio dada83 -- 24.8.2011 23:44:49 >

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 1967
24.8.2011 23:49:14   
D_K
zeri?
IZVORNA PORUKA: 10 mart 2009

Ciga u ispovedaonici na razgovoru s Velikim Bratom. 
> - Dos'o sam da t' kazem da zelim d' izadjem odavde. Ne mogu vise da budem ovdi. 
> - Ali. zasto? 
> - Pa svi su ovde anti-Romi. Ama, svi! 
> - Ma hajde, otkuda ti to pada napamet? 
> - Pa, napravio sam jedan vrlo jednostavan test: pitao sam ih sta misle o ideji da s' obesu svi Romi i svi frizeri. 
> Veliki Brat zbunjeno: 
> - A zasto frizeri? 

dobar!!

Onaj pogled :))))

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 1968
25.8.2011 0:48:54   
ena23
Šta osjećate dok žvačete žvakaću gumu - Five - !?

Osjećam da sam za te pare mogao da žvačem ćevape.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1969
25.8.2011 0:52:41   
Dida79

user posted image user posted image Ima ova mjesta zivjeli cevapi user posted image user posted image
Kaze meni moj stariji sin prije neki dan...Mama sta osjecas kad zvaces zvake five?Ma reko nemam pojma... kad on pa laksa si za 2 KMuser posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1970
25.8.2011 0:53:11   
muaaa

A ima i ona osjecam da mi fale 3 marke u djepuuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1971
25.8.2011 0:54:05   
ena23
Izašao Mujo da polaže ispit pred komisijom. Nakon pola sata izlazi sav zajapuren. Pita ga Haso:

Jesi li položio?
Naravno da nisam - odgovara Mujo. - A kako bih i položio kada su u komisiji bila dva njihova, a samo jedan naš.
Hajde, bolan Mujo - pita Haso - kako znaš da su dvojica u komisiji bila njihova?
Kako neću znat? Sve vrijeme dok sam odgovarao, dvojica su se krstila, a samo mi na kraju onaj naš reče:
Ne seri više, Mujo, Allaha ti.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1972
25.8.2011 0:55:17   
ena23
IZVORNA PORUKA: muaaa

to nisam znala user posted image
A ima i ona osjecam da mi fale 3 marke u djepuuser posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1973
25.8.2011 0:59:47   
muaaa

IZVORNA PORUKA: zinanina

Ovo sam možda ovdje nekad i pročitala a meni je vrhuser posted image user posted image .

Kako se tusirati kao zena:

1. Skinite odjecu i stavite ju u kosaru za prljavo rublje. Svijetlu na jednu, tamnu na drugu stranu.
2. Ako na putu do kupaonice vidite decka/muza pokrijte bilo koji otkriveni dio tijela i zurno se zakljucajte.
3. Pogledajte svoje tijelo u ogledalu i isturite trbuh kako bi mogli jos vise kukati o debljanju.
4. Udjite u kadu ili tus kabinu. Uzmite krpicu za pranje lica, ruku i ledja, te kamen za struganje peta.
5. Operite kosu sa samponom od krastavaca i lavande te 83 dodana vitamina.
6. Operite kosu jos jednom sa samponom od krastavaca i lavande te 83 dodana vitamina.
7. Nakon toga, nanesite na kosu balzam od krastavaca i lavande obogacen prirodnim kokosovim uljem. Ne ispirite 15 minuta.
8. Istrljajte lice kremom od zdrobljenih marelica dok zdravo ne pocrveni.
9. Operite ostatak tijela s Djumbir i Jaffa Cakes gelom za tusiranje.
10. Isperite balzam s kose (minimalno 15 minuta, jer morate biti sigurni da nista nije ostalo).
11. Obrijte pazuhe i noge. Razmislite o brijanju bikini podrucja, te ga potom odlucite depilirati voskom.
12. Glasno vrisnite kada vam decko/muz potegne vodu u zahodu i tako oslabi pritisak vode.
13. Iskljucite tus.
14. Izbrisite sve mokre dijelove u kupaonici.
15. Obrisite se rucnikom velicine manje africke drzave. Zamotajte kosu u super upijajuci drugi rucnik.
16. Pretrazite cijelo tijelo za najmanji trag pristica. Napadnite noktima.
17. Vratite se u spavacu sobu u dugom bade-mantilu s rucnikom na glavi.
18. Ako po putu vidite decka/muza pokrijte bilo koji otkriveni dio tijela i odjurite u sobu na sat i pol dugo oblacenje.

Kako se tusirati kao muskarac:

1. Skinite odjecu sjedeci na rubu kreveta i ostavite je na hrpi.
2. Do kupaonice idite goli. Ako vidite curu/zenu po putu pokazite joj ga uz prikladan uzvik.
3. Pogledajte svoje tijelo u ogledalu, uvucite trbuh da vidite imate li plocice (jos nista). Divite se velicini svog drugara, pocesite si jaja i pomirisite prste nakon toga.
4. Udjite u kadu ili tus kabinu.
5. Ne trazite krpice za pranje jer vam ne trebaju.
6. Operite lice.
7. Operite pazuhe.
8. Kako samo dobro zvuci kad prdnete u kupaonici! Ha ha!.
9. Operite svog najdrazeg i okolna podrucja.
10. Operite zadnjicu i ostavite dlake na sapunu.
11. Samponirajte kosu (bez balzama).
12. Napravite sampon-irokezu.
13. Povucite zavjesu s kabine i pogledajte se u ogledalo.
14. Popisajte se u kadu.
15. Otresite se i izadjite van. Nemojte primijetiti lokvu vode na podu, nastalu jer je zavjesa cijelo vrijeme visjela s krive strane kade.
16. Djelomicno se obrisite.
17. Pogledajte se u ogledalo, protegnite misice, divite se velicini drugara.
18. Ostavite zavjesu rastvorenu i mokru prostirku na podu.
19. Ostavite svjetlo i ventilaciju upaljene.
20. Vratite se u spavacu sobu s rucnikom oko struka. Ako prodjete pokraj cure/zene, strgnite rucnik, zgrabite drugara, viknite "Ajmo mala!" i zavrtite kukovima.
21. Bacite mokri rucnik na krevet. Oblacite se 2 minute. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1974
27.8.2011 16:34:08   
Anoniman
nema hleba bez motike" rece lopov, uze motiku i razbi izlog na pekari user posted image user posted image

Krenuli slon i mis u bioskop, slon imao kartu a mis nije i mis mu rekao >>Slone aj daj meni kartu a ti se nekako provuci.user posted image user posted image

Idu francuz, italijan i haso ulicom i pričaju o seksu, kad ugledaše kozu privezanu za plot. francuz: joj, što nije Brižit Bardo! italijan: joj, što nije Sabrina! haso: joj, što nije mrakuser posted image user posted image

"Draga mama", piše Fata.
" Bili smo u subotu na vašaru u Doboju. Kad smo se vraćali napali nas mangupi. Muju pretukli, a mene silovali."
Za 7 dana opet piše Fata:
"Draga mama, mi smo dobro. Bili smo u subotu na vašaru u Tesliću.. Kad smo se vraćali, napali nas mangupi. Muju pretukli, a mene silovali."
Za 7 dana opet piše Fata:
"Draga mama, mi smo dobro. U subotu je vašar u Bihaću. Ja bi išla a Mujo se nećka."user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 27.8.2011 16:35:15 >

(odgovor članu muaaa)
  Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *