Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 28.6.2013 13:59:52
Emmy
IZVORNA PORUKA: draguljče
Emmy, super su cipele, ali meni Tamaris nikako ne odgovara. A ove bež štikle su, bez obzira na visinu pete, nevjerovatno udobne. Ni sama nisam mogla vjerovati.
Ma to je sve do noge, a i do modela. Nisu sigurno sve iste, ja trenutno "vrtim" tri para tamaris, od kojih su 2 extra udobne, a jedne samo za posebne prilike kad se malo strpim (lijepe i ne tako udobne). A to za štiklu, ja sam nedavno slagala svoje cipele i kada sam vidjela koliko imam baletanki prepala sam se, udobne mi, ali brate u njima sam kao patkica. Kada vidim ženu u štikli, nekako mi sve to graciozno izgleda (pod uslovom da zna hodati, ha, ha) i onda skontam da ću štikle držati kancelariji za sastanke (ove http://www.regi-shoes.com/sneaker_museum.php?products_id=6248), a od sada ću nastojati da makar malo pete cipela ima. Inače nisam fun punih peta, ali ove su me jednostavno osvojile, kad sam probala, utonula noga, mogu izdržati cijeli radni dan i sada po većim temperaturama, a da nemam nikakve smetnje ili nelagodu.
A i tvoje su mrak, a kao da si mi čitala misli pitala sam se da li su udobne
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 28.6.2013 14:08:40
MicoTico
Emy, cipele su super. Ja obožavam Tamarisove, i imam ih pododsta. Meni baš odgovaraju, a moj seki nimalo. Ona ima baš usku nogu i sve njene dužine joj "plivaju".
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 28.6.2013 15:11:13
Emmy
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Emy, cipele su super. Ja obožavam Tamarisove, i imam ih pododsta. Meni baš odgovaraju, a moj seki nimalo. Ona ima baš usku nogu i sve njene dužine joj "plivaju".
Hvala ti , ja imam malo širu nogu, tako da su mi njihove
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.7.2013 16:53:40
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: teacher75
bas su slatke
hvala, zeljela sam ravne a da nisu baletanke, njih sam prve vidjela, kao i obicno njima sam se i vratila