Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.5.2011 17:28:25
enči80
Evo mojih novih ljubimica
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.5.2011 22:13:31
emma.L
Baš mi se sviđaju. Stalno virkam ovdje i divim se petama koje nosite . Ja u Mostaru ostavila zauvijek sve štikle što sam imala, noge me izdaju lagano, pogotovo sada . Vene me ubiše na petama i uvijek sam skoro u ravnom. Večeras sam se ponovila u Peku, slatke i udobne opet ravne cipelice , mislim sretna sam jer sam barem probala nekoliko s petom.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.5.2011 22:27:16
enči80
Hvala skvo,emma I crveno ali navijam za ŽELJU.
Ja sam rekla nikad više u skroz ravno,barem samo malo petice.Mene samo interesuju one cipele/sandale sa platformom da li su udobne koliko žene govore da jesu.Baš sam u Astri gledala i imaju baš dvoje -troje lijepe sa tom platformom ali kad nisam nikad imala nisam ih ni uzela i kao da sam negdje pričotala da se može usmrditi onaj pluto???
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.5.2011 22:41:50
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: enči80
Ja sam rekla nikad više u skroz ravno,barem samo malo petice.Mene samo interesuju one cipele/sandale sa platformom da li su udobne koliko žene govore da jesu.Baš sam u Astri gledala i imaju baš dvoje -troje lijepe sa tom platformom ali kad nisam nikad imala nisam ih ni uzela i kao da sam negdje pričotala da se može usmrditi onaj pluto???
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.5.2011 22:52:14
teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.5.2011 22:56:31
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.6.2011 20:41:43
Tasha11
Najvise nosim patike, sem sada kada su ekstremne vrucine, pa su i japanke suvisne. Nike mi je najdrazi, pa najcesce to i biram. Mogu reci da u Djaku ima povoljne obuce, ali treba naleteti.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 3.8.2011 14:08:51
DM
Super su Hanady-samo meni bi trebale malo zatvorenije"! Imala sam jedne tamarisove crne, ravne(njih je bilo i baletanki na taj kalup9 i nosala ih 6 god, počela da propuštaju-žao mi ih pravo! Vidjela sam u planici jednom u grandu iste samo broj manji, snižene .....
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 3.8.2011 14:16:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum
Super su Hanady-samo meni bi trebale malo zatvorenije"! Imala sam jedne tamarisove crne, ravne(njih je bilo i baletanki na taj kalup9 i nosala ih 6 god, počela da propuštaju-žao mi ih pravo! Vidjela sam u planici jednom u grandu iste samo broj manji, snižene .....
e ako misliš na one tamarisove što imaju preko gore kao dva-tri kaiša... ima ih u onoj radnji kod vječne vatre... ja imama te do prošle godine
one su mi više sportske pa mi nekada nedaju na suknju na posao
one su 75 sada
ja sma ih 119 platila čini mi se
a lady ove druge su mi samo jer su lak...ja lak volim staršno...pa da mogu uletiti u eleganciju a da ne moram štiklu...jer moja mladost i moja kičma počele su dobro birati
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 3.8.2011 14:31:43
DM
Ma ja te sportske ali bez kajšića a evo mojih mimicaKLIK-poput ovih su, samo prošivene drugačije(ne mogu sliku nikako da uploadujem)! Ja, kupljene u brovu/astri-snižene na 75 KM!
< Poruku je uredio doublemum -- 3.8.2011 14:39:41 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 1.11.2011 16:43:57
Medi_87
Moze li mi ko reci gdje kupiti kvalitetne cipele muške za odrasle, posto mm ima ravna stopla i malo siru nogu pa neke koje bi odgovarale nije bitna cijena ali mora biti do 150 km