Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 11:20:56
M kao Mama
e žemske koje volite baletanke, provjrene info, drugarica kupila Cocorosice, ima ih u Magazi kod Merlina on generalni zas. kaže nikad ništa udobnije u životu nije imala, pa da znate,
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 12:34:42
Lejla Ka
I meni su ove šarene cool, ali trenutno imam jednu monohromatsku kombinaciju i samo su mi ove odgovarala. A imam dosta stvari uz koje ih mogu kombinovati.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 13:58:40
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
I meni su ove šarene cool, ali trenutno imam jednu monohromatsku kombinaciju i samo su mi ove odgovarala. A imam dosta stvari uz koje ih mogu kombinovati.
Lejla javi kakve su kad se duže nose. Ja sam ih pronosala po salonu, ubile me. Ali ja nisam baš kompetentna za reći jer inače sam u ravnom.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 14:10:55
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Lejla javi kakve su kad se duže nose. Ja sam ih pronosala po salonu, ubile me. Ali ja nisam baš kompetentna za reći jer inače sam u ravnom.
ovo se i meni desilo pa sam odustala od koketiranja sa istim... sad ce nam Lejla ka reci pa da mozemo opet da se vrtimo po radnji
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 14:13:08
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ovo se i meni desilo pa sam odustala od koketiranja sa istim... sad ce nam Lejla ka reci pa da mozemo opet da se vrtimo po radnji
Uh dobro je, ja mislila da je do mene. A majke mi imam super nogu. Usku, bez visokog risa, 38 broj. Mislim sve po ps....ali me ubile cipele a dva kruga prošla.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 14:36:47
draguljče
United nude su super, i meni su udobne. LB, što ne nosiš štikle? Nas dvije smo tu negdje po visini i ja nosim štiklu i po 10 cm. Šta ima veze što si visoka.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 14:39:48
hanabanana
IZVORNA PORUKA: draguljče
United nude su super, i meni su udobne. LB, što ne nosiš štikle? Nas dvije smo tu negdje po visini i ja nosim štiklu i po 10 cm. Šta ima veze što si visoka.
Draguljče....u tvom potpisu su: - moj omiljeni citat iz jednog književnog djela - i omiljeni citat i omiljene monodrame.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 14:43:51
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja imam ove,
i ne zuljaju me...i nisu neudobne...istina nosim ih vec cetvrtu godinu (cini mi se) samo u jesen uz one deblje carape (kao grilonke) uvijek u nekoj drugoj boji sa suknjom..i super izgleda...ovo opisujem i dajem ideju LejliKa
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 14:44:13
draguljče
Draguljče....u tvom potpisu su: - moj omiljeni citat iz jednog književnog djela - i omiljeni citat i omiljene monodrame.
Iste smo visine i imamo iste omiljene citate.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 15:05:52
aazra
Blago vama koje ne morate nositi stikle
Mada ja bez obzira sto sam nizeg rasta obucem i baletanke ponekad...jedini razlog sto ih ne nosim cesce je taj sto me zabole noge od hodanja...Visoke pete ne volim i ne stoje mi, mada sam kupila nedavno jedne s petom od desetak cenata , one uzdignute platnene sandalice...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 15:09:04
Lejla Ka
Za sad su mi OK, u kutiji su pored mene
Kad prođe bajram javit ću vam kakve su. Ja sam tip ravnih cipela, ali imam par cipela sa petom, finom ovom nižom kao na ovima i skroz su mi udobne. Imam i par izleta u cipele sa štiklom, te nosim za uđi i izađi
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2013 15:10:02
ladyblue RR
ne volim. ja sam 180 i jednostavno sam previsoka sa štiklom. a ne znam ni hodati u istim jer ih ne nosim. imam ja štikle kuće "za specijalne prilike" ali se smorim kada ih moram nositi. ne ide fudbalski teren i štikla zajedno