rose 87 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (12.12.2014 10:30:25)
|
jutro trudnice Amrara cestitam draga,super sto si tako fino prosla,za ragade neznam puno savjeta,mazes li onom kremom ili svojim mlijekom, zraci bradavice da to sto prije zaraste sve i pazi dobro na polozaj,da beba uzme citav onaj smedji dio a ne samo bradavicu morenaa pa kome ces pisati za mucnine vec nama,nadam se da ce biti bolje ako nista za jedno tri mjeseca hehe Mirah i ja volim snijeg ali ni kod nas jos ne pada,hladno je pa smo vecinom kuci a mene to slomi milenium drago mi je sto su marincii skinuli kateter puno je lakse bez njega,molim te pozdravi je puno kad se cujete...ja sam onda jucer pravila tvoju omiljenu pitu haha sa krompirom i mesom,trebala sam te zvati andy draga ima li treme,jeli sve spremno za djecaka,vidim kolaci jesu,ja slucajno dobih mlijeka u prahu dosta,vecu kesu pa neznam sta bih s njim eto dala si mi ideju,tamam napravim i zamrznem ja dobro samo eto dosada me ubi,pravim one zvjezdice i lance,ukrase za novu godinu sa djecakom,nemogu se pohvaliti da sam nesto talentovana haha,bebac je postao mirniji,blazi udarci,vjerujem da nema vise toliko mjesta da udara iz zaleta haha ali se redovno javlja,danas cu vjerovatno ukljuciti prvu masinu robice da operem i popeglam,ledja me zezaju i naprijed me kosti bole,pa se bojim da kasnije necu sve stici na frku pa da sad polako...nadam se da ste mi sve dobro i da bebice slusaju
|
|
|
|