Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 19.2.2012 9:17:03
ElmaB
Pogledaj u Astrinim prodavnicama, oni znaju imati njihovih modela. Njihova najopremljenija prodavnica ti je na slatkom ćošetu, pored slastičarne Dalas.
Nema draguljče-i ja htjela ovakve(htjela sam nekad i cipele nj na ovaj fazon,ali ih ne dobavljaju u BiH)tako mi rekli u prodavnici, a nedavno sam slala i mail Ivančici(bile su na nekom sniženju)-kod nas ih nema i nedostavljaju u BiH(mislim sa web shopa)!
Nema draguljče-i ja htjela ovakve(htjela sam nekad i cipele nj na ovaj fazon,ali ih ne dobavljaju u BiH)tako mi rekli u prodavnici, a nedavno sam slala i mail Ivančici(bile su na nekom sniženju)-kod nas ih nema i nedostavljaju u BiH(mislim sa web shopa)!
Hvala ti puno. Ali imaju na jednom mjestu skoro, ali baš skoro iste, samo u smeđoj i crnoj boji, nisu šarene. Koštaju 80 KM.
Hvala ti puno. Ali imaju na jednom mjestu skoro, ali baš skoro iste, samo u smeđoj i crnoj boji, nisu šarene. Koštaju 80 KM.
Boogaloo čizme ja kupujem u Borovu (BBI), mislim da se drugačije zove radnja u BBI, ali je to Borovo, prvi sprat, pored radnje Accessorize. Nemaju sav asortiman, ali ja sam do sada tamo kupila 2 para čizama Boogaloo.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 20.2.2012 11:27:19
draguljče
doublemum, imaju i cipele iste, bar su bile. Provjeriću danas pa ću ti javiti. Svratiću kad pođem s posla. Butik je na Palama u Konzumu na spratu, zove se Baja. Obuća je jako, jako kvalitetna i kožna naravno, pravi se u Derventi za Italiju. Imaju super modela, a pravo pristupačnih upravo zato što se ne plaćaju razne dažbine.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.2.2012 8:12:35
Mala Selma
Emmy ja sebu juce kupila gumenjake, futrovane, tigraste i kostale su 22,90Km u cipelicima na A.Polju .Jutros sam dosla u njima na posao i nisu propustile, a nisu lose ni esteski .
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.2.2012 8:17:31
Emmy
Mala Selma hvala ti , evo jutros razgledala izloge prije posla, leti oko na gumenjake u Gemi, ali što kokuz može namisliti . U Izboru vidjela samo jedne i ne svidjaju mi se, danas na pauzi jos malo pogledam. A u cipelice onda svratim po povratku s posla. Sutra konacni izvjestaj
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.2.2012 8:21:41
Mala Selma
Ej moja Emmy, moramo se prostreti koliko nam je jorgan dug .Ja sam vidjela divne isto u gemi i na ebayu, ali nemrem sad sebi priustiti , tako da su ove tigraste super p.s.jesi li vidjela moju rezervaciju na BB?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.2.2012 8:27:23
Emmy
IZVORNA PORUKA: Mala Selma
Ej moja Emmy, moramo se prostreti koliko nam je jorgan dug .Ja sam vidjela divne isto u gemi i na ebayu, ali nemrem sad sebi priustiti , tako da su ove tigraste super p.s.jesi li vidjela moju rezervaciju na BB?
Sve znam . Potvrdila rez na BB.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.2.2012 8:48:48
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mala Selma
Emmy ja sebu juce kupila gumenjake, futrovane, tigraste i kostale su 22,90Km u cipelicima na A.Polju .Jutros sam dosla u njima na posao i nisu propustile, a nisu lose ni esteski .
joj i ja bih jedne gumenjake, ali neke bas sto kazes da nisu lose estetski
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.2.2012 8:55:04
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Emmy
Mala Selma hvala ti , evo jutros razgledala izloge prije posla, leti oko na gumenjake u Gemi, ali što kokuz može namisliti . U Izboru vidjela samo jedne i ne svidjaju mi se, danas na pauzi jos malo pogledam. A u cipelice onda svratim po povratku s posla. Sutra konacni izvjestaj
koliko kostaju te u Gemi gumene? jer ja sam vidjela u Bati isto polugumene i mislim da nisu bas paprene bile, barem sad na snizenju...
ja sam jedne nanisanila u TH ali su brate skupe za gumenjake.. ali kad razmislim kako je to fakat bas dugorocna investicija (kontam ih jednom u zivotu kupiti jer mi noga nece rasti, a gumenjaci ko gumenjaci ne izlaze iz mode), bice da ce me prenijeti
Inače, ovakve imaju bijele, zelene i pink (koje sam ja htjela, ali samo imaju 41 ). Ima raznih varijanti gumenjaka, ove kao moje samo imaju još veličine 40 i 41. Također imaju lijepe futrovane šarene ali samo manji brojevi (36). Ima još bombastičnih modela koji su sa 179 KM sniženi na 69 KM. Uglavnom, imaju neku promotivnu prodaju, dosta ima pristupačnih modela. Hajmo drage
Inače, ovakve imaju bijele, zelene i pink (koje sam ja htjela, ali samo imaju 41 ). Ima raznih varijanti gumenjaka, ove kao moje samo imaju još veličine 40 i 41. Također imaju lijepe futrovane šarene ali samo manji brojevi (36). Ima još bombastičnih modela koji su sa 179 KM sniženi na 69 KM. Uglavnom, imaju neku promotivnu prodaju, dosta ima pristupačnih modela. Hajmo drage