Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 23.1.2012 18:24:36
NINNICA
curke ja 90% odjece i obuce kupujem preko e bay-a, doduse stize mi na njemacku adresu ali mislim da se moze srediti i dostava do bih. Prvo sto su stvarcice kvalitetnije, drugo sto su 70% jeftinije, a kad obuces nesto mozes biti siguran da istu stvar nece nositi pola grada, jer da se razumijem imamo u rh glave 10 prodavnica kvalitetne robe gdje se svi oblace. Toliko sam zadovoljna da setajuci gradom uopce mi i ne naumpadne da udjem u neku prodavnicu pogledam koju stvarcicu
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 23.1.2012 18:43:39
leona81
IZVORNA PORUKA: NINNICA
curke ja 90% odjece i obuce kupujem preko e bay-a, doduse stize mi na njemacku adresu ali mislim da se moze srediti i dostava do bih. Prvo sto su stvarcice kvalitetnije, drugo sto su 70% jeftinije, a kad obuces nesto mozes biti siguran da istu stvar nece nositi pola grada, jer da se razumijem imamo u rh glave 10 prodavnica kvalitetne robe gdje se svi oblace. Toliko sam zadovoljna da setajuci gradom uopce mi i ne naumpadne da udjem u neku prodavnicu pogledam koju stvarcicu
jako malo robe se moze naruciti na adrese u BiH, ali i ja narucujem a ebaya, doduse engleskog
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 23.1.2012 18:58:35
NINNICA
a jel, a moze iz engleskog? nikad se nisam zanimala za neki drugi do njemackog, i stvarno kad vidis cijene i kvalitet, i onda stvari koje nam prodaju u bih i po kojim cijenama....sramota. Ja sam u Njemackoj u Orsey-u kupovala kaputice po 17 eura a ovdje isti po 90 km
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 23.1.2012 20:35:37
teacher75
IZVORNA PORUKA: NINNICA
ja se ne bih nikada usudila da narucim obucu a da ne probam kako to stoji na nozi
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.1.2012 1:44:58
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: new mama
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Ja se danas zaljubila u ove...
Ja imam ovakve slicne ali mcKinley i odlicne su,ne klizu se,ne propustaju,ja prezadovoljna
isto slične...čak i vizuelno ljepše od ovih...u intersportu kupila ne porpuštaju to su moje za planine...al kako ja živim na planini haman početo u njima oko kuće se igram
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 24.1.2012 9:12:06
NINNICA
Pretezno kad mi se svidi neki model, slican nadjem kod nas cisto da vidim kako bi mi to izgledalo na nozi, kratke cizmice su kratke cizmice gdje god da probas, svar je u boji ili neobicnim detaljima sto mene privuce a recimo sto se slabo moze naci na nasem trzistu, sve je na isti fazon a ako i ima cijene su 3 puta vece. doduse nisam cipele nikad kupovala jer imam usku nogu, al cizmice su uvijek usudim kupiti ili gladijatorke recim.