Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 3.9.2012 9:47:38
Emmy
IZVORNA PORUKA: mamabb
IZVORNA PORUKA: Emmy
Moje nove
Dobre, a gdje ih nađe? Moja kona ima sive, al ih nestalo i nisam ih vidjela nigdje.
Mamabb, ja ih kupila u Retru u BBI, snizene, 79 KM, ostale su jos sive cini mi se i crne, ali veci brojevi. Ne znam koji broj nosis, ali sivih je bilo brojeva. Preudobne su, nije peta previse visoka, a i imaju finu platformicu........ manji je model, tako da ja koja nosim 39 sam kupila 40. Sive sam probala 39 i onako, poprilicno su mi bile knap....
Ja sam slične vidjala u Planici (ja imam nešto ovako ali Tamaris). A cijena.. čini mi se oko 140KM. Čekamo dammu da nam odgovori, možda negdje ima jeftinije
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 4.9.2012 12:40:20
irisss
Gdje bi mogla nači duboke kožne tene (do gležnja) ne mora biti neka marka, na ljepljenje, a da nisu baš preskupe Kupila sam jednom na Otoci, b ile oko 40 KM, nosila ih 3 god.sad ih nema
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 5.9.2012 11:02:20
mamabb
Moje nove
Dobre, a gdje ih nađe? Moja kona ima sive, al ih nestalo i nisam ih vidjela nigdje.
Mamabb, ja ih kupila u Retru u BBI, snizene, 79 KM, ostale su jos sive cini mi se i crne, ali veci brojevi. Ne znam koji broj nosis, ali sivih je bilo brojeva. Preudobne su, nije peta previse visoka, a i imaju finu platformicu........ manji je model, tako da ja koja nosim 39 sam kupila 40. Sive sam probala 39 i onako, poprilicno su mi bile knap....
Ihhh znaš kako mi je to blizu i usput-nikako jedino da iz Krajine maksuz raspalim po njih. Fino su ih snizili bile su 149 čini mi se.
Koliko sam ja mogla vidjeti po njihovim radnjama u HR kvalitetna cipele (ali baš kvalitetne) nisu jeftine. Mislim nisu sad ni neke nerealno visoke cifre, ali ne može se nešto dobro dobiti đaba. Ja se njima radujem najviše zbog dječijih cipela jer prodaju marku Elefanten sa kojima sam imala fantastično iskustvo. Generalno su im dobre cipele po dobrim cijenama.
Koliko sam ja mogla vidjeti po njihovim radnjama u HR kvalitetna cipele (ali baš kvalitetne) nisu jeftine. Mislim nisu sad ni neke nerealno visoke cifre, ali ne može se nešto dobro dobiti đaba. Ja se njima radujem najviše zbog dječijih cipela jer prodaju marku Elefanten sa kojima sam imala fantastično iskustvo. Generalno su im dobre cipele po dobrim cijenama
Ma znam ja da ne moze nista kvalitetno dzaba Ali se sjecam da su imali fantasticna snizenja
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 5.9.2012 12:21:55
Emmy
Moje nove
Ihhh znaš kako mi je to blizu i usput-nikako jedino da iz Krajine maksuz raspalim po njih. Fino su ih snizili bile su 149 čini mi se.
, bile su 129 KM, barem ovdje u Sa
Koliko sam ja mogla vidjeti po njihovim radnjama u HR kvalitetna cipele (ali baš kvalitetne) nisu jeftine. Mislim nisu sad ni neke nerealno visoke cifre, ali ne može se nešto dobro dobiti đaba. Ja se njima radujem najviše zbog dječijih cipela jer prodaju marku Elefanten sa kojima sam imala fantastično iskustvo. Generalno su im dobre cipele po dobrim cijenama.
potpisujem lejlu k.meni je njihova radnja sat vremena od kuće i uglavnom kad odem kupujem dječju obuću,sebi sam zadnji put samo uzela torbu od 90km.