Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo stranica je gotova ko me je pitao pa bujrum pogledajte... znači u pitanju je ručni rad i rade se po mjeri stopala...
Najbolje cipele definitivno! Ja povremeno kupim kod njega cipele ( znaci svako 5-6 godina) ali sve su nosive jos duuugo poslije, jer su modeli bas klasika, a kvalitet extra! Btw prve cipele kod Ede kupila dok je jos bio na Dobrinji, otprilike '88.godine, one sa satenskom crnom trakom na bijele tufne umjesto pertli.
evo stranica je gotova ko me je pitao pa bujrum pogledajte... znači u pitanju je ručni rad i rade se po mjeri stopala...
Najbolje cipele definitivno! Ja povremeno kupim kod njega cipele ( znaci svako 5-6 godina) ali sve su nosive jos duuugo poslije, jer su modeli bas klasika, a kvalitet extra! Btw prve cipele kod Ede kupila dok je jos bio na Dobrinji, otprilike '88.godine, one sa satenskom crnom trakom na bijele tufne umjesto pertli.
otvorih stranicu i vjeruj zamirisa mi onaj dobri poznati miris kože, prve cipele od ede sam imala 1991. londonke, mislim da sus e tako zvale, meni omanjale, nekad u ratu, mama rahmeti ih dugo nosila, stvarno je najbolji,a njegove martinke sam nosila po 4 godine i onda rodici dala i ona ih izderala nakon nekoliko godina, jedina mana, zimskih modela hladi su, jer su od kože samo
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 28.6.2013 12:17:13
draguljče
Emmy, super su cipele, ali meni Tamaris nikako ne odgovara. A ove bež štikle su, bez obzira na visinu pete, nevjerovatno udobne. Ni sama nisam mogla vjerovati.