|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
6.9.2012 11:19:36   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Bihter

http://namirnice.ba/aktuelnosti/stize-nam-najveci-europski-prodavac-obuce-na-proljece-prva-trgovina-deichmanna-u-bih/ Sta nam se Deichmann i u Bosni otvarauser posted image user posted image user posted image Super,konacno..Oni stvarno imaju dobar izbor obuce a i cjene im stvarno nisu visoke spram Humanica ili Stiefelköniga..superuser posted image

a jel s ezna kad se tačno otvara da ne letimo kupovat kod ovih što nas deru...user posted image

evo gledam na stranici njihovoj čizme namajnje dvoje mogu kupiti po cijeni ovih jednih iz D_K postauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 1251
6.9.2012 11:21:33   
hanabanana
Ja imam sada dvoje.....i ne pada mi napamet ni da izloge gledam, ni ove a ni iduće godine. user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1252
6.9.2012 11:23:34   
Trnoruzica
Deichman se otvara tek u proljece user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 1253
6.9.2012 11:23:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ja imam sada dvoje.....i ne pada mi napamet ni da izloge gledam, ni ove a ni iduće godine. user posted image

pa ja...
ja imam jedne...lažem ako uzmeme u obzir i lakirane imama dvojeuser posted image
al trebam jedne na petu...konačno su mi djeca poraslauser posted image

al kakao vidim cijene...nisu mi baš neophodneuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1254
6.9.2012 11:23:57   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

e dobro...dosta mi ovo što imamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 1255
6.9.2012 11:24:06   
mama75
Ovaj Deichmann nesto kao Retro. Ima i jeftinih i skupih, vjerovatno je i kvalitet proporcionalan cijeni. Ja npr u Retru kupim cipele koje su in samo tu sezonu, pa mi zao dati puno para za njih. Ostalo uglavnom u Planici jer imaju bas super lijepu + udobnu obucu, ali su im cijene user posted image

Neposredna veza do poruke: 1256
6.9.2012 11:24:53   
Hanady RR
uh troje...sad se sjetih jednih antilopnih ih borova sa sniženjauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1257
6.9.2012 11:25:59   
babina beba
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

http://namirnice.ba/aktuelnosti/stize-nam-najveci-europski-prodavac-obuce-na-proljece-prva-trgovina-deichmanna-u-bih/ Sta nam se Deichmann i u Bosni otvarauser posted image user posted image user posted image Super,konacno..Oni stvarno imaju dobar izbor obuce a i cjene im stvarno nisu visoke spram Humanica ili Stiefelköniga..superuser posted image

a jel s ezna kad se tačno otvara da ne letimo kupovat kod ovih što nas deru...user posted image

evo gledam na stranici njihovoj čizme namajnje dvoje mogu kupiti po cijeni ovih jednih iz D_K postauser posted image

Zato ce kod nas i cijene napucati..zar u Bosni moze s normalnim cijenama.

Bihter, kvalitet deichmanna se ne moze porediti sa Humanica obucom ili stiefelkoniga obucom. Deichmanove obuce sam puno kupila a samo po jednu  sezonu nosala jer kavlitet im je takav.  Mada sam jednom na cipele naletila i evo vec 4 sezona, djeci se isplati kupovati tamo jer noga im brzo raste. Uzela sma im skoro pape za vrtic  hello kitty i nakon prvog oblacenja onaj ulozak unutra se odlijepio i one ih came u hodnuiku!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1258
6.9.2012 11:26:58   
Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

e dobro...dosta mi ovo što imamuser posted image

I previse user posted image

Neposredna veza do poruke: 1259
6.9.2012 11:27:06   
hanabanana

uh troje...sad se sjetih jednih antilopnih ih borova sa sniženjauser posted image

Ma ja.....doćemo i do četverih, samo se treba sjetiti....user posted image

Neposredna veza do poruke: 1260
6.9.2012 11:27:27   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

Ovaj Deichmann nesto kao Retro. Ima i jeftinih i skupih, vjerovatno je i kvalitet proporcionalan cijeni. Ja npr u Retru kupim cipele koje su in samo tu sezonu, pa mi zao dati puno para za njih. Ostalo uglavnom u Planici jer imaju bas super lijepu + udobnu obucu, ali su im cijene user posted image

ja iz retra imam troje cipela...
jednima je 3 godine i još služe svrsiuser posted image
al istina smao za pođahkad su svo trojeuser posted image

ali ove cijene su mi strašne...čisto jer ne prate uvijek i kvalitet...sve zato što je dostupna kupovina na rate svima u tim rpodavnicama...

