|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
16.5.2012 9:31:14   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mamabb

Ja kupila u planici tamaris cipele prije 20 dana. Obujem ih sutradan na posao i kako hodam osjetim da desnom nogom nekako drugačije stajem, kao da mi se potpetica pomjeri kad stanem. Izujem da vidim šta je, kad imam i šta, potpetica kao da je bila ovlaš zaljepljena, đon se izvlači ispod nje. Ja fino kući prezujem se i u radnju na reklamaciju. Čika što radi kaže mi vidi se da je nešto ''''unutra'''' ispod potpetice nije kako treba i pošalje ih u centralu na reklamaciju. Dođe meni odgovor i cipele nakon 15 dana tek, kao ne uvažavaju reklamaciju. Vratila sam ih ponovo s dopisom. Vala i da sam planinarila u njima ne bih onako poptpeticu odvojila, nigdje zapela nisam, u kancelariji provela cijeli dan a Boga mi nisam ih ni malo platila 105 KM. Sad čekam, valjda neće proći još 15 dana prije nego što mi dođe odgovor. Sramota za Planiku mislila sam da su profesionalniji.
http://www.planika.ba/index.php?lang=ba&sel=5&grupa_main=1&view=3666

Ja baš kontala ovakve uzeti i nestade mog broja u medjuvremenu. Sad mi i drago što nisam.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1151
16.5.2012 9:47:01   
maxus svratila

Ja fino kući prezujem se i u radnju na reklamaciju.

Desilo mi se slicno sa cizmama, meni su se nakon pola dana pocele da odlepljuju naprijed, ali ja se nisam preobuvala, nego sam onako sa cizmama otisla do njih, jos mi je malo carapa se nakvasila, jer je jelte kisa, i ja se napravim budala i kazem njima u cemu da ja sad idem uci, platila sam ih i hocu da istog dana imam nove cizme, posle par obavljenih poziva i ja onako bosa sjedim pred musterijama, blejim i sva iznervirana oni meni daju nove cizme samo da im ne rastjerujem musterije user posted image user posted image

Sve što sam starija to udobnije gaće biram!

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1152
16.5.2012 9:58:04   
henna ze
hahaha...legende

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu maxus svratila)
Neposredna veza do poruke: 1153
16.5.2012 10:00:16   
henna ze
http://www.inblu.com/it/zoom.asp?id_art=ST24&layout=PAGINA_COLLEZIONE_STIVALI

ja sam neki dan kupila ove..al nikad mi sunca da ih pronosam...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1154
16.5.2012 10:01:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: maxus svratila

Ja fino kući prezujem se i u radnju na reklamaciju.

Desilo mi se slicno sa cizmama, meni su se nakon pola dana pocele da odlepljuju naprijed, ali ja se nisam preobuvala, nego sam onako sa cizmama otisla do njih, jos mi je malo carapa se nakvasila, jer je jelte kisa, i ja se napravim budala i kazem njima u cemu da ja sad idem uci, platila sam ih i hocu da istog dana imam nove cizme, posle par obavljenih poziva i ja onako bosa sjedim pred musterijama, blejim i sva iznervirana oni meni daju nove cizme samo da im ne rastjerujem musterije user posted image user posted image

pametno, moja rodica redovno kod nas ako joj ne udovolje na reklamaciji, pise mail direktno toj firmi (u ovom slucaju tamaris) i zali im se (prije toga bi naravno upozorila planiku da ce pisati direk tamaris-u i zaliti im se). a mislim da pali i kad se zaprijeti trzisnom inspekcijom

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1155
16.5.2012 10:43:47   
maxus svratila
Pa sta da radim, Boga mi nisu bile jeftine, a odlijepile se.
Ja onako samouvjereno sam sjela i pomenula zakon o pravima potrosaca tako da se oni odmah prifate telefona.

