Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.5.2011 13:10:04
salmy
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: salmy
ja navikla na spicastu obucu sve drugo kad obucem izgledam cudno,isto patka! pokusavam se odviknuti od simija ali slabo mi ide.Za moj oblik prstiju simi je idealan,baletanke bas volim ali me ubise prsti
e ja nasla takve balatanke platila ih 56 km al halal im svaka marka meni su problem prsti i mrtva kost na lijevoj nozi al ove baletanke mi udobne ko rukavice
a gdje si nasla? mislim mozes ti u Mo isto veliki prst,hahahhahahama cirkus.A mrtvu kost sam dobila od obuce manjih brojeva( jer nije bilo mog broja),a ja mahnita pa kupim! i vise hebo modu odose noge u krivo
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.5.2011 13:29:26
vjestica
meni su sandale bolna tačka ne zbog žuljeva, ja nosim samo ravno i udobno, eventualno mala petica, ali ne mogu da nađem odgovarajuće trebaju mi ravne bijele sandale pristojne cijene (nadaje mi se 100 km za nešto što ću kratko nositi)
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.5.2011 13:34:02
ziki
IZVORNA PORUKA: vjestica
meni su sandale bolna tačka ne zbog žuljeva, ja nosim samo ravno i udobno, eventualno mala petica, ali ne mogu da nađem odgovarajuće trebaju mi ravne bijele sandale pristojne cijene (nadaje mi se 100 km za nešto što ću kratko nositi)
dobrodošla u klub, ako nađeš javi
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.5.2011 13:34:44
vjestica
IZVORNA PORUKA: ziki
ja se nadala da će ovdje neko znati
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.5.2011 13:37:55
Anoniman
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.5.2011 13:51:57
ziki
IZVORNA PORUKA: noa
ja se nadala da će ovdje neko znati
ima u mostaru bjele,ravne,udobne i cijena raznih
Jes da bih poznala tebe i ostale herke al mislim da bi me sandale koštale oooo dok svo četvoro stignemo do Mostara(dok ne bude četvoro nema mrdanja)
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 19.5.2011 12:38:08
M kao Mama
Jeste Bogami, ja sam po pitanju obuče luđak, volim da mi je kvalitetna i udobna, kako sebi kupujem, tako i djetetu, mada da se razumijemo ganjam i sniženja, te su mi još draže, nadam se da će me ove služiti barem dvije godine