Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.9.2013 17:23:19
Hannica
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja sam 38/39...ali češće uzmem 39.. nekad se pravio međubroj.... a to nekad, sam nosila 37,5 ... kako starim tako mi noga raste šalim se (ili ne).... nakon rata više nikad nisam mogla ispod 38
noga raste ja sam nosila 36-37 sada je skocilo na 37-38
Ja sam nosila 37-38, a sad 38-39.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.9.2013 19:57:47
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Visnja, divne su!!!
Moze li info gdje si ih kupila?
Astra u Robotu u Hrasnom....
Tnx. Jos mi je i blizu. A imam jedne hlace, prava budala za taj samar.
Ako mm bude imao primjedbi na n-ti par obuce, reci cu da si ti kriva.
samo reci... ako ne bude u astri u Hrasnom pogleaj u bilo kojoj drugoj...to je iz nove kolekcije jesen/zima ...i u katalogu onako bezveze izgledaju...nisam ih ni primjetila...uživo su druga priča
< Poruku je uredio Visnja RR -- 21.9.2013 19:58:15 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 22.9.2013 12:30:06
leona81
Visnja divne su, ja imam slican model crne, uzela sam ih prosle godine, unutra im je karirana postava , identicna peta, znam cijelu noc provesti u njima, preudobne...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 23.9.2013 0:02:33
mishkica
IZVORNA PORUKA: leona81
Visnja divne su, ja imam slican model crne, uzela sam ih prosle godine, unutra im je karirana postava , identicna peta, znam cijelu noc provesti u njima, preudobne...
Bile su i u bez boji, ma to je udobno samo tako, vrijede svake marke
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.9.2013 12:05:11
mamabb
meni se ove sviđaju, al me strah da ne puštaju, jest da one meni ne trebaju za zime imam čizme nego za ovaj prelazni period al opet šta će mi ako ih na kišu ne bih mogla obuti.