ellla -> RE: nema ništa goreg (24.1.2009 17:36:25)
|
IZVORNA PORUKA: beni29 Draga moja Ella Mislim da je svaka rijec suvisna i da samo ti znas kako ti je ami ipak mi mozemo suosjecati sa tobom. Mozda nije bas prigodan trenutak da te pital ali tvoj ginekolog kako nije vidio na ultrazvuku da nesto nije u redu sa bebom. Izvni ako sam te povrijedila nije mi bila namjera ali mozda te je mogao postedjeti ove patnje i zalosti kroz koju sada prolazis. Velika pusa i samo hrabro Na uzv je beba izgledala normalno i normalno se razvijala. Problem je što dr. na uzv nije mogao vidjeti takvu anomaliju, niti postoji u BiH neko ko bi otkrio ovakve anomalije u razvoju unutrašnjih organa (znaš i sama kako izgledaju kontrole svakog mjeseca, prati se prije svega srčana akivnost, razvoj kičme, glave, eksremiteta, plodna voda, položaj..., ali ne i unutrašnji organi, koje sa opremom koja se koristi u BiH ne mogu vidjeti). Izgledalo je da se beba sasvim normalno razvija, dok se nije rodila. Odmah po rođenju su nastali problemi, jer nije mogla samostalno disati. Osim toga i da je problem otkriven ranije, trudnoća bi bila u već poodmakloj fazi, pa bi ishod bio isti. Hvala svima koji su uz mene i želim vam da nikad ne doživite nešto slično ovome.
|
|
|
|