pretprošle sma godine našla tamaris baletanke kožne u sarazu na čaršiji po cijeni 49 Km koje su uredno u astri bile i sad su 105 Km...
ne kontam...al u sarazu nema rata svimauser posted image

treba prošetati...
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1261
6.9.2012 11:28:50   
Hanady RR

a nisma izbrojala one koje mi se više ne noseuser posted image

dobro si ti...
taman mi je što imamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1262
6.9.2012 11:34:40   
ziki

IZVORNA PORUKA: D_K

eh, ne racunam na ovog mog, ionako mi broji da imam previse cipela.. a ne zna da mi bas ove trebaju user posted image user posted image

nije jedini koji broji, evo skoro tačno godina se čudi kako za rođendan ne uzeh telefon koji je izabrao nego ga premuntah za cipele u toj vrijednostiuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1263
6.9.2012 11:41:29   
D_K

a nisma izbrojala one koje mi se više ne noseuser posted image

dobro si ti...
taman mi je što imamuser posted image

sreca pa ima BB da se rjesis onih koje nastojis da potisnes u zaborav user posted image user posted image
onda mozes mirne duse reci ''pa imam samo jedne, one dvoje su mi za suho vrijeme''.. i svi protuargumenti odbijeni user posted image

ja imam dvoje, jedne Mjus od prije dvije sezone, fakat se drze kao nove ali imaju jedan gadan sav na desnoj nozi, ureze mi se u kozu.. Probala sam da ih rasirim kod obucara ali nema fajde..
na ovaj su fazon samo bez ovih kaiscica i sivkaste
http://www.spartoo.co.uk/Mjus-DARY-x95285.php?track_id=affwindow79682&awc=2638_1346924340_54e28eaa8600a5844d505c847f17227b
a jedne imam one nepropusne, ravne goretex ali su tako krute, lijeva noga mi se ukoci.. znala sam ih u kanc. izuvati.. sreca pa sam sama, bilo bi gusenja user posted image
eto, sve sam vam rekla.. sad znate da mi fakat trebaju nove boots user posted image user posted image

< Poruku je uredio D_K -- 6.9.2012 11:43:03 >

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 1264
6.9.2012 11:42:37   
D_K

IZVORNA PORUKA: ziki

eh, ne racunam na ovog mog, ionako mi broji da imam previse cipela.. a ne zna da mi bas ove trebaju user posted image user posted image

nije jedini koji broji, evo skoro tačno godina se čudi kako za rođendan ne uzeh telefon koji je izabrao nego ga premuntah za cipele u toj vrijednostiuser posted image

i onda mu 'provuces kroz usi' kako ti je telefon star i nesto te prekida user posted image
to je pravi pogodak user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1265
6.9.2012 11:49:56   
ziki

i onda mu 'provuces kroz usi' kako ti je telefon star i nesto te prekida user posted image
to je pravi pogodak user posted image user posted image

kupio mi prošle hefte novi telefon od čitavih 25 km, sve ostalo se ne isplati od djeceuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1266
6.9.2012 11:55:09   
D_K
ma meni telefon nije nikakva furka.. i ovaj sto imam kupih prije 2 godine i jos se sama sebi cudim kako dadoh onolike pare.. da sam kupila sebi cizme ne bih se ibretila.. ovako samo za javljanje i porukice i djecije igranje igrica, vala previse.. a cizmoke, to je druga prica user posted image user posted image ..

nego gledam nesto na ovaj fazon.. I''m in love user posted image user posted image
http://www.zalando.co.uk/mjus-scudo-boots-brown-mj111c02a-708.html?wmc=AFF_AW_EN.79682_..&awc=3356_1329759347_2f178317dc18edf08a1183eb21a0ccc4&wmc=AFF44_AW_EN.79682_..&awc=3356_1346925230_995d20ea9e46773d60b46c5ca788df6c
125 funtića, jeftinije nego sto nam ovi nasi tuše..

