RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

marinčii -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 16:49:48)

BEJBIBI tocno tako draga moja,mi zene smo jake i svasta mozemo pregurati jos kad na kraju dobijemo najljepsu nagradu za sve muke koje smo izdrzale.
LEJLA 23 test je tocan 99 posto slucajeva tako da vjerujem da si trudna,ako ti ne kasni barem 10 dana ne idi doktoru nece puno vidjeti pa ces se bezveze sekirati ,bolje uradi nalaz iz krvi.
MALA CURICE bome je kod nas hladno ova nasa bura je bas opasna nosi sve pred sobom hehe ja ne mrdam danas nikuda ..

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 18:35:15)

Vece drage moje jojjjjjjj ja sam bila na slikanju :-) Sad cu da vam postavim jednu sliku presretna sam ... Zahvaljujuci vildani imam ove slike :-)

Lejla23 draga dobro dosla :-) Zelim ti ugodnu i laku rudnocu, ako je test pokazo [sm=rozacrtici.gif] onda je to o nista se nebrini opusti se i uzivaj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ostale ljubim

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 18:37:08)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1025/fkx-105572.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1025/jzp-104107.jpg[/img]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 18:54:45)

Nema nista ljepse od trudnice :) preslatko izgledas draga. Fotke su super [sm=smiley1.gif] jooj hocu i jaaaa da radim hehe al dok jos malo porastemo :)

Ja sam malo bolje. Gledali neku komediju LETS PLAY COPS :) super film. Dugo nisam gledala dobru komediju. Pa eto preporuka za one sto moraju sjediti kuci sa zabranom " aktivnosti" heheh... I triler dobar prepirucujem NON STOP... Uzivajte. Ja bas volim gledati filmove. Najvise komedije i mistery trilere....

almondray -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 19:14:46)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

[sm=bravo.gif] Slike su ti predobe, baš moćno izgledaš.
Svaka čast i fotografu....hoću i ja jednuuuuuuuuuuuuu
Jesi li to imala pirsing na pupku?

marinčii -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 19:18:15)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Andy draga prekrasna si ,a pupo masala jos divniji♥♡

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 19:28:42)

Almond draga je piercing al morala sam ga izvadit smeta mi, pa nekad stavim da mi se rupa ne zacepi da mogu poslje poroda odma ;) hvala ti na lijepim rijecima ;)

Marinci draga hvala ;)
Bejbibi draga hvala ;) uradite i vi slikice , evo mene sliko vildane muz da nije njih nebi imala ni ja vako ljepe slikice ;) al umorila sam se ajme ;)

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 20:03:12)

Andy,medena si masAllah [sm=bravo.gif]
Kako je mali djecak od Vildane?

Lejla23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 20:04:17)

Hvala vam cure, javim vam, u pon cu nazvat dr da odem na pregled, jer i onako nisam išla dvije godine [sm=smiley1.gif]
ja se nadam da je tacno, a nesto sam nervozna danima, ni sama ne znam [sm=smiley19.gif]a navecer nmg da spavam vise na stomaku, muci me to ispod stomaka, a muz mi govori kako samo galamim na njeg, haha, ja se nadam aBd jednoj maloj [sm=duda.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 20:14:26)

Lejla 23 draga nemoj se sekirati uzivaj trudna si i bit ce sve ok ;)

Mala c draga mali B je pravi decko vec za 4 dana puna 4 mjeseca predivan je ;)

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 20:15:20)

Mala c kad pupo naraste kod vildaninog muza na slikanje napravit ce ti dobru cijenu sigurna sam ;)

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 20:20:45)

Dusa mala B vec velili decko [sm=bravo.gif]
Obavezno,vidim da je perfektno slikano,bas bas mi se svidja.
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ovo su najljepse uspomene koje ces moci uvijek vidjeti i sjetiti se
Bravo za Vildaninoh muza,naravno i za zgodnu trudnicu [sm=bravo.gif]
Poslije divnog dana sada odmaraj [sm=smiley1.gif]

morenaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 20:26:37)

Andy divne slike,pupo ti je predivan[sm=love.gif][sm=bravo.gif]
ja sam se prehladila, nos mi curi, grlo me zari, osjecam umor bas prava prehlada..valjda ce brzo proc

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 20:26:41)

Ode da soavam ljubim vas

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 20:28:43)

IZVORNA PORUKA: morenaa

Andy divne slike,pupo ti je predivan[sm=love.gif][sm=bravo.gif]
ja sam se prehladila, nos mi curi, grlo me zari, osjecam umor bas prava prehlada..valjda ce brzo proc

Hvala draga ;)

A znam kako ti je ;( pij caja puno ja sam u danu popila preko 2 litre;) ochedim limun i popijem nako samo, jedi puno voca i odmaraj ... Zelim da te brzo prodje ;)

Lejla23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 21:26:48)

mozel neko da mi se javi privatno, imam jedno intimno pitanje, hehe, ne bi ovdje da pisem [sm=smiley1.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 21:31:18)

Pisi meni po jos sam tu

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 21:31:53)

Gdje li mi je vanchi?

rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 22:08:17)

da vam se i ja javim,valjda ce proci post
mi dobro i zdravo,mada se ubismo od dosade,danas s malenim malo setala ali bas hladno napolju,pa smo veceras do igraonice prosetali da se E. malo zabavi...ja sam pocela oticati primjetim po nogama i rukama,navecer posebno ali tako sam i sa E. u prvoj trudnoci,u pon. bih trebala nalaze vaditi,nadam se da ce biti ok...vidim i kod vas hladno,nadam se da ste mi sve dobro i da uzivate sa svojim pupama...

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (25.10.2014 23:58:15)

cao cure
nisam se stigla javiti, dosao mi muzic jutros pa sam snjim provela dan. on sad otisao sa drugom na kafu a ja digla noge i odmaram...jedva sam dan izgurala tako me lijeva prepona boli ali samo kad hodam i stojim udara u nogu. nesto je marinci o tome spominjala, mislim da se to zove trudnicki isijas.
Lejla pa pitaj i ovdje slobodno sto nas se stidis ne ujedmo,[sm=smiley36.gif]
andy, slike suu odlicneeee, bas si super ispala a i beban s tobom:) kod tebe je bas stommacic visoko goreee [sm=smiley1.gif]

BebeLina -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (26.10.2014 5:14:38)

Drage zenice... Vidim ima i novih .. sve vas grlim...

Nego, ja bih samo da napomenem da postoji opcija koja je vrlo prakticna na RR.. Mis od tastature prislonite bez klikanja na neciji nick i izbacit ce vam koliko je koja trudna.. Vidim da se stalno zapitkujemo o sedmicama trudnoce, pa samo da vam ukazem na tu opciju, jer sam je i ja nedavno otkrila :) Mozda neke ne znaju... Naravno, potrebno je da svoj ticker uradite na lilypie, to lijepo postavite u opcijama i olaksate nam :)

Ja sam dobro.. Nista novo kod mene. A shvatila sam zasto je Bog dao ove bolove pred kraj trudnoce.. Da ne bismo hodale po mahali BESPOTREBNO (kao ja jucer) i slusala price o tudjim porodima... Kako ljudi nemaju obzira, to je cudo... Naslusah se bezveze i nasekirah. Inace direktno kazem da ne volim slusati te price i zamolim ljude da mi ne prepricavaju ono rekla-kazala, ali sinoc mi tako lijepo umotase pricu o jednoj zeni, da nisam ni shvatila koliko bespotrebnih informacija imam u glavi...

Davno sam odlucila da nigdje ne idem. I pridrzavala se toga (osim do najblizih prijateljica na kafu).. Sinoc mi se "otelo", odem i eto.. belaj..

BebeLina -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (26.10.2014 5:19:30)

Andy, slike su prelijepe. Ja sam muzu predlagala da pozovemo fotografa kuci pa da uradimo nekoliko fotografija. Pita on mene "Jle to ono kad ja kleknem na koljena, pa moram ljubit stomak?" Kazem jest.. Kaze nemoj molim te da pred nekim to radim :) HAHHAHA.. Uglavnom, od pocetka trudnoce se sami fotografisemo, tako da cu imati kakve takve fotografije s bebijem... :)

Lejla23, ovo ti je mjesto gdje nema glupih pitanja... iako svaka od nas moze googlati, ljepse je kad ovdje pitas, pa mi sve o tome malo razglabamo... A inace, moja uza specijalnost su ti intimna pitanja, hahahhahah :) Slobodno pitaj...

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (26.10.2014 9:41:40)

Jutro drage moje, hval a vam za komentare...

Vanchi ma nije moj pupo jos gore ja osjetim bebaca jos uvijek oko pupka i malo iznad pupka ...... Znaci muzic tu pa uzivas?

Mi smo usli u 32 sedmicu juhuuuuuuuuuuuuuuu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (26.10.2014 11:34:04)

Zdravo zene , jeste se naspavale:) jeste pomjerili sat :) ja sam se bas obradovala kad sam vidjela da je 10.00 a ne 11.00 hehe[sm=smiley36.gif]

BEBELINA, draga nemoj nikog slusat. To je najgore. Bas se covjek nasekira bezveze, ne mora znaciti da ce tako biti.

Nego, jel koja od vas ima problema sa nadutoscu? Joj jesam ja sinoc bila lose :( bas me mucilo. Zgrcio mi se dtomak, bas je bilo bolno. A od pocetka trudnoce imam stim problema. Kako vi rjesavate. Ja juce kuhala sarmu al uopste nisam jela kupus jer mi se gadio, samo fil al bas me mucilo uh. Jedva zaspala

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (26.10.2014 13:46:02)

Bejbibi draga ja sam stavljala cepice da bi isla na wc jednom nisam 5 dana isla mozesmislit nasta je to licilo ;( imala sam nadut stomak jako i bolilo me jako i onda jedva se ispraznila. I odtada hvala dragom Bogu nemam nikako problema;)

Sarma njam njam obozavam ;)

Bebelina draga svako ima svoje iskustvo sa poroda i ja sam svasta cula i samo sebi kazem jedva cekam da sozivim i ja svoje iskustvo i jedva cekam mog bebaca na rukama da drzim sve ostalo mi je nevazno... Kad neko pocne a ti ne zelis slusat samo kazes zadrzi za sebe svoje islustvo ;)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>