Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 31.5.2012 14:33:22
mamabb
Nećete vjerovati al evo odobriše zamjenske cipele, tako su mogli odmah ali ne čekali da ja gangulu napravim,a kad nešto hoće,sad nestalo mog broja u prodavnici jesam baksuz u pm i sad opet čekaj da mi nađu broj i da im dostave.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 11.8.2012 21:33:50
mama2884
Pozz drage moje,
Ja cu Vam pocetkom septembra ici u shopping...tacnije do H&M-a, ako neko od Vas zeli nesto porucit,neka mi se javi sa pp-om...na google proguglajte katalog H&M, izaberite i na cjene koje su Vam prikazane, ako je cjena npr. 100 kn ( kuna) uracunjate + 20 KN ( kao neka moja mini provizija), i ja cu Vam donijeti.Sve detaljnije info na pp.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.8.2012 22:57:57
mamma mumi
Drage moje,u potrazi sam za cipelama za jesen. Imam problema sa kicmom i palcem lijve noge nakon drugog poroda, pa mi treba nesto udobno. Gdje i koju marku bih cipela trazila, kakve su office shose?
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
ove su bile samo 20 KM jer su jedne ostale mali broj,a bile su u crnoj boji 35 KM ....zaista su kvalitetno uradjene,a jako povoljne jos plus domaci proizvod a ja sam uvijek za kupujmo domace
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.8.2012 16:23:32
ananas_ze
ja danas u gradu, odem u tref cijena im 49KM
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 18.8.2012 0:15:18
gvendolina
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
ja danas u gradu, odem u tref cijena im 49KM
to im je vjerovatno redovna cijena,a jesu li bile u ovoj boji i u kojoj si radnji gledala? prijateljica je trazila ovu boju ali nije bilo, samo ove jedne br 36
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 18.8.2012 0:31:30
ananas_ze
bile su plave, bez i cini mi se crne sve po 49, bas mi je bilo zao kad sam vidjela cijenu a prekrasne su