Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
odlične, oba para mi se svidjaju.. ja sam ovaj drugi model uzela, ali samo sto su skroz crne..koliko rece da sad ove bas kostaju? jesu li one 29KM da se roknem
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 14:19:16
palachinken
Jesu, i crne takodjer. Imas na stranici sve modele i sve cijene. Ja se samo nadam da ima i kod nas u prodaji. Joj jedva čekam da zvoni pa da trknem do radnje.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 14:25:51
Rabi
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ma nista ne kazem, nego ucinilo mi se da me zahebavas, jer pise cijena pored slike A koliko si ih platila tvoja licna stvar
nisam skontala tu cijenu pored slike Boga mi u prvi momenat..jos gledala da stavim sliku gdje nema cijene da me ne proglasite snobom i ti me izofira mislis na ovu cijenu u RSD? ja ti to ne znam ni konvertovati u nase pare
Samo podijeli sa 50
ih, ti bi da ja dijelim ja sam ih platila na snizenju 160KM, naravno da nije tajna, pa pobogu svako ode u radnju i pita koliko su..tja i sliku stavih ..nisu opet jeftine svjesna sam toga, ali bogme meni čizme mogu biti sto godina i mislim da je isplativa investicija
Ma nije puno pocy,kad su u pitanju cizme! i ja licno bih dala ali mi za gumenjake puno
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 14:34:15
pocahontas
rabi, nemoj sad da mi udaras na savjest i ja se dugo kontam, i onda skontam hebeš ga...kvalitetne su, koristicu ih fakat puno, puno sezona jer je model vječan i osim toga neće mi smrditi na jeftinu gumu..a lijepo i izgledaju..ne izgledaju bas kao klasicni gumenjaci moraš priznati
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 14:35:24
pocahontas
IZVORNA PORUKA: palachinken
Jesu, i crne takodjer. Imas na stranici sve modele i sve cijene. Ja se samo nadam da ima i kod nas u prodaji. Joj jedva čekam da zvoni pa da trknem do radnje.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 14:38:54
palachinken
Meni vala za dobru čizmu nikad nije žao dati. Od prve plate sam kupila preskupe gležnjerice i još uvijek su čitave, lijepe, udobne i moderne. I za patike, ni tu ne žalim, jer ih nosim godinama. A ove sandalice i sezonske cipeliće, to kupujem pod parolom Bolje troje jeftine nego jedne skupe
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 14:43:51
pocahontas
Meni vala za dobru čizmu nikad nije žao dati. Od prve plate sam kupila preskupe gležnjerice i još uvijek su čitave, lijepe, udobne i moderne. I za patike, ni tu ne žalim, jer ih nosim godinama. A ove sandalice i sezonske cipeliće, to kupujem pod parolom Bolje troje jeftine nego jedne skupe
ma ja nisam isključiva, ali generalno volim imati kvalitetne čizme, da me ne izdaju kad se najmanje nadaš..moraju biti kvalitetne i udobne...ne smiju smrditi niti biti klimave štikle koja može svaki čas da otpadne..užas...ali i takvih cura i čizmi sam vidjala na ulici..otpala joj stikla..bolje onda ravne u tom slucaju
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 14:47:22
Rabi
rabi, nemoj sad da mi udaras na savjest i ja se dugo kontam, i onda skontam hebeš ga...kvalitetne su, koristicu ih fakat puno, puno sezona jer je model vječan i osim toga neće mi smrditi na jeftinu gumu..a lijepo i izgledaju..ne izgledaju bas kao klasicni gumenjaci moraš priznati
ma bezi tamo bona Nek si ti njih sebi kupila, prelijepe su Mozda bih i ja isto uradila da mi nisu potrebnije neke hobicne ciMze pusa
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 14:48:54
Rabi
ma ja nisam isključiva, ali generalno volim imati kvalitetne čizme, da me ne izdaju kad se najmanje nadaš..moraju biti kvalitetne i udobne...ne smiju smrditi niti biti klimave štikle koja može svaki čas da otpadne..užas...ali i takvih cura i čizmi sam vidjala na ulici..otpala joj stikla..bolje onda ravne u tom slucaju
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 14:53:24
palachinken
IZVORNA PORUKA: Rabi
Ma nista ne kazem, nego ucinilo mi se da me zahebavas, jer pise cijena pored slike A koliko si ih platila tvoja licna stvar
nisam skontala tu cijenu pored slike Boga mi u prvi momenat..jos gledala da stavim sliku gdje nema cijene da me ne proglasite snobom i ti me izofira mislis na ovu cijenu u RSD? ja ti to ne znam ni konvertovati u nase pare
Samo podijeli sa 50
ih, ti bi da ja dijelim ja sam ih platila na snizenju 160KM, naravno da nije tajna, pa pobogu svako ode u radnju i pita koliko su..tja i sliku stavih ..nisu opet jeftine svjesna sam toga, ali bogme meni čizme mogu biti sto godina i mislim da je isplativa investicija
Ma nije puno pocy,kad su u pitanju cizme! i ja licno bih dala ali mi za gumenjake puno
Rabi, guma glavu čuva
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 15:00:15
bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: doublemum
Niko obuću ne kupuje
uh gdje me nađe... sad sam upravo otišla u TH u BBI i kupih gumene čizme stvarno su strava iako su gumene i stvarno se vidi da su kvalitetne..kupih da ih imam do kraja života.. postavljene platnom i kožom unutra, kožni rubovi vanjski, gumeni naravno dole...ma kvalite i mrakača http://www.bestshopmagic.com/shopping/zenske-stvari/obuca/cizme/gumene/2771/n-fashion-cizme
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 17:19:42
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: bellla
Tommy Hilfiger btw cizme su mrak,predobre,licno imam njihovh par tena super kvalitetne;)
Aaaaaaaaaa. Tnx. A u tu radnju rijetko zalazim. Ne svidjaju mi se one njihove muzejske cijene, a i kada udjem i vidim cijenu odjece, skoro nikada ne produzim dalje do cipela. Zato je i nisam ubrajala u prodavnicu cipela.