Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja imam ovakve prve i super su mi i izgledom i udobne su samo imas dva slicna modela. nemoj uzimati one kojima je ova donja potplata (jel se tako kaze?) presvucena. od loseg je metarijala pa sel ako izgrebe
Prelijepe! Ja sebi nedano kupila plavu tasnu i naumila i baletanke plave. Kako si me obradovala! Jer imam problema sa nogama pa mi samo Tamars obuca odgovara. Jupiii Jos im je i cijena OK, mislim koliko nace kosta Tamais obuca ovo je super
Prelijepe! Ja sebi nedano kupila plavu tasnu i naumila i baletanke plave. Kako si me obradovala! Jer imam problema sa nogama pa mi samo Tamars obuca odgovara. Jupiii Jos im je i cijena OK, mislim koliko nace kosta Tamais obuca ovo je super
DRago mi je! Nego daj sliku te torbe(meni treba torba)
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 20.4.2013 16:47:28
škorpija
znam da se o ukusima ne raspravlja, ali na zadnjih pet stranica koliko pregledah, a i uopšte, ove crne iz alda su mi nešto najružnije što sam vidjela , mora da su jako udobne kad ih žene kupuju ili lijepo stoje na nozi, šta ja znam