Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 29.8.2013 15:59:49
Kviki
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
Meni je to baš frka, od početka navikla voziti u čemu sam i tako i radim, samo japanke i papuče izbjegavam a ostalo bilo da su baletanke, čizme, salonke, vrtoglavske štikle nebitno hehe. I onda kada je kožna štikla ja ju baš upropastim do daske.
Pitanje, da li imate problem nakon 1,2,3 itd. trudnoće sa štiklama? Imam 3 para novih, diiiivnih štiklica, 2x talijanke 1xamerikanke, onako debelo plaćenih, koje kada obučem imam osjećaj da lomim kosti stopala? Da li je to stvar navike ili su mi se stopala baš deformisala? (nisam imala oticanje nogu niti sam prekomjerno dobila u težini - 9kg a ujedno sve ostale sandale i sl. mogu nositi)
Meni se ovo desilo poslije druge trudnoće, jednostavno od obuće koju sam nosila prije trudnoće dobijem žuljeve, a prošlo je već 10 mjeseci
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 30.8.2013 6:53:36
Lulu_08
Kviki evo kod mene prošlo 14 mjeseci i dalje nema značajnog pomaka
Evo jutros htjela one maslinasto zelene obući i na kraju se predomislim i obučem svoje "dobre stare" Geoxice, sandale...udobnost brate ne mogu bez nje više
e baš takve i ja imam i meni su savršene sada a ubijale su me..mislim, nisu one sada za dugometražno hodanje jel, ali za posao su mi ok i tako neki večernji izlazak
e baš takve i ja imam i meni su savršene sada a ubijale su me..mislim, nisu one sada za dugometražno hodanje jel, ali za posao su mi ok i tako neki večernji izlazak
Znači navikla si se, moram i ja probati nema mi druge hehehe. A tako sam uživala noseći ih prije možda te neke 3 i nešto godine dok sam još za P&G radila, nije mi bila frka ni hodati ni voziti ni po sastancima sjediti u njima, a sada hmmm
Znači navikla si se, moram i ja probati nema mi druge hehehe. A tako sam uživala noseći ih prije možda te neke 3 i nešto godine dok sam još za P&G radila, nije mi bila frka ni hodati ni voziti ni po sastancima sjediti u njima, a sada hmmm
ovo je meni najljepši oblik cipele peep toe pump model..
< Poruku je uredio pocahontas -- 30.8.2013 8:13:47 >
Ostala sam dužna iskustvo za one koje se boje nudobnosti ovog modela.
Nosim ih, super su mi, jako su udobne.
Zamjerka, i povelik minus u odnosu na cijenu pa i sniženu je što ostaje boja od podstave na čarapama i nogama. Nisam se mogla čudom načuditi kad sam ih skinula nakon prvog dužeg nošenja
Zamjerka, i povelik minus u odnosu na cijenu pa i sniženu je što ostaje boja od podstave na čarapama i nogama. Nisam se mogla čudom načuditi kad sam ih skinula nakon prvog dužeg nošenja
moje ne pustaju..svasta...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 16.9.2013 13:56:47
M kao Mama
meni se to desilo sa geoxs baletankama i svratim u radnju, kaže radnica i ja ima i moje puštaju dolazeile i druge mušterije da se žale, baš je i meni to bilo čudno ipak je cijena i brend, a tako da se desi boje evo i dan danas
Ostala sam dužna iskustvo za one koje se boje nudobnosti ovog modela.
Nosim ih, super su mi, jako su udobne.
moje ne pustaju..svasta...
Možda kod tebe nije tamna podstava?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.9.2013 16:10:16
amra_sa
Dobre, dobra im i boja. Koji br. nosiš ? Znam da si visoka kao i ja otprilike, pa me zanima jesam li ja jedina sa tom visinom koja nosi 39 a više 40 br. ?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.9.2013 16:14:07
Visnja RR
ja sam 38/39...ali češće uzmem 39.. nekad se pravio međubroj.... a to nekad, sam nosila 37,5 ... kako starim tako mi noga raste šalim se (ili ne).... nakon rata više nikad nisam mogla ispod 38
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.9.2013 16:16:40
Visnja RR
a uvjek sam zavidjela ženama koje imaju malu nogicu u odnosu na visinu... npr moja prijateljica visoka kao ja ...obuća broj 36 ili ova naša skvo visoka oko 176 a cipele 38 ....
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.9.2013 16:22:20
amra_sa
Ma kad skinem čarape i kad gledam nogu, vala ne bih joj dala više ni od 38.5. Stvarno ne izgleda velika, neki dan sam prodavačici pokazivala nogu i ona se ibreti.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.9.2013 16:25:51
amra_sa
Meni se sviđaju što su na čičak, da nema puno posla oko obuvanja. Super mi je sva obuća na čičak ili eventualno rajfešlus. Kad imaju onu šnalu pa kad se moraju kopčati zlo mi bude. Idu uz Desigual, dobro si.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.9.2013 16:28:39
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja sam 38/39...ali češće uzmem 39.. nekad se pravio međubroj.... a to nekad, sam nosila 37,5 ... kako starim tako mi noga raste šalim se (ili ne).... nakon rata više nikad nisam mogla ispod 38
noga raste ja sam nosila 36-37 sada je skocilo na 37-38