Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 18.3.2012 14:04:42
MAMA MA
Ima li ko iskustva sa LUMBERJACK obucom(kanadska marka)...Svidjele su mi se jedne mokasine u Astri baš ove marke....ali nesto nisam sigurna...nisam nista njihovo nikad uzimala...inace su im modeli preslatki ali neznam kakav je kvalitet?
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Svidjaju mi se sto su vrlo jednostavne, ali mi se cine grube... Sad ne znam da li je do moje noge "razvaljene" cizmom ili do marke
Mislim da se neces pokajati, ja sam ovakve samo brusena koza prosle godine imala, imam ih jos, ali su super, i zatlo cu sad prvo u tamaris da vidim sta imaju. Koliko su sad??
Svidjaju mi se sto su vrlo jednostavne, ali mi se cine grube... Sad ne znam da li je do moje noge "razvaljene" cizmom ili do marke
Mislim da se neces pokajati, ja sam ovakve samo brusena koza prosle godine imala, imam ih jos, ali su super, i zatlo cu sad prvo u tamaris da vidim sta imaju. Koliko su sad??
meni je ova tasna predobra, ima li da se kupi kod nas i posto je?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 20.3.2012 11:46:54
ananas_ze
evo mojih
Kod nas izmedju 105 i 120km, zavisi od radnje.
Meni nakon trudnoce noga narasla pola broja. Sad mi je 39 malo, a u broju 40 peta klepeće za mnom k'o da sam mamine štikle obukla. A probala sam raznih modela štiklica, od tih Tamaris, Kitten pa nekih jacapi modela i sl. Tako mi je žao jer su prelijepe.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 20.3.2012 12:17:03
ziki
Meni se noga povratila posle nekih 15 mjeseci od poroda br1 ne potpuno al sa 39 na 38(bilo 37). Sad se ne usudjujem da nesto probam. Kao opancice imam od prosle jeseni za jurnjavu sa/za djecom a za posla ce bit avantura nesto nac
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 20.3.2012 12:20:49
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: emi7908
Neca imamo isti ukus i ja bih ovakve... a i torba mi je moćna ...
Emi7908, zar nisu slatke! ako ih negdje vidis, javljaj. Nadam se samo da ne nosis broj 41. Palachinken, meni noga srecom vise nije rasla jer ne bih mogla vise kupovati zenske cipele. Nedavno sam u New Yorkeru kupila jedne broj 42.
Imam i ja ove, samo smedje. Sad sam smeknula slicen samo teget(imaju i narancaste i zelene, ali opet teget plave cu bolje iskoristiti), ali su nesto jeftinije i malo tanji je djon.
Imam i ja ove, samo smedje. Sad sam smeknula slicen samo teget(imaju i narancaste i zelene, ali opet teget plave cu bolje iskoristiti), ali su nesto jeftinije i malo tanji je djon.
ja gore napisah imam ja te teget od poršle godine...ja ih na sniženju 109 platila
ja gore napisah imam ja te teget od poršle godine...ja ih na sniženju 109 platila
Ja sam svoje smedje platila 115, ne znam koliko su sad. A ove sto smekam su nova kolekcija, cini mi se, ali su dosta jeftinije...Mislim ili 59 ili 79KM. trebam ovih dana da ih pazarim, ako neke druge bolje ne zapikam.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 2.5.2012 9:58:26
M kao Mama
Ja sam totalno razočarana, kupih geoksice u Astri prije možda dva mjeseca platila ih 169 KM, primjetila sam da ponekad boje malo , ali neki dan na bosu nogu strahota, baš sam razočarana, jesu kožne zaista noga diše, ne smrdi, ali boji,
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.5.2012 23:28:02
draguljče
Kupila sam United Nude cipele, šarene. Mmmmm, baš sam srećna, odavno ih šmekam. Kolebala sam se između ravnih i onih sa malo nižom štiklom i ove druge su prevagnule. Da sam ikako mogla oboje....
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 16.5.2012 0:10:22
Neca xxx
Joj, ja kada odem na Tamarisovu stranicu, raspametim se. Tek tada skontam da kod nas bas i nije tako dobar izbor njihove obuce kao sto sam mislila.
A meni trebaju crvene/bordo baletanke. Ali onako da mocno izgledaju. Skuzila sam jedne odlicne kod dvije djevojke u gradu, antilopne sa nekim ukrasom od sarenih kamencica na prednjem dijelu. Taj ukras je bas onako upecatljiv, iz daljine mi je izgledao kao imitacija kristala. Ali nisam uspjela da otkrijem gdje se prodaju.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 16.5.2012 8:19:48
mamabb
Ja kupila u planici tamaris cipele prije 20 dana. Obujem ih sutradan na posao i kako hodam osjetim da desnom nogom nekako drugačije stajem, kao da mi se potpetica pomjeri kad stanem. Izujem da vidim šta je, kad imam i šta, potpetica kao da je bila ovlaš zaljepljena, đon se izvlači ispod nje. Ja fino kući prezujem se i u radnju na reklamaciju. Čika što radi kaže mi vidi se da je nešto ''''unutra'''' ispod potpetice nije kako treba i pošalje ih u centralu na reklamaciju. Dođe meni odgovor i cipele nakon 15 dana tek, kao ne uvažavaju reklamaciju. Vratila sam ih ponovo s dopisom. Vala i da sam planinarila u njima ne bih onako poptpeticu odvojila, nigdje zapela nisam, u kancelariji provela cijeli dan a Boga mi nisam ih ni malo platila 105 KM. Sad čekam, valjda neće proći još 15 dana prije nego što mi dođe odgovor. Sramota za Planiku mislila sam da su profesionalniji. http://www.planika.ba/index.php?lang=ba&sel=5&grupa_main=1&view=3666