Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 25.3.2013 10:19:40
draguljče
Naučno je dokazano da se ženi nakon porođaja stopalo poveća za jedan broj. Ja sam to primjetila kod sebe, ali mi niko ne vejruje. A naučnici sve to lijepo dokazali.
< Poruku je uredio draguljče -- 25.3.2013 10:20:19 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.3.2013 10:17:53
Hannica
IZVORNA PORUKA: draguljče
Naučno je dokazano da se ženi nakon porođaja stopalo poveća za jedan broj. Ja sam to primjetila kod sebe, ali mi niko ne vejruje. A naučnici sve to lijepo dokazali.
Vjerujem ja. Prije prve trudnoce sam nsoila 37 ili 38,zavisi od modela,a sada 38 ili 39.
"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."