Nije to nista, jednom sam tako kupila cizme, ubijedi me prodavacica da ce se opustiti jer su mi jelte bile male, ja sam joj napomenula da cu ukoliko se ne popuste doduse nakon nosenje po kuci vratit ih, tako i bi, nosila ja njih preko vikenda i nista, vratim ja posto nije bilo tog modela daju oni meni drugi, te druge su mi popustile sa djona nekako i ja vratim i njih, zamijene oni meni, sad posto nije bilo u mom broju ni tog modela doblatim jos 40 KM za drugi model koji mi se nakon 2 dana odlijepi na peti, ja naravno iznervirana uletim, a cekala da im bude najvisa guzva i sjedem n asred ranje i skinem se, a crkanija napolju. I hoce oni men sad neki sledeci model, ja ne htjednem i oni meni vrate novac, u drugoj radnji kupim za menje novce i evo treca godina.

P.S. nije ovo bilo u planici, nego u jednoj drugoj, ne bih sad da je REKLAMIRAM....user posted image

Sve što sam starija to udobnije gaće biram!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1156
16.5.2012 11:07:43   
sreca 27
Ja imam iste ove sto se mamabb zali tamarisove kupljene u planici ja prezadovoljna,cesto ih nosim nista bas nisam primijetila da im fali...!!!

Neposredna veza do poruke: 1157
16.5.2012 11:12:26   
mamabb
IZVORNA PORUKA: sreca 27

Ja imam iste ove sto se mamabb zali tamarisove kupljene u planici ja prezadovoljna,cesto ih nosim nista bas nisam primijetila da im fali...!!!

one jesu odlične i udobne i super ali očigledno kod moje je u pitanju greška definitivno. Prodavač i ja probali onu drugu vući sve snage, majke miuser posted image , nema šanse da je pomjeriš a ova druga umalo što peta nije otpala, i da, ja njih i dalje želim, samo ispravne. Sad mi ao to to ne uslika.

< Poruku je uredio mamabb -- 16.5.2012 11:13:37 >

04.12.2008.

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 1158
16.5.2012 11:17:21   
draguljče
Evo ih, iste ovakve. user posted image

user posted image

Još da mi je i one ravne....user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1159
16.5.2012 11:18:31   
draguljče
Ja kupujem samo Olip obuću i nikad nisam imala problem s njima. user posted image

< Poruku je uredio draguljče -- 16.5.2012 11:23:48 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 1160
16.5.2012 13:02:06   
Emmy

IZVORNA PORUKA: draguljče

user posted image

Odavno ih želim, ali teško mi izdvojiti tolikouser posted image . Smao mogu dodatiuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 1161
16.5.2012 14:15:04   
calahoe

IZVORNA PORUKA: Emmy

user posted image

Odavno ih želim, ali teško mi izdvojiti tolikouser posted image . Smao mogu dodatiuser posted image

Uh bas mi se sviđajuuser posted image
Koliko su?

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1162
16.5.2012 15:39:37   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja kupila u planici tamaris cipele prije 20 dana. Obujem ih sutradan na posao i kako hodam osjetim da desnom nogom nekako drugačije stajem, kao da mi se potpetica pomjeri kad stanem. Izujem da vidim šta je, kad imam i šta, potpetica kao da je bila ovlaš zaljepljena, đon se izvlači ispod nje. Ja fino kući prezujem se i u radnju na reklamaciju. Čika što radi kaže mi vidi se da je nešto ''''unutra'''' ispod potpetice nije kako treba i pošalje ih u centralu na reklamaciju. Dođe meni odgovor i cipele nakon 15 dana tek, kao ne uvažavaju reklamaciju. Vratila sam ih ponovo s dopisom. Vala i da sam planinarila u njima ne bih onako poptpeticu odvojila, nigdje zapela nisam, u kancelariji provela cijeli dan a Boga mi nisam ih ni malo platila 105 KM. Sad čekam, valjda neće proći još 15 dana prije nego što mi dođe odgovor. Sramota za Planiku mislila sam da su profesionalniji.