< Poruku je uredio D_K -- 6.9.2012 11:56:14 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1267
6.9.2012 12:14:04   
D_K
joj ja sam se nakacila na ove, zagledam ovu zadnju sliku, meni se čini da vidim nesto rundavo unutra user posted image user posted image ..
bilesi su i futrovane user posted image user posted image . .sad bih plakala koliko mi pašu..
http://www.zalando.co.uk/mjus-scudo-boots-brown-mj111c02a-708.html?wmc=AFF_AW_EN.79682_..&awc=3356_1329759347_2f178317dc18edf08a1183eb21a0ccc4&wmc=AFF44_AW_EN.79682_..&awc=3356_1346925230_995d20ea9e46773d60b46c5ca788df6c

< Poruku je uredio D_K -- 6.9.2012 12:15:18 >

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1268
6.9.2012 12:16:36   
ziki
sreća pa mi kasni plata a user posted image kartica praznauser posted image user posted image user posted image
ove su mi uh
http://www.zalando.co.uk/art-paris-boots-brown-ar111x006-702.html
http://www.zalando.co.uk/mustang-boots-red-mu311c02r-304.html
mada sam planirala da nista ne kupujem jer imam dvoje+ antilop ne promočive+2 gliježnjača

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1269
6.9.2012 12:21:25   
mama75
Ja sam bas luda zena kada je obuca u pitanju. Obavezno 1x mjesecno kupim sebi po 1 par. mm ne moze da vjeruje da moram imati npr 5 pari "ljetnih" baletanki: bijele, smedje, crne, crvene i sive. Sto je najtuznije nijedne nisu placene ispod 90KM, a rijetko nadjem tako na snizenju jer nosim broj 39 koji se odmah proda. Ali ja sam bas bas slaba na obucu i imam je i previse. Prosle godine sam na snizenju kupila ovakve cizme (190KM placene) i te su mi nove ostale za ovu godinu,
http://www.planika.ba/index.php?lang=ba&sel=5&grupa_main=2&view=3414
ali opet znam da cu morati jos neke uzeti. user posted image

< Poruku je uredio mama75 -- 6.9.2012 12:22:01 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1270
6.9.2012 12:23:10   
mama75

sreća pa mi kasni plata a user posted image kartica praznauser posted image user posted image user posted image
ove su mi uh
mada sam planirala da nista ne kupujem jer imam dvoje+ antilop ne promočive+2 gliježnjača

Ove prve su mi super! Imas u BBI njihovu obucu, eto samo da znas user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1271
6.9.2012 12:29:07   
D_K

ove su mi uh

Ove prve su mi super! Imas u BBI njihovu obucu, eto samo da znas user posted image

šejtane jedan.. reci nema ih ovdje kod nas.. sto nas lozis user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1272
6.9.2012 14:40:26   
Bihter

IZVORNA PORUKA: babina beba

Zato ce kod nas i cijene napucati..zar u Bosni moze s normalnim cijenama.

Bihter, kvalitet deichmanna se ne moze porediti sa Humanica obucom ili stiefelkoniga obucom. Deichmanove obuce sam puno kupila a samo po jednu  sezonu nosala jer kavlitet im je takav.  Mada sam jednom na cipele naletila i evo vec 4 sezona, djeci se isplati kupovati tamo jer noga im brzo raste. Uzela sma im skoro pape za vrtic  hello kitty i nakon prvog oblacenja onaj ulozak unutra se odlijepio i one ih came u hodnuiku!

Pa naravno da ne moze se Deichmann sa Humanicom porediti..ali se i kod njih daju naci markirane cipele koje dodju upole cjene kao kod Humanica,a od istog proizvodjaca su. Ja sam jedne prilike naletila na super sandale u Humanicu koju su kostale 120 eura a u Deichmannu iste takve od Catwalka su bile prvo 70 pa poslje 50user posted image user posted image user posted image Dok od Espirita isto ima super obuce..sandale koje kostaju preko 100 eura kod njih su bile 75..a ja hvala Bogu imam malu nogu pa sam zadnji broj 37 nasla na snizenju za 35 heheuser posted image zato kazem da mi je Deichmann ok..i bas mi je drago ako dodje i do Bosneuser posted image

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 1273
6.9.2012 14:43:43   
mama75
Otvoren Aldo u Titovoj. Danas snizenje 20% aali nisam bas vidjela neke extra komade. Baletanke su 99KM
km

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 1274
6.9.2012 14:51:58   
bellla

Otvoren Aldo u Titovoj. Danas snizenje 20% aali nisam bas vidjela neke extra komade. Baletanke su 99KM
km

user posted image user posted image user posted image

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

forumi
DM

Da li ste član još nekog foruma osim RR?

DA-kojeg (65%)

NE (35%)

Broj svih glasova: 108

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *