|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
13.5.2011 13:10:04   
salmy
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: salmy

ja navikla na spicastu obucuuser posted image user posted image sve drugo kad obucem izgledam cudno,isto patka! pokusavam se odviknuti od simija ali slabo mi ide.Za moj oblik prstiju simi je idealan,baletanke bas volim ali me ubise prstiuser posted image user posted image

e ja nasla takve balatanke platila ih 56 km al halal im svaka markauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni su problem prsti i mrtva kost na lijevoj noziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al ove baletanke mi udobne ko rukaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a gdje si nasla? mislim mozes ti u Mouser posted image  isto veliki prst,hahahhahahama cirkus.A mrtvu kost sam dobila od obuce manjih brojeva( jer nije bilo mog broja),a ja mahnita pa kupim! i vise hebo modu odose noge u krivouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 951
13.5.2011 13:13:48   
Anoniman
salmy jest sve isto ko kod tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas smo blesave pih.ima ih u wendy i felicita..stari i novi trzniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znas ti dje je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 952
13.5.2011 13:14:43   
salmy

salmy jest sve isto ko kod tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas smo blesave pih.ima ih u wendy i felicita..stari i novi trzniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znas ti dje je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ah znamuser posted image user posted image user posted image kad ti bude zgodno da stavis sliku?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 953
13.5.2011 13:16:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

ah znamuser posted image user posted image user posted image kad ti bude zgodno da stavis sliku?

moRe vecerasuser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 954
13.5.2011 13:23:35   
mama75
salmy mogu li ove:
user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 955
13.5.2011 13:25:15   
salmy
IZVORNA PORUKA: mama75

salmy mogu li ove:
user posted image

mogu samo druga bojicauser posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 956
13.5.2011 13:27:10   
mama75
Ova npr?
greska
user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 957
13.5.2011 13:29:26   
vjestica
meni su sandale bolna tačka
ne zbog žuljeva, ja nosim samo ravno i udobno, eventualno mala petica, ali ne mogu da nađem odgovarajuće
trebaju mi ravne bijele sandale pristojne cijene (nadaje mi se 100 km za nešto što ću kratko nositi)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 958
13.5.2011 13:31:40   
salmy

Ova npr?
greska
user posted image

ove su dobre,cak mi se i boja sviđauser posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 959
13.5.2011 13:34:02   
ziki
IZVORNA PORUKA: vjestica

ne zbog žuljeva, ja nosim samo ravno i udobno, eventualno mala petica, ali ne mogu da nađem odgovarajuće
trebaju mi ravne bijele sandale pristojne cijene (nadaje mi se 100 km za nešto što ću kratko nositi)

dobrodošla u klub, ako nađeš javi

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 960
13.5.2011 13:34:21   
mama75
Cijena sitnica. Oko 150Km user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 961
13.5.2011 13:34:44   
vjestica
IZVORNA PORUKA: ziki

ja se nadala da će ovdje neko znati user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 962
13.5.2011 13:34:59   
Blue rose RR
Ja nemogu više od sat vremena nositi cipele na "špiC", jer imam problema sa noktima koji su skloni urastanju.

Ali ove crvene mame poglede i uzdahe :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 963
13.5.2011 13:37:55   
Anoniman

ja se nadala da će ovdje neko znati user posted image user posted image user posted image user posted image

ima u mostaruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bjele,ravne,udobneuser posted image i cijena raznihuser posted image

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 964
13.5.2011 13:48:07   
salmy
Ovim sandalama i cipelama ima 10goduser posted image user posted image  toliko su udobne posebno cipele,dvije godine ih nisam nosila,ove se nadam da hocu! i opet su moderne....10god 

user posted image

Sanadale su mi super,i model i peta(idu uz sve),pozeljela sam se pete

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 965
13.5.2011 13:51:57   
ziki

ima u mostaruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bjele,ravne,udobneuser posted image i cijena raznihuser posted image

Jes da bih poznala tebe i ostale herke al mislim da bi me sandale koštale oooo dok svo četvoro stignemo do Mostara(dok ne bude četvoro nema mrdanja)user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 966
13.5.2011 13:53:34   
vjestica
ima li šta bliže od  Mostara user posted image user posted image
ma vala sad gledam  razne kolekcije, ništa mi se ne sviđa user posted image
cijele jedne sandale su mi se svidjele, ali im ne valja cijena user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 967
13.5.2011 13:56:33   
M kao Mama

salmy mogu li ove:
user posted image

i ove

Ova npr?
greska
user posted image

su divne, samo da im je petica malkice viša, imam osjećaj da ova peta zabacuje unazad

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 968
13.5.2011 20:46:20   
zvončica
Ovo su moje sandale lagane k'o perce i nove cipelice...kupila neki dan u Cipelicima :)
user posted image user posted image  user posted image
user posted image Links to share your image: user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 969
19.5.2011 12:12:10   
M kao Mama
http://astra.ba/index.php?id=12&article=14700

ja ove pazarila, prije neki dan, zaista ima istine da su njihovi modeli posebni,

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 970
19.5.2011 12:35:46   
Lady26
Mama alma, jel im ovo cijena....skidam kapu ako si ih ovoliko platila....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 971
19.5.2011 12:38:08   
M kao Mama
Jeste Bogami, ja sam po pitanju obuče luđak, volim da mi je kvalitetna i udobna, kako sebi kupujem, tako i djetetu, mada da se razumijemo ganjam i sniženja, te su mi još draže, nadam se da će me ove služiti barem dvije godine

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 972
19.5.2011 12:42:58   
Lady26
Kazem skidam kapu....
Ja cu dati do 150KM sve preko mi je user posted image uh....ko moze svaka cast....user posted image

user posted image

Ja sam ove kupila u Planici, cini mi se 115KM...ko da sam kupila prosle godine, ne prosli mjesec user posted image
I sad su mi bas dobre....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 973
19.5.2011 13:03:20   
M kao Mama
Zato ima kartica za odgođeno plačanje

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 974
19.5.2011 13:04:58   
Lady26
user posted image Zato ja imam na rate user posted image , mm i ja se obukli a necu ni osjetiti kroz platu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *