Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 13:01:29
pocahontas
IZVORNA PORUKA: doublemum
Niko obuću ne kupuje
uh gdje me nađe... sad sam upravo otišla u TH u BBI i kupih gumene čizme stvarno su strava iako su gumene i stvarno se vidi da su kvalitetne..kupih da ih imam do kraja života.. postavljene platnom i kožom unutra, kožni rubovi vanjski, gumeni naravno dole...ma kvalite i mrakača http://www.bestshopmagic.com/shopping/zenske-stvari/obuca/cizme/gumene/2771/n-fashion-cizme
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 13:05:50
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pocahontas
Niko obuću ne kupuje
uh gdje me nađe... sad sam upravo otišla u TH u BBI i kupih gumene čizme stvarno su strava iako su gumene i stvarno se vidi da su kvalitetne..kupih da ih imam do kraja života.. postavljene platnom i kožom unutra, kožni rubovi vanjski, gumeni naravno dole...ma kvalite i mrakača http://www.bestshopmagic.com/shopping/zenske-stvari/obuca/cizme/gumene/2771/n-fashion-cizme
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 13:10:07
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Lady26
Koliko ih plati majke ti Ove su preko 300KM na slici
jel Boga ti? nisam to upratila..i meni pise na kutiji da su bile 320 ali naravno da ih nisam toliko platila... ja kupujem i imam debelu sreću na sniženjima a ne smijem vam ni reći da sam jos jedne kožne na štiklu uzela crne, isto TH neki dan
i muzu neke gleznjerice uh, moram sad malo ohanuti..da ne bih otisla u stečaj ili likvidaciju od strane pojedinih
< Poruku je uredio pocahontas -- 9.3.2012 13:13:48 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 13:34:54
pocahontas
Nego ima li meni iko odgovoriti na post na prethodnoj starnici a za pare-valjda će se donator javiti
misliš sponzor ja ti ne bih znala odgovoriti..neki dan uđoh u gemu i istjeraše me tete, kaže ne može, primamo novu robu..ja sva sa upitnicim iznad glave
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 13:48:59
salmy
Prije dvije godine sam u Dubrovniku kupila sandale u planet obicu(kod nas nisu bili)ja sam zadovljna bila,djecaku sam tene kupila i super su....za tu cjenu su prva liga Gema? meni je ona prenapucana sa cjenom(znam gazdaricu,znam odakle ide roba) troduplo je skuplja nego sto bi trebala da bude Zamisli situaicju kupis Armanijeve cizme(platis uzas) pukne rajfeslus,ona kaze:ma nema problema odnesi ti njih obucaru da ti zamjeni???cuj obucaru da stavi rajfeslus od 5KM,na cizme preko 700KM na snizenju Druga stavr,kupila cipele kod nje....jedna super druga mala mislim nidje veze. Za mene je Gema i dosta mojih prijateljica je imalo istu srecu/nesrecu prodaje dupljake za malo bogatsvo
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 13:55:54
pocahontas
Ma nista ne kazem, nego ucinilo mi se da me zahebavas, jer pise cijena pored slike A koliko si ih platila tvoja licna stvar
nisam skontala tu cijenu pored slike Boga mi u prvi momenat..jos gledala da stavim sliku gdje nema cijene da me ne proglasite snobom i ti me izofira mislis na ovu cijenu u RSD? ja ti to ne znam ni konvertovati u nase pare
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 13:57:09
Lady26
Ma nista ne kazem, nego ucinilo mi se da me zahebavas, jer pise cijena pored slike A koliko si ih platila tvoja licna stvar
nisam skontala tu cijenu pored slike Boga mi u prvi momenat..jos gledala da stavim sliku gdje nema cijene da me ne proglasite snobom i ti me izofira mislis na ovu cijenu u RSD? ja ti to ne znam ni konvertovati u nase pare
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.3.2012 14:04:00
pocahontas
Samo podijeli sa 50
ih, ti bi da ja dijelim ja sam ih platila na snizenju 160KM, naravno da nije tajna, pa pobogu svako ode u radnju i pita koliko su..tja i sliku stavih ..nisu opet jeftine svjesna sam toga, ali bogme meni čizme mogu biti sto godina i mislim da je isplativa investicija