Ja baš kontala ovakve uzeti i nestade mog broja u medjuvremenu. Sad mi i drago što nisam.

Ja imam iste. Crne. Nemam zamjerki.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1163
16.5.2012 15:52:37   
bellla

user posted image

i meni se svidaju,ali skupe brateee :))

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1164
17.5.2012 2:08:12   
DM

IZVORNA PORUKA: leona81

http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/633/c/1.html?request=1

http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/675/c/1.html?request=1

ako vidite ove javite mi

Evo ih na njihovoj stranici(mislim od Planike)http://www.planika.ba/index.php?lang=ba&sel=5&grupa_main=1&view=3674

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1165
17.5.2012 9:08:27   
Emmy

IZVORNA PORUKA: calahoe

user posted image

Koliko su?

Calahoe imaš ih kupiti u BBI centru, United Nude, mislim da su oko 260 KM, ali su extra kvalitet, nešto kao gumirane, čak garantuju da ne propuštaju ni na kišiuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 1166
17.5.2012 9:45:14   
mama75

IZVORNA PORUKA: calahoe

user posted image

Koliko su?

Calahoe imaš ih kupiti u BBI centru, United Nude, mislim da su oko 260 KM, ali su extra kvalitet, nešto kao gumirane, čak garantuju da ne propuštaju ni na kišiuser posted image

Cekam regres user posted image Pardon: jedva cekam regres user posted image

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1167
17.5.2012 9:46:35   
teacher75
i meni su prelijepe, sreca pa sam puuuuno visoka pa ne uzdisem za njimauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1168
17.5.2012 10:54:35   
mama75

IZVORNA PORUKA: teacher75

i meni su prelijepe, sreca pa sam puuuuno visoka pa ne uzdisem za njimauser posted image

Ima i ravnih user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1169
17.5.2012 10:57:07   
D_K

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ima i ravnih user posted image

zločestoćo jedna user posted image user posted image ..
mogla si nam predociti i modele u raznim paletama boja da se sve pronadjemo u njima i uzdisemo za 260 kaemčića obojanih u razne boje..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1170
17.5.2012 11:27:07   
draguljče
Evo ih: user posted image

UNITED NUDE

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1171
17.5.2012 11:35:50   
D_K

Evo ih: user posted image

UNITED NUDE

au, koliko kod njih kostaju kod nas su jos i jeftine.. € 179,00 evrića..
no, to ne mijenja cinjenicu da ste vas dvije zlocestoce jer mi 'vadite mast' sa ovim united nude sarenim dzidzi midzi cipelama.. user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1172
17.5.2012 11:40:44   
draguljče
user posted image Al'' su one....mmmmmmmm...i mama bi sine.....ma kakvi muškarci i njihovi mišići kakvo uzbuđenje cipele donose....user posted image

< Poruku je uredio draguljče -- 17.5.2012 11:41:19 >

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1173
17.5.2012 11:42:30   
D_K

user posted image Al' su one....mmmmmmmm...i mama bi sine.....kakvi muškarci i njihovi mišići kakvo uzbuđenje cipele donose....user posted image

ja ne smijem ni da odem da ih probam a kuzila sam ih u BBI-u.. bojim se da ne postanu predmet moje zudnje user posted image a tanka je linija izmedju zudnje i ostvarivanja zelja user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1174
17.5.2012 11:47:47   
mama75
IZVORNA PORUKA: D_K

user posted image Al'' su one....mmmmmmmm...i mama bi sine.....kakvi muškarci i njihovi mišići kakvo uzbuđenje cipele donose....user posted image

ja ne smijem ni da odem da ih probam a kuzila sam ih u BBI-u.. bojim se da ne postanu predmet moje zudnje user posted image a tanka je linija izmedju zudnje i ostvarivanja zelja user posted image user posted image

draguljce potpisujem!
D_K ja sam sa mm bila kada sam ih probala. Nadam se da je zapamtio nijansu user posted image

< Poruku je uredio mama75 -- 17.5.2012 11:48:07 >

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *