Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.7.2013 18:49:49
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec
UN cipelice mogu se naci u njihovoj outlet prodavnici ( tacnije kancelarija u kompleksu Energoinvesta) na Stupu... ja sam sebi kupila prije 2 godine za 100 KM.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 29.7.2013 10:01:18
Emmy
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
UN cipelice mogu se naci u njihovoj outlet prodavnici ( tacnije kancelarija u kompleksu Energoinvesta) na Stupu... ja sam sebi kupila prije 2 godine za 100 KM.
gdje je to?
Višnja imaš na Stupu kod Energoinvesta, moraš ući u onaj krug, skretanje prije Ilidže, jedna tramvajska stanica prije Ilidže. U UN radnji u BBI ih pitaj, oni imaju mali prospekt sa adresom outleta i malim putokazom (mapom) kako doći do radnje....
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 31.7.2013 13:44:29
draguljče
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
gdje je to?
Jako vrijedna informacija.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 22.8.2013 23:31:59
Kviki
IZVORNA PORUKA: scarlett
Gdje kupujete kupaće kostima u Sarajevu? Trenutno ne mogu ničega da se sjetim.
Meni su se ove godine svidjeli modeli, a i boje u Sarajevotekstilu, sad su i na snizenju, samo je pitanje brojeva, gledala sam ih podavno, jos prije tri mjeseca...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 28.8.2013 13:51:16
Skvo RR
sada gledam imaju crne salonke i kod njih...ali ne znam ja slabo kupujem u bati...nesto nisam zadovoljna kvalitetom...imam njihove obuce, ali nisu vala kvalitetne..ali mozda pogledam ove jedne crne...nisu skupe, pa neka se raspadnu.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 28.8.2013 13:53:37
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
sada gledam imaju crne salonke i kod njih...ali ne znam ja slabo kupujem u bati...nesto nisam zadovoljna kvalitetom...imam njihove obuce, ali nisu vala kvalitetne..ali mozda pogledam ove jedne crne...nisu skupe, pa neka se raspadnu.
ja sam zadovoljna..ovo kozne obuce sto sam imala sve mi je bilo udobno i ok...mm nije zadovoljan nikako i tamo vise ne kupuje..sve zavisi..gdje su ti te salonke crne, daj link