Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.5.2013 14:27:10
shpagica
Edo je zakon, imala sam njegove famozne "BROSovke" i martinke koje smo iz zezancije zvali Edinke ... on je jedan od super prepoznatljivih originalnosti Sarajeva Ko voli nek izvoli, ali bilo bi mi jako zao da mu obrt ne daj Boze propadne i da zatvori radnju. Rucno po mjeri radjene cipele su vani ZHARA!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.5.2013 14:41:55
shpagica
To je naravno stvar ukusa.
Opstepoznata stvar je da Edine cipele ne trpe sezonske modne trendove i izmjene. One su takve kakve jesu, ne svidjaju se svakome niti ih "svako" moze nositi, one su ti, kako bih rekla, vise kao modni izricaj
offtopic @lady26 ti i ova melin haman pa isti avatar imate, nista mi nije bilo jasno :)
< Poruku je uredio shpagica -- 14.5.2013 14:43:17 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.5.2013 23:07:03
Neca xxx
Cipele nisu moj stil. Ja nosim uglavnom drugacije modele. Ali cizme su . To su oni klasicni modeli crnih ravnih cizama koje su uvijek in. Ja planiram kupiti sebi jedne takve.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.5.2013 23:11:09
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
meni u grupi 3 ima finih modela za svaki dan a kvalitet je neupitan, imala sam edine "martinke" i nosala ih godinama i po kisi i po snijegu
da poDapišem...
i imala sma ovakve iz grupe 7 treće :)))
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.5.2013 23:32:32
amra_sa
Imaju dva, tri modela za žene do grupe 3 koji mogu proći. Bolji je izbor za muške. A može li bebo npr. ti doneseš sliku kakav model želiš i oni ti probaju napraviti ? I kakve su cijene, jesu li skupi ?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.5.2013 23:49:24
bebaa
ja kad sam vidjela cijene u borovu i planici rekla sam edine uopšte nisu skupe...hem su neke i jeftinije hem ti po mjeri stopala hem ti daje 2 god. garancije...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.5.2013 13:48:27
Bebica11
Mi smo i dalje vjerni Borovu
evo najnovijih sunjalica od moje dvije duse, N frodove cipelice danas, ekstra mekane i lagane s anatomskim uloskom a mm sam prije par dana zbavila ove sandale: