pinky_cujica
|
Kako ste mi danas zenice? Vidim raspisale ste se, i ima svakakvih novosti. Almond cestitam ti i ja, od srca zelim sve najbolje! Ja sam isto danas bila na kontroli i nema nikakvih kontrakcija, kaze sve je uredu, niti je pomenula mirovanje niti sta, bas kao da je trudnoca najnormalnija ?! Ne znam sana sta vise da mislim, ako nazovem ponovo privatnu doktoricu, reci ce da vise nisam normalna, nisam pametna nikako.. ja ne osjecam nikakve bolove, osim povremenih ziganja, i sitnih boluckanja za koje mi sad ponovo rece da je normalno jer je trudnoca drugo stanje, a jos prva beba ?! Ehh..kad bi barem znala ko je napokon upravu.. nego, jeli stigla Leme sa pregleda? Cujem da pominjete cajeve i brusnicu, da, svakako da nam pomaze sto vise tecnosti, i sto je jos bitno pored toga, HIGIJENA! Znam da svaka drzi do toga, ali cesto znamo kupiti ona glupa sredstva navodno za intimno podrucje, a ustvari nam samo pogorsavaju stvari! Kako kaze moja dokotorica, danas zene koriste razne mirise, kremice, gelove, mirisne taolet papire, a nemaju pojma kako to utice na vaginalno podrucje. Kaze da je drasticna razlika izmedju ,, danasnjih zena,, i onih prije koje su se cistile samo vodom. Znam, niti jednoj od nas voda sada nije dovoljna, ali zaista nekad znamo pretjerati, krecem od sebe. Uz to, najbolje je uzimati sredstva u apoteci, bez posebnog mirisa, a ipak sluzi za osvjezavanje i higijenu.
|