|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
24.5.2012 13:49:08   
mamabb
user posted image
user posted image
Evo nakon drugog puta vraćaju mi cipele za koje tvrde da su popravljene. Ne znam, dal oni smatraju nas/mene budalom kad mislie da je ovo OK i da bi ovo ovako ja trebala uzeti obuti. Mislim cipele obuvene jedan danuser posted image

04.12.2008.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1176
24.5.2012 15:58:03   
M kao Mama
strašno, mamambb lijepo zovi inspekciju

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1177
24.5.2012 16:21:31   
leona81
http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/zene/zene-cipele/00012101092551/Salonke%20s%20punom%20petom.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=zene/zene-cipele/zene-cipele-salonke

evo mojih:) danas ih dobilauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu gazijaa)
Neposredna veza do poruke: 1178
24.5.2012 16:23:24   
Lady26
Od kogaaaaaaaa user posted image
Me like user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1179
24.5.2012 16:26:25   
Lady26
http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/zene/zene-cipele/00012101090862/Zatvorene%20salonke.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=/zene/zene-cipele/zene-cipele-salonke
Ja bih ovakve....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1180
24.5.2012 16:52:02   
bellla
Lijepi Zagreb:)

steta sto mi nemamo Deichmann,toliko dobrih povoljnih stvariuser posted image

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1181
24.5.2012 17:29:27   
leona81
dobila od svekrve:) iz karlovca doduse:) imat cemo i mi deichmann uskoro, imam info:)

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1182
24.5.2012 17:32:52   
SdZ

IZVORNA PORUKA: Lady26

http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/zene/zene-cipele/00012101090862/Zatvorene%20salonke.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=/zene/zene-cipele/zene-cipele-salonke
Ja bih ovakve....user posted image

Ove su bas super. Ja imam slicne, samo malo je veca peta i jos jedne slicne, samo je puna peta.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1183
24.5.2012 17:37:06   
M kao Mama
Leona, ozbiljno, a znaš li kada, zaista su super i povoljni

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1184
24.5.2012 17:47:51   
bellla
Leona,stvarno?woohoo!!user posted image user posted image

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1185
24.5.2012 21:04:34   
leona81
ne znam jos u kojem gradu ce biti prva radnja ali su pregovori u toku i trebalo bi biti uskoro...ako sta saznam javim vam:)

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1186
25.5.2012 10:55:21   
mamabb

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

strašno, mamambb lijepo zovi inspekciju

Zamisli ona mene ubjeđuje da su oni meni popravili cipele a ja cipele držim ovakve u ruciuser posted image

04.12.2008.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1187
25.5.2012 11:19:07   
maxus svratila
mamabb
Lijepo fino ih obuj, i odi do radnje, sjedni uzmi takve iste sa police i uporedi prodavacici pred ocima uporedi dvoje cipele, nemoj da te prave budalom.
Ja ne bih izasla iz radnje, jos uzmi mobitel i kazi im da zoves trzisnu inspekciju. Sjedi i cekaj.

Mi smo za novu godinu u deichmann u minhenu bili, muz kupio seb tri para cipela za 35 eurica, doduse dva kupis i treci gratis, bila je ogranicena ponuda, ali j euzeo preeeedobre cipele.
Jedne zimske futrovane platio 35 eur, a ja sa svoje 25 eura, ma strahota, uh kako sam ljuta na nase cijene.
Mi ako Bog da planiramo opet n aljeto negdje otic kad budu snizenja da se podmirimo, ono su vec reci snizenjaa, nije ko kod nas....em kvalitetnije......

Sve što sam starija to udobnije gaće biram!

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1188
25.5.2012 11:32:58   
mamabb

IZVORNA PORUKA: maxus svratila

mamabb
Lijepo fino ih obuj, i odi do radnje, sjedni uzmi takve iste sa police i uporedi prodavacici pred ocima uporedi dvoje cipele, nemoj da te prave budalom.
Ja ne bih izasla iz radnje, jos uzmi mobitel i kazi im da zoves trzisnu inspekciju. Sjedi i cekaj.

ma vratila sam ih ja i po treći put al ovi prodavači ne smiju mimo šefice a ona nije blizu i tako ja čekam po 15 dana da mi stigne odgovor. Kupila ih 27.04. evo skoro mjesec dana a ne nosim ih. Rekla sam gospđi Berini da ako ona smatra da su cipele u redu, ja ne, neka ih ostavi sebi i neka ih ona nosi a meni nek vrati pare, ja ću već se snaći za cipele.

04.12.2008.

(odgovor članu maxus svratila)
Neposredna veza do poruke: 1189
25.5.2012 11:44:26   
Nedi

IZVORNA PORUKA: mamabb

mamabb

ma vratila sam ih ja i po treći put al ovi prodavači ne smiju mimo šefice a ona nije blizu i tako ja čekam po 15 dana da mi stigne odgovor. Kupila ih 27.04. evo skoro mjesec dana a ne nosim ih. Rekla sam gospđi Berini da ako ona smatra da su cipele u redu, ja ne, neka ih ostavi sebi i neka ih ona nosi a meni nek vrati pare, ja ću već se snaći za cipele.

A ti lijepo kaži da to zaista nije tvoj problem i da za svoj novac želim ispravne cipele. Sad odmah napiši pritudžbu na email/fax upravi prodavnice. Također napiši da si prevarena i da ces vrlo rado to poslati i na najmanje 50 različitih medija, i kopiju pisma Inspekciji ako bude potrebno. Ha ja...evo ja to sad radim za ves masinu.

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1190
25.5.2012 11:45:15   
Nedi
I jos mi fali neko da prevede na talijanski...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1191
25.5.2012 11:48:34   
babina beba
IZVORNA PORUKA: leona81

http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/zene/zene-cipele/00012101092551/Salonke%20s%20punom%20petom.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=zene/zene-cipele/zene-cipele-salonke

evo mojih:) danas ih dobilauser posted image

Ovih radnji ima u svim vecim gradovima, naravno mi smo zadnji i kod nas ce garant cijene biti visoke. Ja se zadnjih 10 godina snabdjevam kod njih ovako: sjednem na net, ukucam deichmann.de i uzmem sifru cipele, cijenu i posaljem rodbini oni mi uzmu i donesu ili posalju. Najbolje kad odem sama pa se zarovim. Ima i za djecu pravo fine obuce. S sad kvalitet je kao i cijena, neke nosam jednu sezonu, a bas juce komentarisem sa rodicom koja nam je iste uzela, da ja svoje  nosam evo vec 5 godina i bas su dale svoje.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1192
25.5.2012 12:15:43   
leona81
kazu da ce cijene biti iste kao u Hrvatskoj

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 1193
25.5.2012 13:25:21   
mala_sa
Evo i mojih novih, za sad su se pokazale kao pun pogodak user posted image

http://www.deichmann.com/DE/de/shop/damen/damen-schuhe/00000001079669/Keil%20Sandalette.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_heel=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damen/damen-schuhe/damen-schuhe-sandaletten

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1194
25.5.2012 13:32:13   
bananica

IZVORNA PORUKA: Emmy

IZVORNA PORUKA: draguljče

Evo ih, iste ovakve. user posted image

user posted image

Još da mi je i one ravne....user posted image

Odavno ih želim, ali teško mi izdvojiti tolikouser posted image . Smao mogu dodatiuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1195
25.5.2012 14:38:43   
mamabb

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: mamabb

mamabb

A ti lijepo kaži da to zaista nije tvoj problem i da za svoj novac želim ispravne cipele. Sad odmah napiši pritudžbu na email/fax upravi prodavnice. Također napiši da si prevarena i da ces vrlo rado to poslati i na najmanje 50 različitih medija, i kopiju pisma Inspekciji ako bude potrebno. Ha ja...evo ja to sad radim za ves masinu.

i ovo sam odradila zajedno sa slikama...

04.12.2008.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1196
25.5.2012 14:47:24   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: teacher75

i meni su prelijepe, sreca pa sam puuuuno visoka pa ne uzdisem za njimauser posted image

Ima i ravnih user posted image

sarene ravne mi nisu nesto al su im baltanke ove crvene i srebrene divne. moja zaova je kupila sebi ko ove sarene sa petom al crne, super joj izgledaju na nozi al ona niska pa moze

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1197
31.5.2012 10:14:22   
maxus svratila
mamabb

I, sta je bilo na kraju za cipele, jesul ti zamijenili, vratili????????

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1198
31.5.2012 10:20:44   
mamabb

mamabb

I, sta je bilo na kraju za cipele, jesul ti zamijenili, vratili????????

Još čekam a vratila u prošlu srijedu, 10 dana evo, ništa čekam.

Ako neka od vas zna neku Berinu u Planici nek joj kae da mi pouri s cipelama user posted image proće sezona dok se oni nateu.user posted image

< Poruku je uredio mamabb -- 31.5.2012 10:34:08 >

04.12.2008.

(odgovor članu maxus svratila)
Neposredna veza do poruke: 1199
31.5.2012 14:18:19   
maxus svratila
Joj, strasno, kupis cipele, Bogme ih i platis podobro i opet nemas cipele, eto nase drzave i zakona.
Ja bih ih svaki dan zvala, dosadjivala.

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *