|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
18.3.2012 14:04:42   
MAMA MA
Ima li ko iskustva sa LUMBERJACK obucom(kanadska marka)...Svidjele su mi se jedne mokasine u Astri baš ove marke....ali nesto nisam sigurna...nisam nista njihovo nikad uzimala...inace su im modeli preslatki ali neznam kakav je kvalitet?

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1126
19.3.2012 22:51:38   
R&T@
Kupih ove Tamaris...

http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/710/c/1/reset/1.html?tx_shoemanager%5Bcolor%5D=62

Svidjaju mi se sto su vrlo jednostavne, ali mi se cine grube...
Sad ne znam da li je do moje noge "razvaljene" cizmom ili do markeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 1127
20.3.2012 8:15:47   
ziki
Znam da je rano za sandale al da li je ko vodjo ovakve
http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/734/c/1.html?request=1

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1128
20.3.2012 8:22:01   
Miracle*3

IZVORNA PORUKA: tajra

Kupih ove Tamaris...

http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/710/c/1/reset/1.html?tx_shoemanager%5Bcolor%5D=62

Sad ne znam da li je do moje noge "razvaljene" cizmom ili do markeuser posted image

Mislim da se neces pokajati, ja sam ovakve samo brusena koza prosle godine imala, imam ih jos, ali su super, i zatlo cu sad prvo u tamaris da vidim sta imaju. Koliko su sad??

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1129
20.3.2012 8:22:28   
emma.L
Navuče me na stranicu i sad ja hoću ovu torbu http://www.tamaris.de/home/collection/accessories/bags/l/1/detail/282/c/1.html 
user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1130
20.3.2012 8:50:44   
Neca xxx
Tajra, mislim da se neces pokajati. meni je tamaris obuca bas udobna. user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1131
20.3.2012 8:56:47   
Neca xxx
Je li neko negdje vidio ovakve?
http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/613/c/1.html?request=1

Ako ih neko skuzi, neka odmah javi. user posted image user posted image

Joj, Tajra, sto si nam dala link na ovu stranicu! user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1132
20.3.2012 11:34:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Kupih ove Tamaris...

Mislim da se neces pokajati, ja sam ovakve samo brusena koza prosle godine imala, imam ih jos, ali su super, i zatlo cu sad prvo u tamaris da vidim sta imaju. Koliko su sad??

meni je ova tasna predobra, ima li da se kupi kod nas i posto je?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 1133
20.3.2012 11:38:52   
Hanady RR

Kupih ove Tamaris...

tajra samo dok s enavikneš...ja imam ove od poršle godine al tamno plaveuser posted image
preudobne su inače meni je tamaris zakon...samo ganjam njihovu obuću...i raven sma njihove kupilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1134
20.3.2012 11:40:19   
emi7908
Neca imamo isti ukus i ja bih ovakve...user posted image a i torba mi je moćna ...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1135
20.3.2012 11:46:54   
ananas_ze
evo mojihuser posted image
user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1136
20.3.2012 12:05:35   
palachinken

Kupih ove Tamaris...

Kod nas izmedju 105 i 120km, zavisi od radnje.

Meni nakon trudnoce noga narasla pola broja. Sad mi je 39 malo, a u broju 40 peta klepeće za mnom k'o da sam mamine štikle obukla. A probala sam raznih modela štiklica, od tih Tamaris, Kitten pa nekih jacapi modela i sl. Tako mi je žao jer su prelijepe.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 1137
20.3.2012 12:17:03   
ziki
Meni se noga povratila posle nekih 15 mjeseci od poroda br1 ne potpuno al sa 39 na 38(bilo 37). Sad se ne usudjujem da nesto probam. Kao opancice imam od prosle jeseni za jurnjavu sa/za djecom a za posla ce bit avantura nesto nacuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1138
20.3.2012 12:20:49   
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: emi7908

Neca imamo isti ukus i ja bih ovakve...user posted image a i torba mi je moćna ...

Emi7908, zar nisu slatke! ako ih negdje vidis, javljaj. user posted image Nadam se samo da ne nosis broj 41. user posted image Palachinken, meni noga srecom vise nije rasla jer ne bih mogla vise kupovati zenske cipele. Nedavno sam u New Yorkeru kupila jedne broj 42. user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1139
20.3.2012 13:16:19   
Anoniman

Kupih ove Tamaris...

Imam i ja ove, samo smedje. Sad sam smeknula slicen samo teget(imaju i narancaste i zelene, ali opet teget plave cu bolje iskoristiti), ali su nesto jeftinije i malo tanji je djon.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1140
20.3.2012 13:17:07   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Kupih ove Tamaris...

Imam i ja ove, samo smedje. Sad sam smeknula slicen samo teget(imaju i narancaste i zelene, ali opet teget plave cu bolje iskoristiti), ali su nesto jeftinije i malo tanji je djon.

ja gore napisah imam ja te teget od poršle godine...ja ih na sniženju 109 platilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1141
20.3.2012 13:22:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Kupih ove Tamaris...

ja gore napisah imam ja te teget od poršle godine...ja ih na sniženju 109 platilauser posted image

Ja sam svoje smedje platila 115, ne znam koliko su sad. A ove sto smekam su nova kolekcija, cini mi se, ali su dosta jeftinije...Mislim ili 59 ili 79KM. trebam ovih dana da ih pazarim, ako neke druge bolje ne zapikam.user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1142
20.3.2012 13:24:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

evo mojihuser posted image
user posted image

Meni se tako svidjaju ove, ali ne idu na moju nonu. Bila bih ko Paja patakuser posted image

(odgovor članu ananas_ze)
  Neposredna veza do poruke: 1143
2.5.2012 9:58:26   
M kao Mama
Ja sam totalno razočarana, kupih geoksice u Astri prije možda dva mjeseca platila ih 169 KM, primjetila sam da ponekad boje malo , ali neki dan na bosu nogu strahota, baš sam razočarana, jesu kožne zaista noga diše, ne smrdi, ali boji,

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1144
15.5.2012 23:28:02   
draguljče
Kupila sam United Nude cipele, šarene. user posted image Mmmmm, baš sam srećna, odavno ih šmekam. Kolebala sam se između ravnih i onih sa malo nižom štiklom i ove druge su prevagnule. user posted image Da sam ikako mogla oboje....

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1145
15.5.2012 23:56:24   
leona81
http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/633/c/1.html?request=1

http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/675/c/1.html?request=1

ako vidite ove javite mi

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 1146
15.5.2012 23:58:54   
teacher75
i ja bih ove plaveuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1147
16.5.2012 0:06:37   
ziki
IZVORNA PORUKA: ziki

Znam da je rano za sandale al da li je ko vodjo ovakve
http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/734/c/1.html?request=1
da opet priupitam da ko nije naletoe na ove 

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1148
16.5.2012 0:10:22   
Neca xxx
Joj, ja kada odem na Tamarisovu stranicu, raspametim se. Tek tada skontam da kod nas bas i nije tako dobar izbor njihove obuce kao sto sam mislila.

A meni trebaju crvene/bordo baletanke. Ali onako da mocno izgledaju. Skuzila sam jedne odlicne kod dvije djevojke u gradu, antilopne sa nekim ukrasom od sarenih kamencica na prednjem dijelu. Taj ukras je bas onako upecatljiv, iz daljine mi je izgledao kao imitacija kristala. Ali nisam uspjela da otkrijem gdje se prodaju. user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1149
16.5.2012 8:19:48   
mamabb
Ja kupila u planici tamaris cipele prije 20 dana. Obujem ih sutradan na posao i kako hodam osjetim da desnom nogom nekako drugačije stajem, kao da mi se potpetica pomjeri kad stanem. Izujem da vidim šta je, kad imam i šta, potpetica kao da je bila ovlaš zaljepljena, đon se izvlači ispod nje. Ja fino kući prezujem se i u radnju na reklamaciju. Čika što radi kaže mi vidi se da je nešto ''''unutra'''' ispod potpetice nije kako treba i pošalje ih u centralu na reklamaciju. Dođe meni odgovor i cipele nakon 15 dana tek, kao ne uvažavaju reklamaciju. Vratila sam ih ponovo s dopisom. Vala i da sam planinarila u njima ne bih onako poptpeticu odvojila, nigdje zapela nisam, u kancelariji provela cijeli dan a Boga mi nisam ih ni malo platila 105 KM. Sad čekam, valjda neće proći još 15 dana prije nego što mi dođe odgovor. Sramota za Planiku mislila sam da su profesionalniji.
http://www.planika.ba/index.php?lang=ba&sel=5&grupa_main=1&view=3666

< Poruku je uredio mamabb -- 16.5.2012 8:22:52 >

04.12.2008.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *