Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.5.2012 13:49:08
mamabb
Evo nakon drugog puta vraćaju mi cipele za koje tvrde da su popravljene. Ne znam, dal oni smatraju nas/mene budalom kad mislie da je ovo OK i da bi ovo ovako ja trebala uzeti obuti. Mislim cipele obuvene jedan dan
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 25.5.2012 11:19:07
maxus svratila
mamabb
Lijepo fino ih obuj, i odi do radnje, sjedni uzmi takve iste sa police i uporedi prodavacici pred ocima uporedi dvoje cipele, nemoj da te prave budalom. Ja ne bih izasla iz radnje, jos uzmi mobitel i kazi im da zoves trzisnu inspekciju. Sjedi i cekaj.
Mi smo za novu godinu u deichmann u minhenu bili, muz kupio seb tri para cipela za 35 eurica, doduse dva kupis i treci gratis, bila je ogranicena ponuda, ali j euzeo preeeedobre cipele. Jedne zimske futrovane platio 35 eur, a ja sa svoje 25 eura, ma strahota, uh kako sam ljuta na nase cijene. Mi ako Bog da planiramo opet n aljeto negdje otic kad budu snizenja da se podmirimo, ono su vec reci snizenjaa, nije ko kod nas....em kvalitetnije......
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 25.5.2012 11:32:58
mamabb
IZVORNA PORUKA: maxus svratila
mamabb
Lijepo fino ih obuj, i odi do radnje, sjedni uzmi takve iste sa police i uporedi prodavacici pred ocima uporedi dvoje cipele, nemoj da te prave budalom. Ja ne bih izasla iz radnje, jos uzmi mobitel i kazi im da zoves trzisnu inspekciju. Sjedi i cekaj.
ma vratila sam ih ja i po treći put al ovi prodavači ne smiju mimo šefice a ona nije blizu i tako ja čekam po 15 dana da mi stigne odgovor. Kupila ih 27.04. evo skoro mjesec dana a ne nosim ih. Rekla sam gospđi Berini da ako ona smatra da su cipele u redu, ja ne, neka ih ostavi sebi i neka ih ona nosi a meni nek vrati pare, ja ću već se snaći za cipele.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 25.5.2012 11:44:26
Nedi
IZVORNA PORUKA: mamabb
mamabb
ma vratila sam ih ja i po treći put al ovi prodavači ne smiju mimo šefice a ona nije blizu i tako ja čekam po 15 dana da mi stigne odgovor. Kupila ih 27.04. evo skoro mjesec dana a ne nosim ih. Rekla sam gospđi Berini da ako ona smatra da su cipele u redu, ja ne, neka ih ostavi sebi i neka ih ona nosi a meni nek vrati pare, ja ću već se snaći za cipele.
A ti lijepo kaži da to zaista nije tvoj problem i da za svoj novac želim ispravne cipele. Sad odmah napiši pritudžbu na email/fax upravi prodavnice. Također napiši da si prevarena i da ces vrlo rado to poslati i na najmanje 50 različitih medija, i kopiju pisma Inspekciji ako bude potrebno. Ha ja...evo ja to sad radim za ves masinu.
Ovih radnji ima u svim vecim gradovima, naravno mi smo zadnji i kod nas ce garant cijene biti visoke. Ja se zadnjih 10 godina snabdjevam kod njih ovako: sjednem na net, ukucam deichmann.de i uzmem sifru cipele, cijenu i posaljem rodbini oni mi uzmu i donesu ili posalju. Najbolje kad odem sama pa se zarovim. Ima i za djecu pravo fine obuce. S sad kvalitet je kao i cijena, neke nosam jednu sezonu, a bas juce komentarisem sa rodicom koja nam je iste uzela, da ja svoje nosam evo vec 5 godina i bas su dale svoje.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 25.5.2012 14:38:43
mamabb
IZVORNA PORUKA: Nedi
IZVORNA PORUKA: mamabb
mamabb
A ti lijepo kaži da to zaista nije tvoj problem i da za svoj novac želim ispravne cipele. Sad odmah napiši pritudžbu na email/fax upravi prodavnice. Također napiši da si prevarena i da ces vrlo rado to poslati i na najmanje 50 različitih medija, i kopiju pisma Inspekciji ako bude potrebno. Ha ja...evo ja to sad radim za ves masinu.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 25.5.2012 14:47:24
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama75
IZVORNA PORUKA: teacher75
i meni su prelijepe, sreca pa sam puuuuno visoka pa ne uzdisem za njima
Ima i ravnih
sarene ravne mi nisu nesto al su im baltanke ove crvene i srebrene divne. moja zaova je kupila sebi ko ove sarene sa petom al crne, super joj izgledaju na nozi al ona niska pa moze