Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 28.8.2013 14:15:59
M kao Mama
evo mojih samo što su kod mene kombinacija crna i bež, predivne su u i preudobne, a svekrvi sam uzela isto iz kolekcije lola samo crne i njih sma probala baš su ko rukavica
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 29.8.2013 8:19:15
M kao Mama
Tiki, ja sinoć išla sa L da joj kupim pape za školu i produženi i vidim imaju ove zelene, i zaista su prelijepe, al nisam smjela da tražim broj, inače ove moje cure iz Astre Vogošća su zaista susretljive, ja samo kod njih kupujem, štami god treba ako nema broja naruče mi i nigdje ne hodam, vidim nešto u nekoj drugoj radnji ili u katalogu samo njima kažem i one mi naruče, tako da i ti ako nema u BBI mogu ti naručiti iz bilo koje njihove radnje u BiH
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ja cu ove danas otici da probam..iako bi mi i smedje trebale....hebiga..sve mi ravno za jesen...a doktor mi rekao da dignem dupe sa zemlje.
koji ti broj nosis? u broju 38 sam sasvim sigurna da ih nema u Bati a i meni se svidjaju i trebaju mi ovakve
ahahaha e neće joj biti drago... a ja nosim veći broj
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
(i zavidim vam na deichmanu kod nas izgleda otvaranje pomjereno na proljece 2014 - zenica )
Bujrum u Tuzluuuu
hvala jedino ako budem isla u Bijeljinu u septembru pa da naletim
gdje vam se uopste nalazi?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 29.8.2013 10:33:28
Lulu_08
Meni je to baš frka, od početka navikla voziti u čemu sam i tako i radim, samo japanke i papuče izbjegavam a ostalo bilo da su baletanke, čizme, salonke, vrtoglavske štikle nebitno hehe. I onda kada je kožna štikla ja ju baš upropastim do daske.
Pitanje, da li imate problem nakon 1,2,3 itd. trudnoće sa štiklama? Imam 3 para novih, diiiivnih štiklica, 2x talijanke 1xamerikanke, onako debelo plaćenih, koje kada obučem imam osjećaj da lomim kosti stopala? Da li je to stvar navike ili su mi se stopala baš deformisala? (nisam imala oticanje nogu niti sam prekomjerno dobila u težini - 9kg a ujedno sve ostale sandale i sl. mogu nositi)
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 29.8.2013 10:38:42
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
Meni je to baš frka, od početka navikla voziti u čemu sam i tako i radim, samo japanke i papuče izbjegavam a ostalo bilo da su baletanke, čizme, salonke, vrtoglavske štikle nebitno hehe. I onda kada je kožna štikla ja ju baš upropastim do daske.
Pitanje, da li imate problem nakon 1,2,3 itd. trudnoće sa štiklama? Imam 3 para novih, diiiivnih štiklica, 2x talijanke 1xamerikanke, onako debelo plaćenih, koje kada obučem imam osjećaj da lomim kosti stopala? Da li je to stvar navike ili su mi se stopala baš deformisala? (nisam imala oticanje nogu niti sam prekomjerno dobila u težini - 9kg a ujedno sve ostale sandale i sl. mogu nositi)
to ti je mislim sve stvar navike...odvikla si se mozda od visokih potpetica...ili su ti te nove, nisu razgažene i to je razlog neudobnosti...
ja sam tako jedne imala i zainatila se da cu ih razgaziti..hodala sa zuljevima, strpila jer vrijede ali sada su mi ko pišta..