Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2014 17:18:45
vanchi88
da li je tvoja posteljica nisko ako je s prijeda?
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2014 17:18:47
Andy_Bec23
Ja sam bila do 14 u lutanju.. Dosla kuc sa mom napraviöe jest i jele i öegla spavat ... Sad ustala .. Boli me ruka ajme :( Moj malac danas jedva se javio par puta pa jer to normalno??
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2014 17:45:03
vanchi88
bejbi da, tebe pitam meni je tako receno na ultrazvuku u 20oj nedelji. al kasnije niko nista nije spomenuo
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2014 17:54:20
marinčii
VANCHII ajde javis mi sutra kako izgleda taj bris i jel bolno? ANDY draga sve bebe imaju neki svoj ritam jedino ako se nesto bas pronjeni odjedanput onda se javi doktoru,al koliko znam tvoj bebac je cijelo vrijeme mirniji a ovaj moj bas lumpuje tako da sve je to normalno. BEJBIBI ne ide se na carski zbog posteljice sprijeda ,meni je u prvoj i u ovoj trusnoci sprijeda i prvi put sam rodila prirodno,jedino ako prekriva usce grlica to se zove placenta previa onda se ide se na carski. LEME znaci mali tvrdoglavko se nije okrenuo,a sta se moze hvala Bogu pa postoji i carski nemoj se sekirati
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2014 18:18:10
leme
Na carski idem jer je zasjeo guzom umjesto da dubi na glavi a posteljica nema veze s tim,samo ako je previa onda je kriticno, kad je posteljica sprijeda slabijr se osjete bebini pokreti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2014 18:35:27
bejbibi
Uh jeste se raspisale hehe :))) ANDY. Na mirovanju sam jet mi je krenuo pobacaj prvenstveno a sada mirujem ( ne strogo) jer mi je niska trudnoca i bas osjetim udarce nisko skrooooz..malo iznad grlica Bas je nisko..etoneznam ni kako bi opisala......
Hmm mislim da mi nije ono na P nesto.....ali cu na sljedecem pregledu bas pitst dr ( il jerano) ja sam sad 21 ned
ANDY ne brini zbog toga sto se ne javlja cesto...dok god ga osjetis ok je....
Ja se iskreno nadam da necu morati na CR..... Vise bi volila prirodno ali ajo je sudjeno sta cu.dobro da i to ima
< Poruku je uredio bejbibi -- 4.11.2014 18:38:20 >
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2014 18:42:32
marinčii
Bejbibi ma mozda ti je bebica nisko a ne mora znaciti da je posteljica,i ja najvise osjetim vebicu nisko koda me udara dole skroz sto kazes u grlic a niko mi nikad nije rekao da nosim nisko. LEME to LMP da nije datum zadnje mjesecnice a ovo drugo neznam sta bi moglo biti?koliko je bebica teska
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2014 18:50:55
bejbibi
Posteljica mi je sprijeda 100%.... Uglavnom trebala sam ove sedmice na pregled,medjutim dr bezobraznik je prebukiran...a za vikend idem na put, pa tek onda za dvije sefmice na pregled :( Eh sad bebu osjetim bas nisko,al ce se mozda povuc gore.mozda je jos rano haha.... Ma ovaj moj dr nije bas komunikativan i kad ga nesto pitam in nesto zbrlja, smije se ni ne skontam ga nista :((( avazi da najbolji ovdje!!!!!
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2014 20:41:23
leme
meni jos 28 aBd al mislim da ce ranije il ako sam od sebe odluci poranit, a i zbog carskog. samo me strah da ne porani sam od sebe, a moramo na carski :( zato ja idem obavit sve potrebne pretrage sutra pa da imam sve nalaze spremne
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 4.11.2014 21:01:19
marinčii
LEME draga pa bas je sitan sta kaue doktor jel odgovara tjednima ?MOj sa 33 tjedna bio 2490 iako sto kazes ne vjerujem ja to njima pretjerano iako sada kazu da mogu do +-300 grama da pogode.Jel ti on ugovorio datum carskog ili kako to ide? ANDY znaci maleni se voli buckati:-)
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.