emi7908 -> RE: Nema ništa gore od gubitka djeteta (23.11.2011 11:27:40)
|
Šta reći, napisati ja ne znam kako dalje , nema načina da odagnam tugu , da bar na minut ne mislim na svoju bebicu , a boli me boli me beskrajno me boli prazna sobica, prazan krevetić, ova podmukla tišina u kući me razara, nema mog Mugdima, nema njegovog plača ni gugutanja, a toliko smo ga željeli , MM je htio da se zove Emin, kako god da se zove samo da je živ i sa nama ovdje da nas budi, da nam neda spavat, da ga kupamo , presvlačimo, da se igramo sa njim , al nema ga , nema ga, Bože kako to prihvatiti. Prošla su dva mjeseca a ja nisam nimalo bolje , ne mogu ni da pišem kako se osjećam, vidim neke žene mogu, ja ne mogu, boli me , prejaka je bol, kako prihvatiti i živjeti s tim. Znam, svi govore budi jaka , ali kako , neka mi neko kaže kako se to bude jak, da nađem snagu u nadi , sve ja to mogu na kratko ali tuga ostaje i sve je jača , bol ne prestaje niti se smanjuje.Zato evo pokušat ću ovako da pomalo pišem ovdje jer znam da nisam jedina koja je ovo doživjela. U ovakvim trenutcima čovjek ne zna šta reći, niti može reći bilo šta da utješi čovjeka. Nema te riječi poslje koje ćeš se osjećati i trunčicu bolje... Draga žao mi je zbog tvog gubitka i samo dragi Bog zna kako se osjećaš.... Piši ovdje, isplači se i ono što ti uvijek ostaje vjera... Ne znam ti reći više ništa pametno, jer ja sam skoro izgubila nekog dragog ali ta tuga nije ni upola kao tvoja ali evo koliko je dana prošlo sjetim se i opet zaplačem ali ne krijem svoje suze i jedino tako olakšam svoju dušu.. ako ti išta znači mnoga srca ovdje su uz tebe... Drage ženice žao mi je zbog vaših životnih priča..
|
|
|
|